Sramota
Sent from my iPhone using Tapatalk
pa 50-60-70 iljada eura auto, ljusti se odozdo?
e lijepo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sramota
Ako je dobar ovaj google prevodilac stranica iole dobar, Jel ovo vele da je auto od 60-70k, staro 2.5 godine, rdja uhvatila ozdo?!
><
da tako kaze prevodilac,mada i jeste to u globalu tako,naisao sam na jos japanera koji su koju godinu stariji i korozije ili rosta ne hvali...
kod mecki ili bmw ovako nisam gledao jer je cijeli zadnji ovjes od aludura i sl,
ali kazem ali ima sve svoje,da je ovaj auto na ovom testu vozen u swed ili austrija i swiss ili pak holandija koja ima previse vlage pa to bi bilo groblje od auta...
srecom po njega vozen je u njemacku pa solidno je....
Fora je sto, vjesanje ovog auta je od celika. Taj celik je oblozen nekakvim slojem, rekao bih da je neka plastika pa ako ona pukne onda se pojavljuje novi sloj korozije. Nema nikakvog uticaja ali ne izgleda lijepo.
Pa sad izaberi, aluminijum i svake dvije godine sve novo ili sloj korozije i da traje 100 godina.
TAKUMI
fabija vidi brate dosao mi audi sa pocinkovanom limarijom iz swede e to je katastrofa korozije i to sloj na sloj i projelo da se vidi na prednjim blatobranima....
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/545218
Neko iskustvo? Savjet? Vrijedi, ne vrijedi?
She is only here to annoy herself!
Taj 2.2 D-CAT je katastrofa
TAKUMI
Dizne, karike, peta dizna, FAP...ali vuce kao svinja.
TAKUMI
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Vozim danas bulevarom Revolucije, od semafora kod Vektre do kruznog paralelno sa GS450h, od kruznog do Delte paralelno sa NX300h, od Gurmana do Elektrodistribucije sa ES350. Posao u Efel da uzmem dekupler kad evo ih, LS460 i 600hL parkirani. Ne bas cesta situacija.
TAKUMI
600l Djefijev?
A ovo sto nabroja jedino ES nije lijep. Ostalo sve sexizam
Da, Djefijev.
TAKUMI
Hmmm
Shvatam Clarksona kad kaze da je ovo najbolji automobil ever:
TAKUMI
Cijeli dan bih ga vozio, ne bi mi taj zvuk dosadio nikada
Ja bih spavao pored njega, cistio bih ga pamukom za usi, vodio bih ljubav sa njim...
TAKUMI
ima sjecu gasa ali nema vucu ovaj lex....
falu mu tu malo i bice solidan....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks