hahahahahahahha moze/moze vodim ribu u bugarsku necu sa nekim drugom sigurno.sad koju ribu.
fabia na primorje sam bio ja sam gospodin covjek.ili ja i fabia da idemo za bugarsku ali da mi ne prica o kolima i potrosnji samo o zenama.
![]()
hahahahahahahha moze/moze vodim ribu u bugarsku necu sa nekim drugom sigurno.sad koju ribu.
fabia na primorje sam bio ja sam gospodin covjek.ili ja i fabia da idemo za bugarsku ali da mi ne prica o kolima i potrosnji samo o zenama.
![]()
Jok, ja cu za to vrijeme da slikam Benzove iza ograde.
TAKUMI
biznismeneeeee
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije bitna godina nego %![]()
Vise no ti godina.
TAKUMI
Jos na gorivo da ti zavrsim onda sa milinom da ga punis.
Duse mi pocecu na tebe da se pozivam.![]()
Eo za ove dezurne "strucnjake" jedna potrosnja, do aerodroma i nazad i kroz grad sve ostalo. Resetovao BC u 10, do prije 20min. Put aerodroma, bez kick downa ali skroz normalne voznje tu do 120km/h bez upiranja i nekog naglog ubrzanja. Kroz grad, takodje lagana voznja, bez naglih ubrzanja kao sto inace mozda znam, nego skroz neka regularna, prosjecna voznja. Cijelo vrijeme rezim voznje COMFORT sto je po defaultu. Ima i ECO, stedljivi rezim voznje, sto znam, da napomenem, mozda je pobjeglo strucnjacima pa da odma ne skoce kako sam vozio u eco cijelo vrijemeDa napomenem da mi je put aerodroma potrosnja bila 7.5-8l. Poenta price je da ovo auto trosi koliko ti oces.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 11-02-16 at 14:15.
Jesi li ti cita uopste sto sam ja pisao?
Probaj na ECO...
TAKUMI
Ja ne znam okle ti gledas, ali ja gledam iz pravca Podgorice, tacnije poceo sam od Zabjela i ima tacno 9.3km a u oba pravca 18.6
edit: mnogo sam rekao cak, km manje
@Fabia
Na eco je skrnavljenje...
Last edited by BiTrAtE; 11-02-16 at 16:05.
predstavljen M760Li, sedmica 3.9 do stotke
http://www.gizmag.com/bmw-760li-geneva/41793/
She is only here to annoy herself!
Sunce ti ***** koja perverzija...
Kaskaju masu, i sa tehnologijom i sa performansama.
TAKUMI
Inace ide za 4,3 do 100 i brzina je limitirana na 250.
TAKUMI
Mislis za bmw?
65 ide 4.0 e za brzinu limitiranu to sig. kao svakom AMG ali se makne to.![]()
Znači uvrštena je i 7ca u M familiju...e38 što si dočekao,da te ovako unučad brukaju.
Kad sam pominjao da volim da je auto spustenije malo i dobar veliki tocak neko rece da previse igram igrice i gledam brzi bijesni.
E pa sad vidjeh bmw 5 ona zadnja serija spustenija / bas dobar tocak i neki spojler na gepek..Mora da taj igra N.F.S![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks