Kako 15000 stete ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prednji desni od tablice.
TAKUMI
Kako 15000 stete ?
A ne bi me cudilo. Meni sad . Lijevi blatobran, branik, lijevi far - farbanje 500€ stete na Cruza, ako ne i jace, nisam ja placao pa ne znam. Udario me momak neregistrovan, ja ispao posten, ne zvao policiju kad me zamolio, on jos posteniji,napravio mi kola za nedelju dana
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ne vrijedi mnogo preko 15k..
Drug 2012 uzeo novog a4 za 20k..vjerovatno neka akcija bila, opreme skoro nista nema ali je 2.0tdi
E ne znam kakav je taj od 20k, ja gledah neki od 30k pa nije imao nesto puno opreme....
Nema ni elektricne podizace vjerovatno![]()
rm -rf /
Ovo je bilo prije 3-4 god, nema ništa opreme, nema ni bord komp...pokazuje samo koliko je ostalo km do pumpe...ima samo MMI sistem ali je to valjda standardno, nema ni one farove ljepše nego su mu ovakvi..ne znam koji je model year
A sa druge strane stric prije god dana uzeo 2012.god mnooogo bolji, full oprema...
Jutros zestok udes na raskrsnici onoj na kraj milenijuma preko morace. 3 auta, 2 havarisano a 1 manja steta.
Sent from my Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Sve zaboravljam da vas pitam, proklizava li vam auto na lezece kod pet udovica kad pane malo kisice, ja sam dva puta zaplesao na 20km/h?
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Kompletan onaj bulevar je najklizaviji dio PG, ako izuzmemo kod "Kerbera" onaj potez onamo, ono je vec kriminal. Krenut ne mogu kad pa'ne kisica![]()
Prije no fabija ugrabi, da ve pitam - kakave su vam te gume i s koliko to gasa krecete
Jeste malo klizavije, ali po mom iskustvu je najklizavije parce ulice na Petrov bulevar, od Premijera do T-Com-a... na 20-30 kad kocim ABS i ESP odreaguju ko da sam ne znam sta napravio
Pa meni se sve lampice popale prije lezeceg onog, a gume su ok!
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
iskreno sami broj udesa onamo kod palade i citavi onim bulevarom su dokaz kakav je bulevar i koliko je klizav- eto makar da ne uzimamo odokativno kad vidis na sunce ili kad pane kisa da je kao staklo. a ti probaj od palade da skrenes lijevo ka spuzu pa bukvalno 10 na sat treba da udjes kad je suvo a da ne pricam kad pane kisica prva kao sto ce ova danas.
ne znam kako ti je dio od premijera do t-coma klizav,to bas nidje veze
f6
Tamo je barem meni sve OK.
TAKUMI
Tu kod Kerbera sam jednom prilikom klizao barem 10m. Srećom ne opalih nikog.
kod bahusa meni je quattro na polukruzno driftovao,kisica manja,malo jaci ulazak...najmasniji bulevar rekao bih u pg.. dio od pro house-a,do ekonomskog fakulteta.
Mada mislim da je van konkurencije kruzni u BD i bulevar posle, osoljen put + kisica kad pa'ne to je atrakcija![]()
I ulica Vaka Djurovica je sapun, zajedno sa kruznim kod hitne.
TAKUMI
Kruzni kod Dana kriminal, mada sad stavise mali dio nov jer su nesto popravljali
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk 2
Renault
Klizate li i u trijeznom stanju?
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks