Zar nije Divac to kupio ?
http://www.vestinet.rs/u-fokusu/dzor...u-milosu-video
Sramota je da o ovome nista ne pise na portalima nijednih dnevnih novina, bitno je da odmah prenesu kada Zmaj od Sipova pokazuje krac i sa kim je u vezi Veljko Raznatovic.
Država se dodatno zadužuje za penzije zbog toga što iz samih dprinosa zaposlenih ne može da sakupi dovoljno para za penzije. Na svakog penzionera u CG dođe po 1.6 zaposlenih. Genrralno, da bi penzioni sistem našeg tipa bio samoodržib, minimum bi moralo da bude 3 zaposlena na jednog penzionera, a otpimum bi bio 5 zaposlenih na jednog penzionera. Kako bi nam sad dobrodošlo onih 40 000 novih radnih mjesta... I onda tako Milo bezočno uzme da priča o tome kako nije problem naša zaduženost u visini 69% BDP (iako on i Lukšić vele 59-60%) i onda pominje tamo neki Japan sa zaduženošću 220% BDP-a. Ali prosječan glasač ne razmišlja o tome da pare koje se pozajme i ulože u infrastrukturu ili u kreiranje novih radnih mjesta vremenom vraćaju uloženo i onda generišu rast BDP-a, a da su pare pozajmljene za isplatu penzija pare koje su bačene u kupovanje socijalnog mira.
Što se tiče ovih poreza i doprinosa koji se ne plaćaju, fino bi nam palo i da se nije došlo do 350 miliona nenaplaćanog poreza, od čega je većina i nenapalativo jer su firme otišle u stečaj, pogasile se ili slično.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nije to nikakav problem. Kad bude došlo do toga da nam niko više ne daje kredite, koliko god dobre planove imali, vazda se mogu privatizovat nacionalni parkovi, plaže, ostrva, škole, bolnice, pošta, mostovi, tuneli, putevi, žene, đeca...
★
Zar ima neka državna slastičara?
Kad razmislim, imaju poslanici restoran, ne vjerujem da nemaju čime da se zaslade kad se nariljaju.
Poslije se cudimo zasto imamo toliko oboljelih od najtezih bolesti, dovoljno je pogledati ovo:
http://www.cdm.me/svijet/region/vide...pokvareno-meso
http://volimpodgoricu.me/2016/01/16/...ke-inspekcije/
ja ne znam kako do sad ovog babovića nisu zatvorili.
nothing comes from violence and nothing ever could
evo se seta i sudionik u mahanju sjekirom u centar grada,i ponovo je slobodan....a normalan covjek da zgazi kokosku na put i da ga prijave zavrsice u pritvor...
njega u dobrotu treba spakovat.
Posrana drzava,ako si dps mozes i covjeka ubiti
Podgorica Podgoricanima!
babvic stari dps igrac
f6
A naši sve po propisima EU, sigurno.
Pisao sam nedje na forumu prije, a evo jos jednom da ispricam pa ce neko procitati.
Franca - Goranovic - Martinovic i ostali mesoprersdjivaci i susione prsute meso nabavljaju iz holandije i belgije po cijenama od 1eur po kilu fiksna cijena.
Regulative EU nalazhu da se meso moze cuvati u komorama za smrzavanje najvise 3mjeseci, dan posle toga placaju se specijalizovane kompanije koje to meso odvoze u palione i tamo ga spaljuju. To sve kosta naravno.
E oni to meso prodaju nasim kompanijama a neko je iz DPS-a bio dobar da zakon ne uskladi sa EU vec da se izglasa da se kod nas moze cuvati 6mjeseci. Ruka, ruku mije if you know what i mean.. Pa tako su Franca i Goranovici rasadnici DPS-ovih glasova. Meso koje u EU ne valja i koje se spaljuje dovozi se kod nas a otkupljuje se po nenormalnim cijenama sto domace proizvodjace unistava jer ne mogu biti konkurentni.
Eto gospodo...
Druga fora je brazilska piletina koja se kontejnerima dovozi u bar, na veliko pileca prsa po kilu 50c... Nasibana svim mogucim hormonima, to nijesam vjerovao. U kilo 2 pileca prsa
One Ring to Rule them all...
Ada i Martex je nekad davno ucrvljale prsute cistio pa sjeckao i prodavao one vakum komadice
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks