Slazem se. Osjetio na sopstvenoj kozi. Vjerovatno posla puno a malo radnika i puca po savovima. A i radnici ima ih nesposobnih, vecina primljena preko veze.
Ovoliko neljubaznosti i neprofesionalnosti ne bi bilo ni da mi od njih zavisimo a ne oni od nas. Da nas nema ne bi ni ni postojali a kad pocnemo mijenjat ttv mozda se neko sjeti pa nesto i uradi kako treba. Sve u svemu jedva cekam da mi istekne ugovor. Na kraju bez VEZE nema nista i tako ja dobih sve kanale. Znaci ljudi snalazite se.
Slazem se. Osjetio na sopstvenoj kozi. Vjerovatno posla puno a malo radnika i puca po savovima. A i radnici ima ih nesposobnih, vecina primljena preko veze.
Pokusavajte da rijesite probleme preko montera. Call centaru prijavite kvar i odma zovite montera. Ove iz call centra kao da su na buvljaku trazili, toliko nevaspitanja na takvom mjestu nidje nijesam sreo. Neki dan sam zvao da se informisem o razduzivanju opreme, a bio sam u dilemi da li da pojacam mtel paket ili ostavim total. Nakon razgovora sa operaterom dilema je rijesena, oprema je spakovana samo da im je isporucim, a mtel paket pojacan. Samo nek su zdravo.
Poslato dimnim signalima
Ja sam skidao opremu, a ne kablove to je potrosni materijal mada su ja mislim uglavnom i bili moji.
Poslato dimnim signalima
U principu resiver bi trebalo vratiti a sve drugo je potrosna roba![]()
Sent from my 6043D using Tapatalk
Imam drugi, veci tanjir za satelitsku i lnb za 3 satelita pa mi njihov pjat ne treba na listru od kuce. Jos da ih besplatno reklamiram
Poslato dimnim signalima
Total tv je uzas stvarno dobri izbbor kanala ali ssve drugo je uzas.Neljudsko ponasanje prema musterijama uzimanje para za svako namjestanj slike od njihovih servisera i uzasan problem saa nevremenom
Stvarno komedija što se tiče podrške, zajedno sa call centrom, komedija..ali kad se potegne veza završe sve odmah istog dana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Podrška je stvarno katastrofa. Prijavljivao kvar uredno i kulturno 10 puta i niko da se javi. Ali kad sam zapretio raskidom ugovora, eto ih odmah.
Došla su dva starija gospodina, zategli antenu da se ne ljulja i sad radi sve kako treba, čak i kad duva jak vetar nema prekida signala.
LOPOVI
Pitanje...
Naime o cemu se radi.Odlucio sam da razduzim opremu,Total sam uveo prije vise od 2 ipo godine,zovem ih na telefon,gospodja kazee "sastavite vi ugovor kakav vi zelite pa cemo mi razmotriti vase zahtjeve" O cemu se radi ? I ovim su poceli da se bave.Ja kazem "Ne,zelim raskid",ona kaze Vazi, s obzirom da sam UGOVOR POTPISAO PRIJE 2 IPO GODINE NE POSTOJI TEORIJSKA SANSA DA SAM POD UGOVOROM a u medjuvremenu nista nisam potpisivao,osim...
Kao sto sam vec pisao na forumu i zalio se godinu dana unazad kako gospoda nije u stanju vec skoro godinu ipo dana da mi UMREZI 2 RESIVERA,da placam nadoknadu za drugi resiver 3 eura sto bi me izaslo mjesecno 13 eura a ne 20 eura koliko sada placem.
Zvao sam ih na telefon davno je to bilo ima preko godinu dana,tada se javila gospodja koja je rekla "U redu,umrezicemo vas nema problema!" Naravno mjeseci su prolazili nista nije napravljeno,opet su pozvani na telefon i rekli su da ce sve biti zavrseno i tu je proslo 2 mjeseca opet ista prica,zatim sam se zaputio direktno u sjediste u Podgoricu da vidim o cemu se radi,tu mi je receno da se mora potpisati zahtjev i to sam potpisao,od tada imaa skoro godinu,ni posle toga NISU NAPRAVILI NIST.Znaci evo godina je od tada prosla ja i dalje placam 20 eura za 2 resivera,jedino da idem da se tucem pa da to naprave ili kako drugacije ne znam ??? I ljudi moji STIZE MI MAIL PRIJE NEKI DAN da ne mogu da razduzim opremu i raskinem ugovor zbog zahtjeva koji sam podnio da mi se umreze 2 resivera ???
Da rezimiramo:
1.Prije godinu ipo zvao vise puta call centar da mi umreze 2 resivera,nikad to bisu odradili iako su rekli da je sve zavrseno,racuni i dalje isti
2.Prije godinu podnesen zahtjev za umrezenje 2 resivera NIKAD NI OD TOGA NISTA NIJE BILO
3.Odlucujem u Februar 2016 da raskinem ugovor (jer me nikakav ugovor ne vezuje obzirom da sam ga potpisao prije 2 ipo godine) i oni kazu da NE MOGU DA RASKINEM UGOVOR JER SAM PODNIO ZAHTJEV ZA UMREZENJE ?
A stoo se radiii,kako je?
Ovo ni GABELJI ne bi radili !
Pa svaki zahtjev ima rok trajanja, što to znači, da ako imaju zahtjev tvoj da te imaju u šaci do groba, hahaha. Pa i taj zahtjev ako nisu izvršili za mjesec dana, očito nisu u mogućnosti da izvrše zahtjev i on otpada. Podji tamo i raskini ugovor, ali direktno pričaj s ljudima, pusti se telefona, nećeš ga preko telefona raskinuti.
I naravno pomeni da ces preko suda traziti raskid nepostojeceg ugovora. Ovo nek bude nauk svima jer sad uvaljuju razne price koje nemaju pravnog osnova.
Kakve lopovčine jbt...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
mene su slali nepostojece dugove jer sam bio 3 mjeseca bez slike odlcio sam platit i onda su me pustili zamisli budala a trazili da uplatim i razduzim .Pa su me tjerale advokatsske firme dvije su odustale kad su vidjeli ssto su mi napravili a zvao sam ih i rekao jos jednom posaljite za dug odma vas tuzim bez razmisljanja i nisu nikad vise.Najgore od svega toga sto sam zvao daa pitaam zasto opet imam dug i zasto su me pustili a nisu mi nastelovali antenu ona krava iz call centra je rekla gospodine zadrzavate mi liniju e dabogda crkla kakva je pas joj jeba mater
Veceras nije blokiran kviz Potera...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Како су нељубазни заиста брука,Телеком по томе је за 100 класа изнад.Платиш рачуне па ти шаљу опомене јер као нису плаћени, чак ти и измисле дугове, катастрофа.
136. FashionBox
137. 360 TuneBox
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
meni su ta dva blokirana
Zakljucani...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
U sklopu su FilmBox paketa (2,99€)
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Na koji nacin da se raskine ugovor s Total TVom
Ka sa svima ostalima, da platis sve preostale obaveze iz ugovora..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks