Georgius Stavridis i Boris Margeta ...to su ta gospoda koja trebaju takodje da dobiju zlatnu medalju
![]()
evo iz ugla jutarnjeg lista
http://www.jutarnji.hr/sramota-u-beo...raca-/1505465/
Crnogorski mediji pišu o krađi koja je usmjerila utakmicu u zadnjoj četvrtini, kad je nakon otprilike minute igre u toj dionici Crnoj Gori poništen regularan gol Radovića i to kod rezultata 6:6. Zanimljivo je i da je jedan sudac priznao pogodak, dok je grčki sudac Stavridis pokazao da je Radović napravio prekršaj. Spominje se potom i nedosuđeno isključenje Srbiji na samom kraju utakmice, u trenutku kad su Crnogorci imali samo gol zaostatka.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Georgius Stavridis i Boris Margeta ...to su ta gospoda koja trebaju takodje da dobiju zlatnu medalju
![]()
@pumba,
Vlado i u ovoj svojoj izjavi, dje ne pominje bazen u Kotor, dokazuje ono sto znamo. Zbog toga ce mu iz Kotora drmat' fotelju nakon prvog kiksa. To mora da promijeni, makar dok daje izjavu sa majcom Saveza.
Prioritet nam je zatvoreni bazen u Pg, zbog juniorskog SP-a u avgustu, ali razmishljati o buducnosti crnogorskog vaterpola dok je kotorski bazen onakav je smijesno.
Novljani imaju bazen, pa je i pitanje koliki je njima interes da Kotor dobije najmanje isto onakav objekat, za kakav je njima drzava dala pola para.
Cisto da se ne foliramo. Ono, velika briga za CG vaterpolo i prica o Niksicu, Podgorici...ma hajde!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
Ne bih ja to gledao lokalno, u te stvari ne zalazimda li izbjegavaju kotor, moguce, moraju li nesto da urade moraju. Maja je mogla izboksovati makar rekonstrukciju bazena za 10 godina, nema sanse da nije ali...
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Mislim da ce radovi na postavljanju krova na bazenu u Podgorici poceti brzo.Koliko skapirah momka iz opstine papirologija je zavrsena ceka se pocetak radova..
aj popij casu jaja
Drzava da brine za vaterpolo prvo bi bazen u Kotor napravila, a ne u HN, jer Srbija je trebala dati pola para za onaj bazen u HN
Ali to je samo balon ja mislim. Mora se jos jedan bazen uraditi.
Dobra je to vijest smrtko ako je istina,treba mada srediti tu grijanje i jos po neke stvari.A onda poceti praviti pravu skolu.
Ima li ko osjecaja da onaj peuro porobic jedva ceka da uskoci mjesto gojkovic,sav je nacmoren...
Podgorica Podgoricanima!
Naravno da je mogla. A mogla je drzava Kotoru dati 2 milke kao Novome!
I drugo, neko u drzavi opstruira obnovu zimskog bazena vec nekoliko godina.
Ne mogu da ne gledam lokalno - dok smo se mi spremali za F4 u Rijeci 2009. drzava je pravila projekat PVK Jadran. To im se vratilo (bas od Primorca!)...ali gresku nisu htjeli da isprave.
Mislim, pricamo o buducnosti CG vaterpola, je li...
Na kraju krajeva, iz Podgorice necemo dobiti reprezentativca jos najmanje 8 godina, a iz Niksica 12, sve da to koliko sjutra krene na max. organizovanom nivou.
A sto cemo na olimpijadi 2020? Hoce li samo oni koji tada budu imali uslove za razvoj (Novljani) igrat?
P r i m o r a c
Sto bi sa onim manjim zatvorenim bazenom u City kvar, to je Cijevna komerc trebala da ga napravi?
I stavljanje balona na manji od dva postojeca bazena po meni je sasvim O.K.
P r i m o r a c
Pa dobro znamo zasto se novom pare daju bez zahtjeva, ali i kotorani da su insistirali, ovi na vrhu, dobili bi, mozda ne toliko ali bi se moglo zavrsiti. Ko zna kakve su igre, bas ne znam nista tako da ne bih ulazio u to. Sto bi rekli na onom domacem filmu ne moze se ni u kafanu bez predznanjageneralno je citav ovaj postrio period upitan za vaterpolo, ali dako to pokrene nesto, jer odosmo na marginu.
Zimski bazen u Kotor treba srusit. Ali, prije toga napraviti nedje u kotorskoj opstini multifunkcionalni bazen sa pokretnim krovom.
P r i m o r a c
Pardon,prvo je rekao to za bazen u PG pa je onda rekao da imamo veliki problem sa Primorcem,i da imamo problem sa mladima.Nije pominjao bazen u Ko.
Mislim da je u kotor problem od kad su grci prestali da daju para.Najlakse je napraviti bazen ljudi,ali treba odrzavati.To svi ljudi iz tog svijeta kazu da je to najtezi i najskuplji posao
Podgorica Podgoricanima!
Treba ulagati mnogo više u vaterpolo kod nas kad već ova đeca imaju želju i veliki potencijal.
Ali treba i dosta para.
No imaju neki.
Treba pritisak napraviti na ove iz Saveza.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Vaterpolo kao sport se u svijetu gasi. Nece vise biti nikada popularan. Fudbal,tenis,kosarka i rukomet nikada ne mogu da propadnu, ali vaterpolo moze i to lagano. Ja mislim da najplaceniji vaterpolista nema vecu platu od 5 hiljada mjesecno, neka neko da provjerenu info jer sam ovo lupio iz razloga sto je prosjecna oko hiljadu. A tamo gdje nema para nema ni popularnosti.
Mislim da ovi bolji do 200 hiljada godišnje dobiju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nije rukomet nista bolji.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ništa dok Katar ne proigra vaterpolo.
Last edited by NHM; 24-01-16 at 16:56.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks