In4s da se komentarise? Da me neko upuca, a da oni to objave - ne bih im vjerovao.
Ја сам се на ту вијест осврнуо још прошле године и чак сам презентовао насловну страну Информера, који је иначе први и објавио причу о тим наводним догађајима.
Стога на ту вијест гледам као на класичну подметачину дијела ДПС-а преко Информера, који у том критичном тренутку није био одушевљен растом подршке јавности НАТО интеграцијама.
Исто су радили и преко РТЦГ, када је Фистун одлучио да не иде на параду.
Пропаганда.Ето осврнуо сам се.
Мислим да је много важнији био мој осврт на суштину, а то је прича о систему одбране, који је најважнији систем једне земље, него на неки пропагандни памфлет са Гнојковог портала.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Zestoko vjerujes prozapadnim medijima kad ne ostavljas ni mogucnost da je to istina, Kako onda niko ne tuzi ovaj srpski portal, ovo su ozbiljne optuzbe ?
Ako si ikad čitao priču o pastiru koji je stalno vikao vuk, onda znaš zašto. A in4s nije pastir, nego degenerik od pastira. Ako se ikad i desi da objave nešto što je istinito, niko im neće vjerovat. Naravo, izuzetak su oni koji im inače vjeruju svakakvu glupost kad napišu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Šta sve političari jedni o drugima kažu i niko nikad ne poteže tužbu. Čak se ni dan ni ostali antirežimski i antinato mediji time ne bave ozbiljno. Ako se uopšte bave.
To je isto kao da Treće oko objavi da su stigli vanzemaljci i da se ispostavi da su stvarno stigli.
zašto bi odgovarali kad je ovo potrebno vlastima...svako ko nije za dps sigurno cita in4s i te fore
She is only here to annoy herself!
Ljudi traže i pamte informacije koje potvrđuju njihove stavove, ubijeđenja, vjerovanja itd.
Last edited by dr strangelove; 03-02-16 at 19:38.
Ne moramo posjećivati ludnicu da bi pronašli poremećene umove, naša planeta je umobolnica svemira.
http://www.vijesti.me/vijesti/tako-d...-u-kuci-873147
Savjet dr.Pavlicica
Prostacko ponasanje uglednog doktora.
I ne samo to, dijeli savjete, a u svoju kucu, je redovno dobijao po nosu, od sada vec bivse supruge, koja je takodje poznata javnosti.
pa znaci da u svojoj kuci nije primijenio ono o cemu prica.....doduse i u godinama je...
Za pacijente važi savjet, za doktore važi: Nebitno kakav k****, sve će to medicinske sestre pozlatiti.
Meni bi gore bilo da je pare tražio, no što je mudro besjedio...
Sell the Vatican, Feed the World!
e sto napravise od coeka, ni da je ubio nekog.
nothing comes from violence and nothing ever could
istinu zbori al reba prvo u svojoj kuci to srediti....a ne savjetovat babe po hodnika....il je mozda kibicovao
Briga me sta govori, ali mi se ne cini da vidi babu prvi put
mislis da je zna od prije 40-ak godina mozda?
http://www.vijesti.me/caffe/niksican...-odrziv-873293
:shock: mada ne znam zašto se čudim.
http://www.vijesti.me/vijesti/inspek...ijevica-873288
evo vidite, sve je bila laž
samo ne znam za koliko para![]()
Sve je laž![]()
"vjerujete li meni ili svojim ocima" story.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks