Najviše volim da jedem kući svojoj.
moram to probat.
Najviše volim da jedem kući svojoj.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nidje jacu Cezar salatu nijesam jeo nego u Venom. Ostajanje bez vazduha!
Aj broj za narudzbu na PM.
Fala.![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
prije god dana sam pojeo picu u gloriju i nikad vise. to nije tijesto na papir i to zagoreli . nikakva
ne znam ,mozda sam se zamjerio nekome ili su promijenili kuvara
Pridruzhujem se pohvalama za Gloriju... Tanko tijesto, bogata, ukusna...
Sent from tapatalk
#fakenews
Jos jednom pohvala za riblju corbu u Zlatibor kafani.
varam li se ili su u pecenjaru u golubovce podigli cijene.....
Znam da nije pravo mjesto ali ne znam gdje ovo da postavim.
Večeras naručen cheesebureger od 4€ u Maši. Naglašeno da je za djevojčicu od 7 godina. Prvi cheeseburger je stigao potpuno živ. Stiglo je izvinjenje uz objašnjenje da je meso tek izvađeno iz zamrzivača?! To je valjda normalnom čovjeku dovoljno da ustane i ode, ali ne i meni šuntavom. Naručujem ćerki drugi kao zamjenu i stiže ovo:
gif image hosting
Bolji biste pojeli u Gurman za 1€
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Mozda se ne vidi dobro na slici, ali ovaj je bio kremiran. Posle slikanja smo ustali i otišli![]()
To je onaj isti samo ga malo prepekose
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ahahahaa... Nije, taj prvi sam potpuno razrovao i priložio ga kao dokaz konobaru...
Nadam se da niste uredno izmirili racun.
Ne vjerujem da je bilo do pecenja u prvom slucaju,nego je meso takvo.Posipano ko zna kakvim sastojcima,pa onda izgleda crveno poslije pecenja.I druga koju si slikao je unutra crvenkasta,a spolja potpuno sagorela.To je do mesa neispravnog.
Prvi sam pomirisao (živo meso) i dodirnuo sredinu (ledena). Drugi sam probao prije ćerke i još mi je gorčina ugljenisanog mesa u ustima.
Račun sam platio i konobaru ostavio bakšiš.
Jela sam i Masa pub lady's burger. Ugljenisan. Hvala, nikad vise tamo.
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
To je bas uzas. Ponasaju se kao da su ljudi obavezni da dodju kod njih umjesto da se kvalitetom i cijenama bore za musterije.ali ima dosta i nase krivice zato sto cutimo.
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ja bih zvao šefa sale ili šefa smešne i rekao mu da se pridruži obroku koji ga častiš. Ako ga izvede plaća se račun, ako ne, eeee jbg
Poslato sa pisaće mašine G3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Jel mi se cini ili se garden pokvario? Juče tortilja sa piletinom katastrofa, ranije pasta karobonara sa kockama prsute što u mesaru uzmete za pasulj ili kuvanje, ogromne i odvratne pih
U masu sam prije probao i super bi ali sad probah samo opet kolač i on se pokvario.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Last edited by N_L; 21-02-16 at 15:19.
rm -rf /
I meni je tortilja u Gardenu bila očajna poslednji put. Izgleda da su se ipak pokvarili.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Preukusan cheeseburger sa pohovanim lukom i svasta nesto jos , Pekara-Nk
Eo opet do mase svratih, hamburger sličan onome što je gore neko napisao i stavio heh al nije los toloko ali je bio bolji u početku a usluga jeste opala bas, da ne nabrajam sve. Mora da se na svemu štedi, zbog dugova možda, al sto cemo, raspada se sve po PG.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Last edited by N_L; 21-02-16 at 21:00.
rm -rf /
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks