A sto je preteklo, uslo je malo nize.
Da pocnemo sa lovackim pricama
Pobijem se ja sa 10 podgoricana i ne ovaj jedan dodje i veli: "Sto je to pobro?" ja njemu velim:"Sta sto je, nemoj da ve sve pobijem" i izvadim tu mitraljez i krenem da ih pobijem sviju kad ovaj jedan veli:"nemoj gando sad cu ti ja doves' sestru"
I dovede je, ostalo je uslo u anale
One Ring to Rule them all...
A sto je preteklo, uslo je malo nize.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Nemam ja sestara a i da imam drzao bi ih zakljucane u kuli na zadnjem spratu da se slucajno ne bi femkale hahahahahhahahhahahah
Lukase treba si nedje sa mnom i Albatrosom da se ispresavijamo u Oskar ili u Valentino.
Ja castim![]()
Lažucnuo si...neka si.![]()
Pa kazem ja lovacke pricemajka mu stara.
More biti ali i ne mora.
Sipaj ne pitaj
Ništa je to brale...
Sjedimo jednom u kafanu ja, Mitar Mirić i pola prepelice. Jedna tura, druga, jedanesta...već se mantamo, te ja u jednom trenutku rekoh polovini prepelice - kako si brale prop'o, pola te nema. Kad sagore, skoči, izvadi neki nož... Srećom uđe Šeki Turković i veli mu - nemoj majku mu na ovakav dan, evo samo za tebe... I zapjeva veliki hit - Poklanjam ti ostatak života. Ovo se pola prepelice smiri, taknu je pjesma, skloni nož. Ništa me ne pitajte...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Na Srbijanke iz 2 u 1 i Ukrajinke obadvojica daju gol u drugo.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
'Oces sa Vazeljin ili bez Vazeljin..
Kad sam ja osta s kolima na Obzovicu, eto ti ga neki gavran, jedva sam vidio da je crn, bjese nedje 11 sati predvece. Grakce, mislim promuka je, posle ja saznajem da ga je jurila sumska policija, vidim nosi poruku jer su golubovi na odmoru bili. Ocu da ti kazem kako je to dobar covjek. Jer poruka je od Sekija bila. Inace sam bio da sjedimo dolje do Becica ja Seki i V.Zmijanac. I ujedno doba oce Šeki da je hara i ja velim brate samo mi ispjevaj Jednoga dana zalice mnogi sto ne radi klema, pa da idem da cepas. On moli da ga e azdrzavam i da ce mi sjutra pjevat. I ja se tu naljutim i odem. I sad ja stojim i evo ti ga ovi Gavran nosi poruku ...što ne radi klema, tvoj Šeki.
Gledam Klivlend-Cikago i pitam se kako je moguce da ljudi milione uzimaju da bacaju cigle sa bacanja, lome tablu na 2 metra od kosa a ja sjedim odje i pisem na forum o istim
Znam slobodno Lučase, spasio me Šeki više puta. Dosta smo se družili dok su bile radne akcije. Jednom ti sjedim sa njim, dere se neka tekućina, i dođoše Džejk Gulenhal, Alen Muratović i čuvar tradicije. U neka doba uhvatimo u šemu čuvara tradicije, otvaramo mu glavu. Popižđe tip, ustade i reče - oćemo li momci vani da ovo riješimo? A veli ti Šeki - đe, ne može se protiv tradicije.
I znam da danas je danas
Nista pri Sindži. Sedimoja i on i dvije izbegle iz Koree. Brat ih urnise, on im belim puni nos i djon, a ja smeknuo neku Kragujevcanku i taman da je raskubem ona zapjeva Do zore rade klubovi, drze ih tvoji drugovi. Sindza car.
Sjedimo, ja đani i Vojo Ivanovic. U jedno doba veli Đani Voša poslušaj me za cigare. Vojo se ustane i ubije ga ka konja. Ja umirem osmijeha vi leim mu Đani Đani nema điđanja. A on veli Vojo picko. Tu ti ga vojo puca 7.65 , mora sam Đanija da krpim, jedva sam ga sveza selotejpom, i danas ima ispod slezine iglu od tetejca, . Posle sjedosmo ja i vojo i narucili pjesmu AKo umrem da mi zao nije.
Volio sam snazno da ih ljubim dole....
Kao pun tanjir ociscenoga sipka
Veoma čudnovato
I znam da danas je danas
kao dvojba jel se upisala ili samo napalila
Bokal kafe, napojte me, a onda bokal kakve žestine, da se ubijem
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Daj po jednu sladju i po jedan vinjak i reci muzici malo tishe...
Može vinjak može sve
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ccc...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks