Ja sam možda previše očekivao zbog silnih komentara na forumu, pa sam se baš pofino razočarao, zato od sad pečenjara all the way![]()
potpuno se slažem stvarno ih je smijesno uporediti, ono je u rangu neke krune ili tako nesto...
Jes jeftino I jes usluga dobra za te pare, ali hrana nije previsokog kvaliteta
Ja sam možda previše očekivao zbog silnih komentara na forumu, pa sam se baš pofino razočarao, zato od sad pečenjara all the way![]()
Mislim da boljeg rostilja nema od "Pod plocom". Daleko su ispred svih sto se mesa tice.
Samo da kažem ovima razočaranima što za 16e očekuju nešto spektakularno, da ima i spa tretman tamo, koji je uračunat u ručak-večeru.
Sell the Vatican, Feed the World!
A to sve navikli na bursevil bifteke ti velji gastronomi a doma salame rezu
16e dzabe pa i da ne valja... Ja volim bijele drobove no je to sramota izjes u restorant a?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Hellblazer...
Preporuka za neki express restoran (za ponijeti eventualno 5 min da se tamo polapa) ? Riza, pomfrit, piletina, neki crveno meso, mozda nekad kuvano i da se kombinuje..Za rucak iskljucivo..
Esposito nije los medjutim preskupi su i premasna je hrana..Iz rize im se ulje cijedi...A lokacija preko morace pozeljna
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
sto ne vidis u voli u bazar gotova jela?
f6
Jer mi nije palo na pamet haha, dobar predlog jos mi je najblize poslu. hvala
kod nas je pecenjara najbolja.nisam nidje jeo ko tamo,zato necu vise da bacam pare nego pravac u pecenjaru,da ne gatam.
Ja sam ranije,dok mi je to bila ruta za povratak s rabote vazda uzima u Lakovic na Zabjelu. Corbe,bataci bez kosti,riba, krtola , salate,grilovano povrce.
Sto znam,meni je ta hrana ok bila,i nikad,ali nikad nije bilo nikakvih problema.
Rucak sa corbom,mesom i salatom me nikad nije izasao preko 3 eura.
Voli u Bazaru je dosta jaci sa cijenama.
btw,dje je Esposito sad?
Imas preko puta ispod nekadasnjeg verano motorsa i u centar do paradisa
Ekspres restoran stevice, da uzmem hranu u ćanticu i nosim je nedje. Vec spremno.
Restoran Cetinje, najbolji popeci koje sam u zivotu jeo. Mijesano meso im je 1300gr cini mi se 12 ili 14e, renoviran restoran, u svakom slucaju prijatno iznenadjen![]()
restoran Cetinje na Cetinju? ili neki drugi?
Misli na onaj ausvic na cetinjske semafore dje kad.pirne vjetar I dise I mirise
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Bogetići su ok, ali meni se pečenjara ali baš ne dopada! Cijene su pofine, porcije ogromne, ali meni nije stvarno bitno da dobijem kilo mesa, no da mi to bude ukusno, a tamo mi je to bilo premasno i nije mi bilo baš naročito ukusno...po mom mjerilu...jela sam neku crnogorsku sablju za par osoba, sve je bilo pretvrdo sažvakat ga niejsmo mogli, jednom smo roštilj za ponijeti naručili (mislim da smo miješano naručili i porciju ćevapa, tamo je miješano nešto 1100 gr, pa ima za cijelu porodicu)i pomfrit je plivao u ulju i bio gnjecav odvratan a meso nepečeno ili pretvrdo....a nije baš bilo jeftino...
Takodje mislim da je Pod pluču najljepši roštilj u PG a ovo u Stefan mi je preukusno bilo, svjež i topilo se...niej bilo ni primać količini za četvoro u pečenjari ali za 16 eura stvarno nijesam ni očekivala...pri tome sve je bilo svježe i jako lijepo spremljeno![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
koliko znam imaš ekspres restoran na autobuskoj...znam da je jedan komšija išao kad mu je žena bila na putu i da je bio prilično zadovoljan, e sad ne znam da li je i dalje otvoren, ali je to baš bio klasični ekspres restoran sa linijom i poslužaonikom, pa staviš na tanu što oćeš, platiš prilično jeftino sjedneš ručkih, vrneš tacnu i ideš doma...no ova omladina nema ppjma, moj ti, što je ekspres restoran![]()
godinama je PG imala u centru grada, gdj eje danas Voli kod Robne kuće sjajan ekspres restoran...tu smo čojak i ja kad smo se vjenčali ručkili ponekad![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Restoran sa desne strane kada se krene put Cetinja. Mnogi ne znaju da je restoran komplet renoviran prije nepunih 2 godine i da izgleda fenomenalno, svi misle da je to onaj stari pa imaju neku odbojnost. A sto se tice mirisa ne znam na koje misli kaemSe, jer jedino sto mirise je opijajuci miris popeka bar u mojem slucaju![]()
Mozhda cete me sad razapeti, ali ni meni se pechenjara kapi ne svidja... Koliko se pricha o njoj ochekivao bi choek da sluzhe najukusnije meso ikad, a jedino su im porcije na nivou...
Sent from tapatalk
#fakenews
U City kvart... :mrgreen:
Sent from tapatalk
#fakenews
bi se slozio sa nekim ko rece da se pod plocu mos lijepo raznijet od odlicnog mesa...
dimljeni vrat je bombona
Je li ko probao ovu novu brzu hranu "Njam-Njam" sto je na Zabjelo kod skole Oktoih ? I kakva je ako je ko narucivao sto odatle? Ja sam cuo da je dobra
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks