uzmi osram night brake.
E fala vi....
Bolje imat no' nemat....
uzmi osram night brake.
Kakva su vam iskustva sa Simant.me i Pneuma trade u vezi guma? Jesu li povoljniji ista od Castellane & Co. ?
Dobra iskustva. Jesu jeftiniji.
TAKUMI
istice mi registracija 18. marta. ali posto necu biti tu tada, mogu li ga ja npr sjutra povesti na tehnicki i da mi daju potvrdu kao da sam ga poveo 18.?
Mislim da moze, ja sam znao po 15 dana prije registrovati auto a da tece od dana kad stara saobracajna istice. Vozis na staru i kad ti istekne taj dan podjes i zamjenis staru za novu saobracajnu, imas vec polisu osiguranja novu kad si obavio tehnicki koja pocinje od onog trenutka kad ti stara zavrsava. Mislim da mjesec dana max mozes auto prije registrovati (tako su barem meni rekli na tehnickom).
Tako bi i trebalo da se radi, onda stalno imaš saobraćajnu i nema komplikacija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad cu tako da regam Priusa pa javljam.
TAKUMI
Gdje da nadjem desno dugme, znaci samo poklopac...u Ljetopisu 50 eura...desna strana, crna (ne drvo), pistolj Mercedes:
![]()
TAKUMI
Potroši se, imaš ti para
Poslato sa Huawei P8 lite
Auto ne zasluzuje. Kanta je. Uber kanta.
TAKUMI
ja sam ovo super lijepkom lijepio,ako se samo odvojio ovaj gornji dio.. inace preglup mehanizam....
nemoj fabijoni,,,,te zargone uber alles kanta i to...
Mogu li registrovat auto, malo su mi vrata od suvozaca udarena...
Nije nesto strasno, ne znam oce li mi pravit frke, sve ostalo je ok?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
oce ,opet su pozatvarali masu tehnickih ovi sad sto rade su isprepadani ne daju ni najmanja sitnica da prodje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Živa istina, ne mogu da preregistrujem jedan motor sa HN na PG jer u staroj saobraćajnoj nema upisana težina motora i moram ga vodit na mašinski da ga mjere, ja pitam ovoga na tehnički a da upišete sa interneta...? Veli: e to sa interneta bi me koštalo licence za tehnički.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
ne moras je predat.meni je niko nije trazio,samo se potpisem u onu knjigu i gotovo.
Kad dodjes da uzmes novu,vratis staru. Nova vazi duze od godine dana tj.godinu dana od datuma isteka registracije na staroj saobracajnoj.
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks