Karte ce biti available od $utra na sajtu UFC-a.
jon jones je jedini preostali borac za kojeg navijam koji jos nije nokautiran, volio bih da tako i ostane, sozbirom da se desilo ovo sa uslovnom zelim mu da batali mma i da se posveti nekim ljepsim stvarima u zivotu, da se malo dovede u red, batali drogu. Na taj nacin ce mu Legacy bit ocuvan, ali sumnjam da ce to bit slucaj.
istrajan budi.
Eo javise,
Jon Jones neće imati pravnih posljedica za vožnju bez vozačke i registracije.
Dje mogi vidjet kada tacno pocinje event u Zagrebu? Mozda skoknem.
nedjelja valjda, nego u koliko sati?
Nije nedelja nego subota vece, jer je Evropa u pitanju. Kad se u Americi biju subotom vece, nama je nedelja rano..
Ne mozes da ih kupis sad. Karte se pustaju u prodaju 12. februara na eventim i tek tada ces moci da ih kupis.
Potrazicu onda 12-og. To je na eventim.hr ? Na princip online kupovine, kartica i to je to?
Jeste.
Eto linka: http://www.eventim.hr/en/tickets/ufc...679/event.html
Znači nedjelja u 20h. Pretpostavljam da je to pocetak preliminarnih borbi?
PI
izgleda da je Lineares povrijedio-slomio ruku, pa se odlaže meč za titulu između njega i Zlatičanina za pred kraj godine.šteta
"Nemam riječi! Razočaran sam što se meč opet odlaže, jer mi je javljeno da je povreda njegove ruke u pitanju. I to baš sad se desilo. Nadam se samo da to nije njihov trik kojim bi poremetili moj plan priprema, jer ako jeste, neka se pazi. Kada dođe do okršaja, glavu ću mu otkinut", zaprijetio je Zlatičanin.
On se od početka februara priprema u Sloveniji na palnini Rogla sa trenerom Slobodanom Anđelićem, a 22. februara treba da treninge nastavi u Americi.
"Pošto će se meč i definitivno odložiti, ja ću ovaj period pripreme iskoristiti da u Americi odboksujem jedan meč i ostanem u formi", zaključio je Zlatičanin." (sa Vijesti.me http://www.vijesti.me/sport/zlaticanin-ukoliko-venecuelanac-simulira-povredu-glavu-cu-mu-otkinuti-874148 )
PI
Glavu ću mu otkinuti ahahaha
Last edited by makelele; 11-02-16 at 15:52.
moguce da je u pitanji povreda ,ali moje misljenje je da zele da poremete ritam zlaticanina.zele da ga istrose i psihicki i fizicki sto vise i to odugovlacenjem moze da se ostvari. mislim da lineares zna da ima izuzetno teskog protivnika i zna da ce to biti na noz . jedno je sigurno,da do meca mora doc' ili lineares gubi pojas .
Nisu jos izasle cijene karata..
umro Kevin Randleman
RIP Monster, pamtice se suplex nad fedorom i ljevica protiv cro cop-a.
Da bačite kakav snimak iz Zagreba...
19.02.2016 (greskom sam bio napisao da je nocas)
Bellator 149: Shamrock vs. Gracie
Ken Shamrock vs. Royce Gracie
Kimbo Slice vs. DADA 5000
Daniel Pineda vs. Emmanuel Sanchez
Melvin Guillard vs. Derek Campos
Emanuel Newton vs. Linton Vassell
bez staraca nema udaraca haha
Randleman je interesantan bio.44 god jebote
Last edited by makelele; 13-02-16 at 09:53.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks