Kad ce ta izlozba u Deltu, da uzmemo to pješke :P
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Last edited by forways; 20-02-16 at 15:19.
I can't explain and I won't even try
Kad ce ta izlozba u Deltu, da uzmemo to pješke :P
Uspavao se gremlin![]()
![]()
![]()
![]()
Prvi dan na travi
kako bi ga izmečila!
nothing comes from violence and nothing ever could
Moja kucka
https://m.facebook.com/story.php?sto...00001861096399
Sent from my digitron using Tapatalk
Fabricko otkljucavanje za skoro sve marke i modele mobilnih telefona bez gubitka garancije.
Aooooo! I nju cu! Hahahaahhaha
Proces prebacanja negativne energije
![]()
Haha i ovaj moj voli čarape, da ih rasteže i valja se sa njima. AKo ništa drugo, od kad imam mačka sam postao masu uredniji, svaka stvar mora bit složena u ladice/ormar, jer u suprotnom ako su mu na vidnom mjestu, raznosi ih po kući![]()
da nećete prvit kakvo okupljanje mačaka, bih došla?
Evo i ja da okacim ovoga ludaka, reka bi coek nevinasce jedno.. Cim nekakvu sprdnju napravi i povisi mu se ton dodje i napravi mi ovakav pogled, snasa me je totalno
![]()
Haha, nije istraumiran, voli ljude i mazi se sa svakim, to me nerviraa oci su mu ovako otvorene kad oce da se igra i kad lovi, obicno ga tada i slikam
![]()
evo nesto malo drugacije
![]()
BiTrAate...mačak ti je prelijep!Meni gazdarica do mene ima ruskog mačora a to nije mačor to je bre tigar
Zavoljeli smo se za kratko vrijeme i počeo je da dolazi preko krova kod mene,(pošto smo u potkrovlju) pa kako nikad nije išao tako u susjedne stanove bez kod mene,za nesreću se pokliza i padne al opet srećom i nekim čudom samo slomi nogu.Sad dodjem da ga vidim i uhvati mi ruke šapama da se igra pa ih liže.Ama baš ga volim.
![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Kako stoji sa misevima taj tigar?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I can't explain and I won't even try
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Hvala artemisDjevojka me nagovara da ubacimo jos jednog macka/macku da ih drzimo u paru, da im nije dosadno kad nismo kuci
Ne znam bas kako bi se slagao sa nekim macetom da dovedem, obicno frkce na sve ostale macke koje se priblize a ljude obozava
A mislio sam ruskog plavog macka ili mozda skotsku fold, moram se raspitat koje su najdruzeljubivije vrste
Od parenja nema nista jer sam macka odmah sterilisao sa 7 mjeseci, po ps-u sto se veli
![]()
Last edited by BiTrAtE; 02-04-16 at 11:07.
Ovaj ruski plavi je samo plasljiv kad vidi nova bica al to je normalno valjda kao i kod svake zivotinje i mene je brzo osjetio i zavolio al mog zeca kad je vidio to je bio sou i ja sam se presmijala.Nije mu se mogao nacudit i kad zec krene put njega da ga onjusi ovaj ustukne.Inace velika je maza ruski macor i radoznao.Mislim da je malo zeznuto da ovom tvom sad kao odraslom nabavite druga ili drugaricu, jer opet mislim da je to pogodnije dok su mali.Sto znam.
Послато са GT-I9070
"Tiha voda brijeg roni..."
Ovaj moj ima 11 mjeseci, ne znam sad je li to previse. Raspitacu se
Macke su vrlo teritorijalne zivotinje i sigurno mozes ocekivati problem.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks