Ako je na Note 5 ista kamera kao na S6 onda je za nijansu bolja nego na 6S. Ovo ti pricam kao korisnik 6S![]()
Ljudi ima li ko od vas ili zna sje mogu nac knjigu autocad 2014 neki scot je napisaobas mi treba hitno?
Nema u knjiZare i kopirnice barem u nekoliko njih ukljucujuci mamut i ovu gradsku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav svima.
Zna li neko dje se moze kupiti vjestacka ziva ograda poput ove na linku?
http://www.svezakucu.rs/www/13713/ve...overt-15-x-3-m
Gledao sam i kroz PG, kod Pro Hausa cini mi se, isto vjestacku ogradu tipa puzavice... Ono, kao puzavica uz mrezu... I to bi bilo fino.
Posadio sam tuje ali dok se formiraju volio bih da postavim ovo instant rjesenje...
Hvala.
kips tamo put zete
imaju nesto slicno ali nisam siguran bas da je ovako dobra
Zna li ko koji se model Samsung TVa dobija na ovu nagradnu igru Vijesti i Mtela
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
No Signature
Ima li neko iz Bijelog Polja, da ga pitam nesto....moze na private
Ljetos mi je neko mahnuo namjerno zadnju tablicu na auto, podjem ja u kopirnicu kod jednog lika i napravim novu za 5e, ali se primecuje da nije orginal jer je radjena lepljivom trakom
Evo vozim neprestano od ljetos, niko me nije dirao do zadnjih 20 dana, posebno danas. Lik me zaustavlja i pita me sto mi je sa zadnjom tablicom, da da je to protiv zakona itd itd.. Ja mu objasnih da mi je tablicu neko skinuo namjerno, i da sam prijavio u S.U.P. kao sto sam i uradio, ali ljetos, i oni se nekako smilovase i pustise me.
Jel imao neko iskustva sa slicnom ili istom situacijom? Treba valjda da se preda zahtjev za nove tablice, novi broj, nova saobacajna, i da se plati oko 60tak eura, da vozim dalje ovako, ili da vadim nove? Sto mislite?
Deset eura su ti nove tablice
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ja sam izgubio prednje tablice, prijavio gubitak, tamo u pc kruševac u suteren, platio 10 eura i za par dana dobio jednu tablicu.
Nijesi morao da mijenjaš???? bogami smo mi morali svu proceduru da prolazimo i da mijenjamo saobraćajnu i sve kad smo izgubili tablicu...koliko se sjećam to je bilo vrlo traumatično, a sjever nam je ponio sa auta?!Davno je to bilo kad je sjever skinuo fasadu sa one zgrade na Starom, ali cini mi se da nije bilo jednostavno i da se malo čekalo i platilo malo više od 10 eura....ali da ne naklapamo ovako, neka pođe čovjek i pita, ko pita ne skita
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Upravo tako, meni se ljetos to desilo i tako sam zavrsio![]()
Ja bio odma kad mi je nestala u sup da prijavim, ostavio podatke, br tel, i kao ako je nadju zvace me, a do tad vozi bez tablice. Medjutim, pitam ja jednog druga policajca, kaze on, podji tu i tu uradi tablicu, ne bi trebalo da ce te iko dirat, i evo vec vise od pola godine vozim tako, i za Srbiju, i kroz CG, niko me nije dirao do sad zadnjih 20 dana, ali me puste, pa sad ne znam sta da cinim, da vozim dalje ovako ili da vidim da vadim nove?
Pitao sam isto u sup, kakva je procedura za nove ako se ta ne nadje, kazu da treba neki zahtjev da predam za nove tablice, da dobijem novi broj, novu saobracajnu i da ce to da kosta oko 60e. E da, i ne moze jedna tablica, samo dvije.
E da, tehnicki sam isto uradio sa ovom tablicom bez problema, i covjek koji mi je radio tehnicki mi je rekao, kao, ti imas jednu tablicu orginal a druga ti nije orginal, ne bi trebalo da te diraju zbog toga.
Mijenja li koja banka dinare?
Sent from my iPhone using Tapatalk
mijenja NLB
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Postoji li idje u CG lise Namosa i Energomonta prodavnica sa dobrim, udobnim, kvalitetnim radnim stolicama...???
Jesi gledao u Dr Trade.
Kamera na S6, na I6, na 6s, na 5s, na note 3,4,5 je odlicna. Sve su se dobro pokazale. Ali nijedan phone ne moze zamijeniti dslr. Bolje ulozi u neki dslr i objektive nego sto ces mijenjat' telefon svako malo zbog minimalne razlike na kam.
edit: a i neznam sto pitas kad si sa note 3 (ako se ne varam) pravio odlicne fotke. I nije sve do kamere nego do fotografa. A ti ne mozes pogrijesiti bilo koji od ovih da uzmes.
Last edited by Phénix; 18-02-16 at 16:27.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Kapetane, DR Trade
Sent from my D6633 using Tapatalk
Dje je Dr Trade?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks