Page 283 of 513 FirstFirst ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... LastLast
Results 7,051 to 7,075 of 12823

Thread: BMW Club!

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Pa da, tako nešto... mada, iskreno, to nije loše za peticu, mali je to motor, on je vjerovatno OK za lagane vožnje, ko vozi po gradu 80% vremena..
    Nije sporo 7sec za auto te težine i to..
    I potrošnja mu je mnogo bolja nego 528i, znači sporiji je od 2.0t benzinca ali troši makar 50% manje..
    I to je ta priča, neko ko prelazi puno km uzeće ovog dizela, a neko ko prelazi malo km, nije ga briga oće li mu auto trošiti 12, 15 ili 18l

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    6,219
    Thanks Thanks Received 
    13,866
    Thanked in
    5,258 Posts

Upravo to, dodao bih da odje ispade ka da je potrosnja od 15.9l voznje po jajima. Prvo sto je 90% voznje kroz grad a drugo sto mi je u X puta rezim u sportskom nacinu voznje. A i kad je u comfort sa semafora ne krecem ka po jajima no malo jace, jednostavno tako vozim. Bas cu resetovati bc danas da vidim u narednih 100km potrosnju kakva ce biti u comfort modu, penzionerska neka lagana voznja, ako izdrzim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    e zbog ovakvih retardiranih prica ne bi dizela vozio sve dzabe da mi naftu sipaju...
    Ušteda od 2-3 hiljade eura za par godina nije mala, mora se priznati.

Sad, kad bi zakon kod nas propisivao porez na dizel zbog većeg zagađenja bilo bi drugačije. No, treba biti pošten pa reći da i benzinci solidno zagađuju.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,003
    Thanked in
    724 Posts

Quote Originally Posted by novakb14 View Post
    Dizeli su brzi do 50kmh, ovi malo jači do 80kmh, ovi najjači do 100-120kmh i ćaoo onda..
    Q7 3.0tdi 230ks 0-80 pooletii i to je to.
    Ako je šta brzo od tih dizela to su oni w12, npr on q7 lansira i ako ubrzava isto kao mali autić tipa clio...
    Ljudi dizel nije pravljen za brzinu, nije pravljen za trku..
    Biznismen, ne znaš kako to izgleda mutavo kad izbaciš ta vremena 0-100..pa to nije sve, ne odlikuje to auto, nego, vidjeh ovo prije neki dan

Volim da ucim druge isto. Za njih cu besplatne casove davati / dopunska nastava od petka.

Neka da ti se ne naljuti audi i njihov tdi za le man.

Quote Originally Posted by NSX View Post
    e zbog ovakvih retardiranih prica ne bi dizela vozio sve dzabe da mi naftu sipaju...
    Momak sto od pocetka foruma pljuje po dizelu to sam zapamtio.

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    E92 se sprda sa 435d svakako, M3 E46, auto starije dvije generacije, 14god starije, opet je do 100km/h neznatno sporiji, posle toga je brzi do nekih 220km/h i onda je opet mrtva trka do kraja. Nemojte ljudi da se zajebavamo, M je M. Meni je kumara vozio do prije neku godinu E36 Hamanna, 17god skoro staro auto pa je brze od vecine danasnjih auta, a ne se poredi odje 435 diZel sa M-om iste generacije i generacije prije.
    Momak koji sleper uporedjuje ovakav kao sto je 335d sa slike kome je ubrzanje 4.9 nece da upije da je kupeu ubrzanje 4.5 4.6 0-100km
    Dobro shvatam ja to isto / ljubitelj sam Mercedesa i da mi naprave dizela zestokog sigurno bi isto pricao da ne moze da parira C63 ili bilo kom AMG.

Thanks Thanks Given 
    6,219
    Thanks Thanks Received 
    13,866
    Thanked in
    5,258 Posts

Obraces li se ti to meni ili si me greskom citira'?

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Koliko često ljudi startuju auta od 0-100? Koliko često koriste lanč kontrolu (ko je ima) ?
    Zamisli bmw dizela svaki dan po par puta da bucaš 0-100 za 5-6-7sec...pa i ovako im se motori raspadaju i nisu uopše pouzdani, a ne to mučenje da im prirediš..?
    Eto zapeo si toliko za 0-100 , šta je sa 100-200? 0-200 ? ? A preko 200? M ovi su na 270 limitirani, koji je brži od 200-250 ili 270? A biznismen?
    Da ti hvališ dizele po nekom drugom pitanju, shvatio bih majke mi, možda bih se i složio, ali ne možeš reći da su brži, nemoj molim te više

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,003
    Thanked in
    724 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Obraces li se ti to meni ili si me greskom citira'?
    ne umijem da kopiram/citiram.

Koliko često ljudi startuju auta od 0-100? Koliko često koriste lanč kontrolu (ko je ima) ?
    Zamisli bmw dizela svaki dan po par puta da bucaš 0-100 za 5-6-7sec...pa i ovako im se motori raspadaju i nisu uopše pouzdani, a ne to mučenje da im prirediš..?
    Eto zapeo si toliko za 0-100 , šta je sa 100-200? 0-200 ? ? A preko 200? M ovi su na 270 limitirani, koji je brži od 200-250 ili 270? A biznismen?
    Da ti hvališ dizele po nekom drugom pitanju, shvatio bih majke mi, možda bih se i složio, ali ne možeš reći da su brži, nemoj molim te više

Eto dizel motori su im nikakvi da ti bude lakse.
    A necu da te i tu demantujem nego te pustim da je brzi posle 100km i da im je maksimalna veca od dizela.
    Nisam ja kriv sto je bmw napravio tako zestoke dizele.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A kao Mercedes nema "zestoke" dizele? Audi? 3.0 biturbo u A6 nije "zestok"?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,811
    Thanks Thanks Received 
    2,369
    Thanked in
    1,306 Posts

Default BMW Club!

A dje ti vozis 200? 250?

Kroz CG, sve preko 150 je rizik....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kroz CG ne, ja nisam vozio kroz CG preko 120-130, ali ima nas koji idemo van CG, i tamo ima masu uličica koje se zovu AUTOPUT i tamo brijes 250 i sve banja.

I nabijem ja vama te dizele na *****. Dizeli kao idu a ovamo se kvare tako cesto da se ne isplati voziti auto na naftu.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    A dje ti vozis 200? 250?

Kroz CG, sve preko 150 je rizik....

Ne vozim ja, nije bmw pravljen samo za naše tržište i za vožnju kroz CG..
    Voze ljudi u normalne zemlje, dje ima uslova, izreda voze koliko auto može na german autobahn, na djelovima dje nema ograničenja

Zavisi šta voziš, nekad ti je veći rizik sa golfom 2 kad ideš 100kmh nego sa nekim autom 200kmh ..
    Evo npr nije toliko strašno da se ubije 200kmh u mjestu Dragalj, ali ubije se ta brzina i pušti se gas, koči se...ili tunel sozina, jes da lupa ali nije toliko strašno i tu da se razvije 200kmh kad je auto dobro.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,003
    Thanked in
    724 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    A kao Mercedes nema "zestoke" dizele? Audi? 3.0 biturbo u A6 nije "zestok"?
    Odlican je taj motor u audi oko 5sek ide do 100tke.
    Ima mi komsija a4 2011/12 s lajn karavan sto bi rekli ful fulova. 5.7/5.8 mu je ubrzanje ali sa potrosnjom ubija.

Sa Mercedesom nisam zadovoljan kad su u pitanju zestoki dizelasi.
    Vidjecemo sad sto su pripremili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ti nisi zadovoljan...

LOLČINA
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    6,219
    Thanks Thanks Received 
    13,866
    Thanked in
    5,258 Posts

:lolblue:

Sent from my iPhone 6S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,110
    Thanks Thanks Received 
    659
    Thanked in
    333 Posts

Biznismene, napusti internet

Thanks Thanks Given 
    2,157
    Thanks Thanks Received 
    1,264
    Thanked in
    485 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Ima mi komsija a4 2011/12 s lajn karavan sto bi rekli ful fulova. 5.7/5.8 mu je ubrzanje ali sa potrosnjom ubija.

Sa Mercedesom nisam zadovoljan kad su u pitanju zestoki dizelasi.
    Vidjecemo sad sto su pripremili
    .
    Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha

Cudi me da ti vec nijesu javili sta pripremaju.

Thanks Thanks Given 
    706
    Thanks Thanks Received 
    246
    Thanked in
    161 Posts

E stvarno ne mogu da vjerujem sto sam sve procitao, ali bas.. Konkretno biMismen ne kapira da svaki taj mercedes kojim on nije zadovoljan brze u rikverc ide nego njegov golf3 1.9 tdi, ali nebitno sad to. U vecini slucajeva je bas ovako - ko vozi dizela njega dize u nebo, ko vozi benzinca njega dize u nebo, jbg ne volimo svi isto.. Isto tako, danas npr nije preogromna razlika izmedju dizela i benzinca ( brzina) kao nekada ranije, ali prvi ja bih najvise volio da vozim neku tesku benzinjaru i da sam u mogucnosti nikad ne bih pogledao, ne znam ni sam kakvog, dizela pored solidnog benzinca, eto tako!
    Trebam li napomenut da sam prije ovog dizela vozio duplo slabijeg i losijeg benzinca ali je nekako `sve bilo lakse`.. Na benzinca sam trebao da ulozim pare jedino ako ga ogrebem nedje ili cuknem ( prvi auto ), dok na dizela je bilo trista nekakvih cuda.. Na kraj kad pogledam manje bih para dao na auto da mi je ispred kuce 1.6 benzin 1993 godiste nego sad u ovog dizela koji je mladji 15 godina, eto tako!
    U'zdravlje!
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Ali na svaku izjavu ti kažeš za koliko ide 0-100kmh , ti si opsjednut ubrzanjem od 0-100kmh

Meni je smiješno, zamisli pita neko kakvo je auto toyota yaris? I ti kažeš ne valja motor, od 0-100 15sec ..
    Kakav je golf 7 ? A solidan je, od 0-100 10sec
    Kakav je bmw dizel? Odličan motor od 0-100kmh 5sec, brži od M-a a troši 6.38l kroz grad sve full gas.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,003
    Thanked in
    724 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ti nisi zadovoljan...

LOLČINA
    Znas li kako ide ono ja kad sam vozio c klasu ti si ......

Quote Originally Posted by mrgo View Post
    Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha

Cudi me da ti vec nijesu javili sta pripremaju.
    Jesu ovu novu e klasu. bice zestoka.

Quote Originally Posted by LUKA! View Post
    E stvarno ne mogu da vjerujem sto sam sve procitao, ali bas.. Konkretno biMismen ne kapira da svaki taj mercedes kojim on nije zadovoljan brze u rikverc ide nego njegov golf3 1.9 tdi, ali nebitno sad to. U vecini slucajeva je bas ovako - ko vozi dizela njega dize u nebo, ko vozi benzinca njega dize u nebo, jbg ne volimo svi isto.. Isto tako, danas npr nije preogromna razlika izmedju dizela i benzinca ( brzina) kao nekada ranije, ali prvi ja bih najvise volio da vozim neku tesku benzinjaru i da sam u mogucnosti nikad ne bih pogledao, ne znam ni sam kakvog, dizela pored solidnog benzinca, eto tako!
    Trebam li napomenut da sam prije ovog dizela vozio duplo slabijeg i losijeg benzinca ali je nekako `sve bilo lakse`.. Na benzinca sam trebao da ulozim pare jedino ako ga ogrebem nedje ili cuknem ( prvi auto ), dok na dizela je bilo trista nekakvih cuda.. Na kraj kad pogledam manje bih para dao na auto da mi je ispred kuce 1.6 benzin 1993 godiste nego sad u ovog dizela koji je mladji 15 godina, eto tako!
    U'zdravlje!
    Tacno tako samo da su realni ja ne dizem ni dizel ni benzin u vazduh. ne dizu oni u nebo nego izvise njega.
    nego ovdje kad pricas realno kao da si ih u oko ubo' sa cackalicom.

Ali na svaku izjavu ti kažeš za koliko ide 0-100kmh , ti si opsjednut ubrzanjem od 0-100kmh

Meni je smiješno, zamisli pita neko kakvo je auto toyota yaris? I ti kažeš ne valja motor, od 0-100 15sec ..
    Kakav je bmw dizel? Odličan motor od 0-100kmh 5sec, brži od M-a a troši 6.38l kroz grad sve full gas.

To ti je kod mene prvo. uz izgled mora ubrzanje da ide tako da kad bi mi uzeli jedan c63 bio bih zadovoljan.

izgled/ubrzanje potrosnja me ne zanima..
    jedino ako ti gledas kakav mu je retrovizor i rezervni tocak.
    Last edited by Biznismen Podgorica; 09-02-16 at 18:06.

Thanks Thanks Given 
    804
    Thanks Thanks Received 
    622
    Thanked in
    333 Posts

Kolko treba do 100kmh onoj golf3 biznismenskoj biznismenu? Jel se što "radilo (se) " oko nje?

Ovdje je cirkus od auto magova, da nas oće sve banovat, pa da pocinemo.

Thanks Thanks Given 
    818
    Thanks Thanks Received 
    716
    Thanked in
    538 Posts

LOL LOL
    jel ko gladan,zedan i sl. vidim da ste zapjenili zestoko pa reko ajd da pitam jel ko ista rucao danas.....

Thanks Thanks Given 
    1,468
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    584 Posts

Да не испадне да браним некога али не прича се о малим моторима већ о мало јачим , 200кс + колима, а ту јесте битно од 0-100.

А што се упоређивања 435д са М3ом је само начин да купци дизелача оправдају куповину трактора.
    М - ови нису само 0-100 , иако су и ту невјероватни , плус што је ту увијек проблем био кренут из мјеста и ту снагу на подлогу пренијети.
    Сами звук м3ке , прије овог последњег(active sound смеће) , вриједи колико иједан дизел

Sent from my HTC One_M8
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znas li kako ide ono ja kad sam vozio c klasu ti si ......

Vidi burazere, vozio sam ja sve njihove civilne modele, sve one koje si ti slikao iza ograde tako da...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Svako ima svoj ukus oko cega ne mozes da raspravljas.Neko ima merak da vozi samo benzinca neko samo dizela moj merak je uz dizela neki zestoki benzinac.
    Fabia ima neko benzinca valjda bio je tamo daleko 750km presao za 60/70litara za mene je to bacanje para / do BG i nazad 30e tdi i to ne da gledas oces li imat nego da ga ne gasis..Ako je neki skup kao u Bugarsku i jos nedje onda ides sa merakom oli sa dizelom ili benzincem biras za svoj merak i pare...Sve kako neko voli ali ka 750km presao za 60/70litara za mene je to bacanje para / do BG i nazad 30e tdi i to ne da gledas oces li d gledam komentare i nesto se sprdaju sa dizelom vratim se u 90te.....Da skrenem samo malo sa teme Novi A4 najjaci tfsi 0-100 5.7sek najjaci tdi samo 20ks jaci od ovoga 5.1 0-100

Posto je tema bmw ja koliko znam novi 335d 335i itd imaju isto ubrzanje u desetinku.
    Novi 435d sto ima Karadaglic onaj plavi za desetinku je brzi od m3 tako da se manite vise tih tema dizel vs benzinac previse se zanosite..

Da vidimo toga bmw benzinca samo da nije m3 50-280km 335d BiTurbo.Prevari covjeka ovaj obrtni.

i sto se dize potrosnje sto me bmw fascinira evo ovaj 335d za toliku snagu trosi kao upaljac 6/7/8l/ kako ga vozis 10 ne moze da preskoci sve puni od semafora do semafora.

To ti je kod mene prvo. uz izgled mora ubrzanje da ide tako da kad bi mi uzeli jedan c63 bio bih zadovoljan.

izgled/ubrzanje potrosnja me ne zanima..
    jedino ako ti gledas kakav mu je retrovizor i rezervni tocak.
    znas li ti uopste sta pises?

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

dosadno mu je pa troluje malo

Quote Originally Posted by consulting expert View Post
    Ušteda od 2-3 hiljade eura za par godina nije mala, mora se priznati.

Sad, kad bi zakon kod nas propisivao porez na dizel zbog većeg zagađenja bilo bi drugačije. No, treba biti pošten pa reći da i benzinci solidno zagađuju.
    nije mala ušteda ali taj auto gubi u prvih par godina jedno 10-15 hiljada na cijeni, zato ne kapiram zašto je to toliko značajno...
    Last edited by NSX; 09-02-16 at 19:26.
    She is only here to annoy herself!

Page 283 of 513 FirstFirst ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)