U koje banke je moguce to?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Po nekoj logici,Paypalu ne znaci nista iz koje banke je izdata kartica,ako ona ima oznaku visa, ne bih vas veli vise zadrzavao...
mi koristimo sociate generale paypal nalog za bosnu i radi sve, e sad ako su nesto blokirali i mijenjali ne bih ti znao rec
Sent from my iPhone using Tapatalk
koliko paypalu treba da refund pare sa paypal racuna prebaci na karticu nlb banke?
Par dana
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Jel se u CG i dalje ne mogu primati pare na PP?
Ima li kakvih novosti u vezi ovoga?
ne mogu, i nece moci skorije vjerovatno, zato sto je po cg zakonu zabranjeno primanje novca na taj nacin
Na koji to nacin posto vujica lazovic i kompanija stalno prica da su obezbijedili sve zakonske uslove da paypal uvede i primanje novca za crnu goru. Ako se ne varam, jednom prilikom je i direktor paypal-a za jugoistocnu evropu rekao da je zakonska regulativa kod nas prilagodjena i da je sad na njima da urade svoj dio posla.
pogledaj na sajtu sluzbenog lista sta pise u zakonu
Koji je to dio posto ne mogu sad da gledam sve oblasti zakona radi ovoga?
Zakon je samo izgovor i moguće ga je uvijek promijenit.
Pravi razlog su naravno banke koje i dalje uzimaju dobar dio para zahvaljujući provizijama pri primanju i slanju novca.
Last edited by [kinetic]; 21-02-16 at 13:03.
Ma nemoguce! Nase banke su cuvene po postenju i cuvanju klijentovih interesa!
[Sarkazam off]
u zadnje 2-3 porudzbe preko ebay-a putem paypala mi skine 2-3 eur vise nego sto kosta ono sto platim. Prije mi je skidao u cenat tacno. Nisam nista mjenjao na Paypal account. Zna li ko sto moze bit?
treba li da stoji balance conversion ili payment conversion?
Last edited by stevann; 24-02-16 at 14:10.
Vjerovatno ti pejpal radi konverziju. To moras svaki put prilikom placanja prebaciti da ti banka radi konverziju a ne paypal
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
odradi ovo,ovo je Bugi napravio davno.
http://screencast.com/t/A2q82NrU
Sa ovim namjestas da ti konverziju valuta odradi banka po normalnom kursu,a ne PP po kursu koji kolje.
A ja se ponadah da cu moc primat pare na racun preko paypalakad sam vidio da je potamnio thread paypal ...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Platio neku uslugu 23.02 I dobio mail da je kupac cancelovao prijem ...hoce li biti evidentirano kao uplata - povrat?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Hoce. Jja sam sinoc trazio cancel za jednu stvar sa ebaya koju sam pogresno narucio i jutros mi je stigla potvrda da je sve odradjeno i da su mi paare vracene na paypal. Cekam samo da mi legnu na karticu
a što znači ovo podvučeno?
I što će se desiti sa "mojim" novcem, eventualno ako neko kupi nešto što prodajem, na sajtu na kojem sam prijavio da plaćam sa paypal-om, vratiće se kupcu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks