E stvarno ne mogu da vjerujem sto sam sve procitao, ali bas.. Konkretno biMismen ne kapira da svaki taj mercedes kojim on nije zadovoljan brze u rikverc ide nego njegov golf3 1.9 tdi, ali nebitno sad to.
U vecini slucajeva je bas ovako - ko vozi dizela njega dize u nebo, ko vozi benzinca njega dize u nebo, jbg ne volimo svi isto.. Isto tako, danas npr nije preogromna razlika izmedju dizela i benzinca ( brzina) kao nekada ranije, ali prvi ja bih najvise volio da vozim neku tesku benzinjaru i da sam u mogucnosti nikad ne bih pogledao, ne znam ni sam kakvog, dizela pored solidnog benzinca, eto tako!
Trebam li napomenut da sam prije ovog dizela vozio duplo slabijeg i losijeg benzinca ali je nekako `sve bilo lakse`.. Na benzinca sam trebao da ulozim pare jedino ako ga ogrebem nedje ili cuknem ( prvi auto ), dok na dizela je bilo trista nekakvih cuda.. Na kraj kad pogledam manje bih para dao na auto da mi je ispred kuce 1.6 benzin 1993 godiste nego sad u ovog dizela koji je mladji 15 godina, eto tako!
U'zdravlje!
But if you never try, you'll never know..
Bookmarks