Obrazlozi da te ne kunem.![]()
Imao sam ML-a, tacnije 2. Osjetio sam to u svojoj koži.
TAKUMI
Previše je trom, nije to to, 300hp, ne osjeća se.. Ne znam, ljulja se i gega u krivine kao prva generacija, ne znam kako da opišem osjećaj za volanom...
Neki zvuk, neka buka naprijed..kao da je udaran prevrtan pa ga sklapao neki stručnjak iz NK a auto nikad ogrebano..
2014 god 75000km prešao a izlizani dugmići na volan...
Crkavao mu displej kaže vlasnik..
Pi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve je danas moguce / bice mozda prije da je toga ubila neka muka.jer taj motor ako je /350/ da je trom i da se ne osjecaju 300hp..
350 4 matic 3.5 v6 306 ili 302hp, nebitno, uglavnom to je 300hp, posle 100kmh je slab.
Shvatam ja da je to suv i da je teži od malog auta ali...
Još ovo, znajući vlasnika, kad mi je već rekao da mu je crkavao displej, vjerovatno mu je crkavala klima i ovo i ono..nego čovjek voli MB i neće da prizna da vozi kantu
Biznismen, kad si već toliko u Ljetopis što ih ne pitaš pa nam kažeš, šta sve crkava na nove modele i je li to sramota
Last edited by novakb14; 16-02-16 at 14:00.
vidim ja da je biznismen u ljetopisu isto sto i stig u top gearu...on proba sve sto dodje tamo i na servis i u izlog.:redface:
Benzin je ovo
Ml250 pa ide SOLIDNO.... Brzi od vecine auta sto vi odje vozite, tako da ml350 ide lose nesto ne mogu vjerovati...
Fabija sto spominjes dizele brate?
Ovo je ml350 4 matic 3.5 v6 benzin ... Koji imas ti? Imas li ovaj? Do 100 nije los posle toga je slab za tu konjazu..i ima li tvoj kao neku buku naprijed dok se zovi malo jace?
Kao neke vibracije buka, ne znam..jos mi je jedan sto ima takvog ml a rekao da je i njemu
Ne, moj je bio 320 CDI, sa 210 KS ja mislim. Isao je solidno.
Nije imao nikakvih zvukova, osim sto je prednji trap lupao od prvog dana. 280 CDI je bio tih, i dalje je.
TAKUMI
Nova E klasa:
Obratite paznju na klip od 13:52 do 14:00![]()
TAKUMI
mislis kako se traktor cuje unutra?a vrata kako se cuju kad ih zatvara
kakav je ovo tocak, kao na one makete automobila sto se prodaju u kina buticima, razmjera 1/64
koliko je tisi moj audi plinas![]()
w124 e 500 imal ko da prodava dje?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Evo sad sam drajvao GLa pa da pitam odje jesam li ja drogiran ili sta je
Instrument tabla u kmh i to do 160kmh, koja je fora, o cemu se radi?
Milja brate, 160mph su Amerikanci
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Americki GL, nije u kilometrima nego u miljama. U donjem displeju dolje se pojavljuje digitalni brzinomjer u km/h.
TAKUMI
U kilometrima je brate, piše kmh
Ovo je evropski:
Ovo je americki:
Ovamo lijevo pise MPH, a desno gdje je 76 moze da se prebaci na DGT KMH.
Ako hoces mozes da prebacis lijevu kazaklju na KMH pa onda kazaljka broji kmh i umjesto lampice koja svijetli MPH pali se KMH.
Last edited by Fabia_Elegance!; 21-02-16 at 20:42.
TAKUMI
Mindfuck
Znači on promijeni mph na kmh i onda kad ga voziš koliko može, kazaljka napravi krug.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks