hahahahahaha,
ja ne znam je li ostao jedan voditelj/ka da ga/je ne nagrdiste odje
mada se slazem sa ogromnom vecinom![]()
Sjecam se na intv Djurisicka i ona mala Marijana vodile nekakvu emisiju o slavnim i poznatim, i prica Djurisicka o Bekamu i njegovoj vjerenici Viktoriji a to bilo dvije godine posto su dijete dobili (u braku, naravno). A ova Marijana ladno nastavlja - Bekamova zena... i slicno. Obavijestenost i uigranost- to je formula za profesionalizam.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
hahahahahaha,
ja ne znam je li ostao jedan voditelj/ka da ga/je ne nagrdiste odje
mada se slazem sa ogromnom vecinom![]()
I'm coming out of my cage...
Jeste li vi primijetili da onaj Ivan Maksimovic ne zna sto pricha, choek je u totalnom nakautu od svoje priche, gubi samoga sebe, A NE NO SAM SAMOGA SEBE ZVAAAAAAAAAAAAAAAAAA
p.s. Maja Krstajić je cool nemojte da je dirate, posjeca me na Ejpril Onil
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Pa rekla sam ja fino - rahiticharka...Originally Posted by NHM
Plus:
Hocete li josh?
- izblajhana slama
- ruzhna usta
- odvratno oblikovane obrve
- koshchata ramena i grudi
![]()
Pa i mene, ako to znaci da je na nivou kornjaca i pacova. Ivona Blagojevic na top volej: Nije bilo dzek pota dugo kola.
Može li da ne budimo (nadam se zauvijek) zakopane demone poput Vesne Top Volej?:twisted:
Ivona Blagojevic! Cerka Ljiljane Blagojevic!
Sve se vremenom ofuca.
mislim da je jako malo tv voditelja u cg koji su vrijedni pomena, po mom ukusu najbolji od svih jeste onaj skenderi(mislim da se tako preziva) sa in tv-a....ubjedljivo najbolji voditelj tv dnevnika od svih....svaka cast, pravi profesionalac.....
a dje iskopase onu sto vodi club A srijedom na ATV?!?
QQ! Kako je ONO doslo do posla tv voditelja?!? :roll:
Dont miks grendmas end frogs.
Dobro velis, ja se izivciram svaki put kad gledam club A od njenih gluposti...
Jel' ko pomenuo Zlatka sa Montene, on i Marosh su .............
MBC crew svi, ali svi redom....
Lana mi je prije bila antipaticna, sve dok nije doshla Krstajicka......
Sofro ubi sa Milanom, reci cu samo da je dobro sto formula ne ide vise na IN.....
Koja? Ona plava? Ivana Sebek?Originally Posted by X3M
Uzas, kakvi je ono akcenat :-)
Sjecas se legendarnog motora McLarena prosle godine od 450 ksOriginally Posted by vladoje
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ivana vodi exclusive, a vjerovatno je kolega mislio na onu crnu sto joj je lice ko da je gutala steroida i "topljache masti"... gadosti.Originally Posted by hercules
Ivana je bash $atka...![]()
Originally Posted by my name is ...
Blagojevicka mladja... samo neka je zdravo.. A $eca li se ko Blagojevicke starije, na Monteviziji preDprosle god... "12 glasA" :mrgreen:
KompleT "Atlas" TV - bruka!
Marosh.. qq.... shto je onoooooooooooooooooooo???????????????
Dzaja Elmag... ahahahahha :mrgreen:
Last edited by independent girl; 27-07-06 at 20:21.
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
Auuu brao vidim da sam promasio emisije. A ono je Tanja Knezevic - beskompromisna vele :P
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
najbolja voditeljka ujedno najsladja, najsarmantnija, najmedenija, najtransparentnija (sto bi sofro reka) najnajnaj i sve superlativu za nju djevojka koja vodi djeciju emisiju ZOOKI na atlas tv (znaci ne ona plava debela nego ona druga)ucestvovala je davno na tv in u emisiji za minut slave.
t com - NISTA U MOJOJ KUCI
Branko Kockica i Zeljko MalnarOriginally Posted by {-_-}
![]()
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
Тај рад!То је стара школа-Минимакс,МИЋА ОРЛОВИЋ и компанија...мада се Малнара ја не сјећам...Originally Posted by chatnick
Ум царује,а Дундо Мароје
malnar je vodio one putopise. Najcuveniji je bio kad je u neko africko pleme otisao ljudozdersko kad ubishe crnci choeka. Sad vodi Nocnu Moru na TV sljeme, institucija od emisije
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
Veliki majstor prosera, nenadjebbivi kralj tame, gsn Bane Zugic, poslat do necastivog licno, toliko prednjaci da, intelektualni krem, poput, Krstajicke dodje kao prijatno osvjezenje. Toliko je glupo raspravljati o bilo kome poslije njega. Ipak, ne smiju se zaboraviti ni ostali besjednici tuzne, CG, TV, sage...
Maroš! Sveta duznost, pojedinaca, nosioca makar dvije mozdane celije, obavezuje da ovom gospodinu iskaštra glavu o škaline dje god ga vidi.
Azra Redzic, njen par obrva i mozak, valjda - :o
Postovanje zasluzuje Skenderi (neko ga je vec pomenuo), mada, i ostali voditelji dnevnika na IN nijesu losi.
__________________________________________________ _______________
Sjeca li se neko Djurkovica koji je vodio referendumski program na RTCG? :mrgreen:
Nemojte Marosha dirat, tesko je njemu i onako. Dal da budem musko il' zensko, pitanje za njega/nju je sad. Bane Shugic je dosao kao prosjecno normalan momak, a onda su ga nase zenske digle u nebo, kao nije kao crnogorac divljak, no je fini i vospitani momak, smeker pravi... I on im je povjerovao (nazalost). To je uslovilo njegovo opustanje i pomisao da ne mora da vodi racuna o izgledu (lise glave), tako da je poceo sirenje kao Crna Gora u doba kralja Nikole. Banetovo tijelo nema pretenzija ni na jednu teritoriju osim na par kvadrata oko sebe....
Mada treba pomenut i Skocka. Coek ima talenta, al ne moze da odluci dal da bude intelektualac ili seljacina. Mada, ipak se coek rodi kao jedno ili drugo. Procijenite sami.
Šofro je zakon!
Ako je na TV makar biciklizam, a on prenosi, gledam, jer znam da ću čut sve novitete iz sporta koji su se desili zadnjih dana.
Bogami, u zadnje vrijeme nisam siguran. I ja dosta pratim sport (ne koliko on), i mogu da ti kazem da mnogo netacnih informacija covjek sije. I on je cuo da ga kritikuju zbog toga, jer ima naroda koji prati neki sport vise od njega i svi kazu da mnogo dezinformacija siri, pa je poceo da govori za ono sto kaze da moze i da se provjeri i tome slicno.
Inace nisam zeljan informacija o Milanu. Omrznuo mi je Milan do bola otkad Sofro prenosi sport.
Bravo, bravo mala je pravi slatkishOriginally Posted by djbojan
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Nisam jos gledao tu malu.
Nego, najoriginalnije pitanje ikad postavljeno?
KAKO SE OSJECATE?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks