Ljudi, dje moze coek povesti drustvo na sevdah u Podgoricu? Tamburasi, uzivo kafanska muzika...?
Ima nesto ja mislim u marusku vikendom
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Zdravo drugari. Da li od vas neko gaji orhideju? Ja sam poznati ubica cvijeca, ali ovu orhideju sam dobila na poklon i zainatila sam se da cu je odrzati u zivotu. Do sada mi nije islo lose jer se ja i ona druzimo vec tri mjeseca (dakle ziva je!!!), medjutim prije par dana je prestala da cvijeta i sada ima samo listove i granje. Negdje citam da treba da otkinem te grane skoro do listova, al me strah da to uradim. Mozda bih trebala i da je presadim... U svakom slucaju, ako neko ima iskustva sa orhidejama, voljela bih da se konsultujem. Hvala unaprijed.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Imam i ja jedno 50 sjemenki sekvoje i ne znam kako da ih usadim. Zna li ko? Prosli pokusaj mi nije uspio..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
đe bi čojek mogao častit dragu osobu nekim tretmanom masaže ili tako nešto? upražnjava li ko od vas taj sport?
Hidromol, castih majku kao neki paket, kupanje u hidromasaznom bazenu plus masaza, bjese bas zadovoljna
http://www.hidromoland.me/sites/defa.../cjenovnik.pdf
Kako da odrzavam bonsai? Kupljen u cvjecaru kod nas, 2 radnice 2 price, na internet hiljadu razlicitih savjeta..
Koliko cesto i koliko kolicinski da ga nalivam, da li prskam listove, i da li trebamd a ga rezem, podrezujem i presadjujem?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Zavisi koje je drvo u pitanju, ne odrzhava se svaki isto... Potrazhi konkretno za to koje imash, bice ti sve slichni predlozi... Nikakav je izbor kod nas bio prije 4-5 god kad sam se interesovao oko toga, sve neko smece, ne vjerujem da je sad bolje...
Sent from tapatalk
#fakenews
Hvala Phenix. U ovom videu kazu da se grane mogu i ne moraju odsjeci, ako su zdrave. Ja ih onda necu muciti, neka rastu kako su one planirale.
Upravo ovo je problem. Plus, ljudi kada poklanjaju nekome cvijece u saksiji, trebalo bi da uz biljku pripreme i uputstva za njegu, napismeno fino covjek da ima, a ne da ja pretrazujem i gledam kako to zivo stvorenje gine pred mojim ocima.
Jesi li kupio samo sjeme bonsai-a ili mini drvo? Meni se bonsai opasno svidja, i sve ga nesto mjerkam, al ne znam dal se smijem usuditi da ga uzmem. Jel tezak za odrzavanje?
Ja ne prihvatam poklone koji zahtijevaju pažnju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dobro NHM, poslacemo ti 101 ruzu, kao pravoj primadoni.
Zna li neko posle koliko godina nastupa zastarenje duga prema operateru? U mom slučaju radi se o Wimax internetu (Mtel) i dugu iz 2011 godine?
Članom 380 Zakona o obligacionim odnosima navodi se da je rok zastarijevanja potraživanja 10 godina, osim ako zakonom nije drugačije naglašeno. A istim zakonom je naglašeno ovo:
Ako je račun iz 2011. godine, onda je do kraja 2013. zastarelo sve, osim ako je operater podigao tužbu. Onda se rok zastarijevanja zaustavlja.
Last edited by NHM; 26-01-16 at 14:08.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Hvala!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks