klizne kad god moze
AAAAA. Prije neki dan sam imao stradat tu. (Tačno tu) . Mislio sam da sam najveci baksuz na svijet. Uzeo auto od Limara tek napravljeno i krenuo pud kuce ,i jesam isao malo brze, mozda 50-60-70 ne znam tacno, ali nisam mogao da se zaustavim, ne znam kako sam izveo da se prestrojim i udjem u makazice izmedju auta pored i ispred mene....
Mislio sam da sam lud,i posao odma kod majstora da vidim jel nesto nije u redu sa kocnicama, kad on radi ,ima ih vise nego pola,funkcionise sve normalno. 20 kmh sam vozio do tamo. Ja posle probam auto,kad on koci normalno.
Ne znam - ne bih rekao da iole ostrije vozim tuda, ali mi je x puta auto bukvalno klizalo ko da po ledu vozim posle kise...
Probavam barem dvaput dnevno
I slazem se da je zeznuta raskrsnica
No treba uzem BMW i sve to poprecke ulazit![]()
A tek u BD na bulevar, no rekose da ce da ga rade ne znam jesu li pocinjali ili cekaju jul
rm -rf /
Samo da dodam na listu i ovaj bulevar od krivog mosta ka kruznom toku kod "Dalija". (pravac pored "Elita") Takoh malo gas da ufatim semafor, ali bas mrvu samo, ka' i inace, lijevo-desno odoh pofino. Ali zaisto su ovi senzori na bmw protiv proklizavanja najbolji, ne vele dzabe.![]()
Last edited by BiTrAtE; 03-02-16 at 15:27.
Stvarno imaju precizan sistem.
TAKUMI
Pa kakva su im auta, da nemaju taj sistem dobar, ne bi valjalo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moj ima ASC+T, 150% precizniji nego VSC+TRC+*****materine u Lexusa.
TAKUMI
Samo da potvrdim da je onaj dio kod kerbera kriminal. Sestoklipna klijesta imam na auto i nove gume i svaki put abs lupa kao lud,to na suvo,kisa je posebna prica...
Najvise volim kad vozim biciklo da odem tamo kod palade da upadam put Bahusa, svaki ali svaki put se moram vratit ondje od lezeceg da ufatim jos koji krug.. Nekad se vrtim tu i do 20min
E da, zaboravih da kazem da je biciklo salcano.. Ne znam ima li to ikakve veze
But if you never try, you'll never know..
To vam je neiskustvo / dodjite kod mene na časove.![]()
Proklizavaju/nmg da ukoče![]()
sprdam se.
laki ste na gas pa vam je to zbog toga.
![]()
ili guma nemaju ...............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ja probah naglo da zakocim pri 60 na sat na onaj lezeci kod Bahusa...nista, samo se malo upali abs. Krenuh onda malo brze i opet nista a vlaznjikavo je i gume su mi Tigar.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Jedino ako neki LaFerrari ili Lamborghini Veneno krenu tim putem. Naravno da mora bit zatvoren za ostale učesnike u saobraćaju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Biznismenu, koji "kružnji"?
za 30-35min se moze stici kad nema guzve (rano ujutro, kasno uvece), od udg-a do ulaza u bd... i to laganica da se ide po jedno 120![]()
Bgm ulaz u pg su cetinjski semafori. Nemojte mi to udg i cudabice sad ok, jos par trecih traka. A ovaj kruzni dolje konacno pun pogodak
f6
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks