Sve preporuke za Firewatch. Naracija je brutalna![]()
Ja sad krenuh Oxenfree.
Sve preporuke za Firewatch. Naracija je brutalna![]()
Ja sad krenuh Oxenfree.
Ja sam cuo da je division bruka. Instalirah ga na PC ali nesto nije ok. Moracu reinstal. Jer nemam playUglavnom hvale je ljudi.
Sent from my GT-I9152 using Tapatalk
Oće li neko onaj steam acc za samo 200 ojra
Sent from my iPhone using Tapatalk
Otvorena grupa "Cafe Del Montenego" za playstation 4 korisnike
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Da pozdravim moje saborce sa CS GO i da im porucim da od 13 marta opet jasemo zajedno :*
One Ring to Rule them all...
Tripujem li se ja nesto ili se na ovaj CS GO mlate pare ka blesave? Eo dva dana igram po sat-sat ipo dobih neke kapsule, kurce palce, vidim moze da se prodaje. Prosjecna vrijednost po 1-1.20e, stavim najmanju vrijednost, za minut mi upade u wallet 7e. Znam da mogu trgovat samo na steam ali ovo mi nesto predobroS obzirom da sam tek poceo (drugi lvl) predpostavljam da se u pocetku dobijaju ovi paketi i cuda da te navuku
![]()
Dodaj me, alo.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Počeo i ja malo CS GO, rasturiše me oni rusi, ne mogu metka ispalit pola sata...a nekada sam bio dobar u CS 1.5 kad je bio g-server.cg.yu
![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Bio sam i ja, ako me se ko $eca od tad, M5 mi je bio nick. :P
Btw u GO sad igram iskljucivo deathmatch. Prije kad sam bio mladji sam i moga cekat kad zaginem, sad bi odma ugasio igricuJedino me ovako moze drzat uru vremena, kad je non stop akcija
![]()
Pozdrav gameri, ima li ko da ce da igra The Division za PC? Igrao sam i closed i open Betu, igra je top. Finalana verzija izlazi za 15-tak dana, a u grupi je mnogo bolji dozivljaj.![]()
Ako neko moze neka me doda na CS GO. Nick Vladika_Danilo. Igram ponekad onaj deathmatch ali bi bilo fino kad bi bilo nasih ljudi. Unaprijed hvala
![]()
Grim Dawn. Izašao je u četvrtak, tako da je toplo preporučujem svakom ko voli ARPG ala Diablo 1 i 2, POE, Torchlight
http://store.steampowered.com/app/219990/
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Imate na Steamu velike popuste sto se tice Square Enix i Eidos igara. Uzeh Tomb Raider ovaj predzadnji za 4.99, Hitman Absolution je takodje 4.99, Just Cause 2 za 3.5e...
Hvala
Poslato sa Huawei P8 lite
Je li ovo CS:GO 15$ na Steam? Ja imam acc igra sam 2 gejma a ostalo brat i uboO je neki osrednji rank ne znam tacno sto necu uc da vidim koji je.. On sad ima svoj acc a ja ne igram niti cu igrat pa ako ima neko da bi kupio da mi ne skuplja prasinu sto se veli, dacu ga jeftinije no na Steam u svakom slucaju.. Ima i nekih zezalica skinova ne znam tacno sto i kako ne palim ga to je on dobio jer je igra.. Bacite na PM dogovaramo se laganezi..![]()
Last edited by nemam ti kad; 07-03-16 at 02:14.
Ada to se kupuje na popuste dje te ispane 2~3 eura. Ja se ne sjecam kad sam dao preko 7.5 za igru na steam.
Stardew valley. Kakva moć kakva umjetnost. Igrica sa 3 pikselaKako gazi
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Peglao sam Uncharted 4 multiplayer, odlična zabava sa društvom.
Igram sad Prince of Persia iz 2010. godine. Odavno bolju igru nisam igrao. Otkako mi je racunar u penziji igram ove starije igre i vidim da sam mnogo bisera propustio. Condemned Criminal Origins iz 2006. cini mi se, mi je isto legla ka kec na nesto, ne znam kako se ono kaze...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ko igra cs;go neka se registruje na faceit.com i tamo neka me doda na centrozax1, takodje i na steam axelpg pa da igramo ovih dana.. Dobio sam danas rank pa da se probamo malo iako mi je fps low![]()
But if you never try, you'll never know..
Black Desert MMORPG ogroman svijet, dobra grafika, hiljadu stvari da se radi i postane
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks