Taj motor je promasaj.
Pa e pročitao sam nego malo zaokružih..a inače ja mislim da su ti podaci iz te godine tačni..eto da se doda nekih pola litra preko zbog svega i svačega, tipa kvalitet goriva, starost vozila, predjena km ispada 12l manuelni 14automatik..što ispada sasvim realna potrošnja za to auto..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Taj motor je promasaj.
TAKUMI
sta kazu o autu "Benzinci kod Vw Passat B5 idu od 1,6 do 2,8 V6. 1,8. 1,8 turbo i 2,0 su najbolji izbor ovde, a preporuka je definitivno 2,0 motor. Prosek potrošnje je oko osam litara bezolovnog benzina što je zadovoljavajuće. .... Turbo dizelski motor 1.9 TDI sa 90 KS spada u najbolje serije dizelaša na tržištu ...." http://pmlautomobili.com/2015/06/13/vw-passat-b5-1998-2005/ a obzirom da je presao 83000 da ga je kupila u salonu firma iz PG i da je servisiran kod mog dobrog prijatelja ja sam vise nego zadovoljan i komforom i snagom a za ostalo tek sam ga uzeo pa dok se ne upoznamo. Slicne komentare sam nasaoi na njemackim portalima.
E ako neko kaze da je 2.0 8V sa 115 KS najbolji izbor onda...
TAKUMI
Bez zaebancije, 1.9tdi je najbolji izbor kod pasata to god
cus 1.9 dizel . zasto ne uzeti 2.0 benzinac da ti trosi 19 na eco mode. brate radije mi je da nemam da jedem ali makar znam kad uspem u 2.0 benzinac znam zasto sam ih usuo
f6
2.8, kasnije W8 su najbolji izbor. Ovo ispod je sve voda.
TAKUMI
je l' se ugradjivao u b5.5 1.6 motor?
Jes benzin 75kw
Glas za 1.9 tdi, 96kw, povoljan za drzanje a dosta brz.
Nije sad da je brz, ljepse reci da nije spor, nije mrtavi naravno povoljan za drzanje
Taj ti je jedino za kroz kucu.
TAKUMI
Imam brutalnu vijest za sve vas...
TAKUMI
Bankrotirao vw?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks