Jedno laicko pitanje. Risiver mi je dosao sa 10m sigurno viska kabla i nervira me taj visak namrtvo. Koji je posa skratit to?
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Jedno laicko pitanje. Risiver mi je dosao sa 10m sigurno viska kabla i nervira me taj visak namrtvo. Koji je posa skratit to?
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Kupi jedan F konektor i prati ovo uputstvo. Predviđeno vrijeme realizacije jedan minut i 25 sekundi
http://www.mojaradionica.com/Montaza...-konektora.htm
kad smo kod snimanja, to sto mogu da se snimaju samo kanali koji se gledaju, jel to do risivera ili do softwera?
To je do resivera jer nema dva tjunera vec samo jedan, bbm je imao resivere koji su radili snimanje kao extratv resiveri tj gledas jedno snimas drugo zakazujes snimanja....
Sent from my 6043D using Tapatalk
To im je jedina mana po meni, da imaju snimanje drugih kanala ništa preko ne bi trebalo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Da se nadovezem na ovu pricu. Ako bih recimo kupio resiver sa dva tjunera, da li bih mogao da snimam dva kanala odjednom? Ili je nemoguce koristiti drugi resiver.
Nemoguce je koristiti bilo koji osim njihovog
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Sve je moguce ali ti do toga be mozes doci![]()
Sent from my 6043D using Tapatalk
Meni ovi pinkovi nijesu otkljucani...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Vito na SBB forumu najavljuje novitete.
http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=53&t=22850&start=20
Ja neznam za što nas smatraju ovi iz TTV -a da smo mi ovce za šišanje pa se z.j.b.v.j. sa nama. zašto ovo kažem e pa zato što sam sinoć bio kod prijatelja u sutomore koji ima EXTRA TV i kod njega nisu bili zamračeni na RTS-u serija Montevideo i film posle serije dok su na Totalu bili zamračeni (zvao sam kući da provjerim).
Zna li neko kako upariti ovaj daljinski sa Samsung tv?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja mislim da sam nedje vidio da je uparen sa LG tv om, nisam siguran, možda sam se utripovao nešto..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam znao za ovo,sredih i ja moj tv,nije nesto moglo odma malo proguglah i nadjoh ovo i iz prve je upalilo![]()
![]()
Moze li na philips???
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks