Solidna brza analiza gojkovica za predstojece OI
Solidna brza analiza gojkovica za predstojece OI
Podgorica Podgoricanima!
Gojković je odličan, smiren.
Iskreno me iznenadio.
Nijesam se nadao ovom rezltatu na startu šampionata.
Svaka mu čast!
Predlog za nadležne da se updatuje vise ova anketa stara 100god. Tipa "Ko je po vama bio naš MVP na proteklom šampionatu?" ili tako nesto. Ako postoje tehnicke mogucnosti na forumu, ovlastiti cattara da moderira ovaj topic.
I svaka cast Gojkovicu, braci Janovic i Zlokovicu cak, sto se rece koja za sudije. Svaki put smo dopustali da nas gaze, zato i nemamo nikakvog uticaja. Sjetite se kradje Bonaventura na stetu nasih rukometasica. Tolika se sprdnja napravila posle toga, da sledeci put kad su nam sudile, cak i malo navlacile za nas. To je isto kao u zivotu, ako se ne bunis i pustis da te gaze, bices nebitan.
Svaka cast naravno i ostalim momcima, osvijetlili su nam svima obraz!
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Srce mi je puno kad ima ovakvih momaka što iskreno vole svoje reprezentaciju i državu kao i ja: BiTrAtE, Safra, Cattaro, .Bole, MontenegrinoCT, Rakun, Lepetanac, TheLucas, izvinjavam se ako sam koga izostavio.
Svaka Vi Čas!
Zna li se koliko je ozbiljna povreda Leke??
Nidje nema izjave Savica,zanima me da čujem i njegovu analizu tekme.
Kakve smo mi demokrate kad nam to odgovara!
Ima i u nasoj reprezentaciji Srba - i vazda ce ih i biti. Ali, njihovo mjesto je u crnogorskoj reprezentaciji! I njihova domovina je Crna Gora!
Kao sto je Vjeku Paskovicu crnogorska reprezentacija bila izbor! Kao sto bi i nekome iz Malesije crnogorska reprezentacija trebala biti jedini izbor.
Super je to, imati pravo na misljenje, imati pravo na izbor...jer ja je sam od takvih, koji to postuju.
Ali, zivjeti u CG, a navijati protiv nje (bila na drugoj strani Srbija, Hrvatska, Albanija), nije stvar izbora, vec stvar mrznje prema Crnoj Gori.
Kad poslozite stvari na svoje mjesto, kad shvatite da je CG moja koliko i svakog Srbina koji u njoj zivi - nastavicemo pricu.
Tada mi se javite da ste shikanirani jer ste Srbi (ono, ne zaposljavaju vas itd.) - podrzacu vas.
Nista ni meni CG nije dala vise nego vama. Ne zaradjujem platu u drzavnoj firmi, a unosim...dosta.
Izvinjavam se na off...brisite ako mislite da treba.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Leka sad rekao biće out mjesec dana..
Neka vi politika no pratite docek momaka na prvi
Lijepo li ih je vidjet ovako nasmijane i opuštene medju narod!
Političari će UVIJEK navijati samo za sebe. Kad to narod shvati svima će biti bolje.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Moram napomenut (to sam i cekao da vidim) sto ni Nikola ni Vlado nisu spuštali loptu nego ostali doslijedni svojim izjavama od juce! E to se poštuje!!!
Doček Crnogorskih Ajkula nakon osvojene srebrne medalje na EP u vaterpolu 2016 Tivat 24/1/2016
Last edited by Montenegrino-CT; 24-01-16 at 11:25.
Za LEN, sudije, dušmane...
![]()
Ono sto sam vidjeo...a pogledah utakmicu iz djelova...meni ne lici na kradju. Domacinsko natezanje, drzanje ekipe koja gubi u mec (jos domacina), nista vise.
E sad, jesam li ja ostarao, pa su igraci moje ekipe kivniji na sudije nego sto sam ja ili je sto drugo - ne znam.
Ponosan sam na moje momke, neka bude da su muda i dalje malena, da imamo kompleks...ja cu i dalje da tvrdim da samo mi mozemo sa Srbima.
Postovanje Leki, nije bilo upitno hoce li nastaviti mec...i naravno postovanje za izjavu da cemo im vratiti u Riu.
Sad su i oni svjesni da kad mi slozimo kockice mogu samo sudije da nas dobiju.
A Rio...treba se jos bolje srediti, ovu pozitivnu atmosferu odrzati po svaku cijenu, a Vlado ce vec vidjet da li nam Klikovac moze pomoci vise nego Misic, Sekulic vise nego neki desnjak itd.
Dobili smo Darka i Radovica, Janovici i Leka moraju jos bolje, Scepu kapa dolje, jer je to nivo koji nam je neophodan za visok plasman...imamo rezerve i to je jako vazno! Ali, Talijani i Madjari je imaju jos vise!
P r i m o r a c
Inace, ovo poredjenje sa Malagom jasno pokazuje da su svi svjesni kako se sinoc sudilo.
Malo me samo brine kako ce momci sa velikim ocekivanjima i pod pritiskom proci u Riu.
U Malagi pritiska nije bilo, Ajndhoven je dosao nakon debakla u Rimu, Sangaju i Zagrebu, u Barseloni smo imali onaj cetvrtfinalni mec sa Srbima i bili smo prezaljeni...sad opet bez pritiska...
N'o, cilj vazda mora biti medalja, tome teziti do zadnje sekunde.
A sto ce biti poslije Ria...o tome vec sada mogu da napisem veliki text. Ali je nepotrebno.
P r i m o r a c
Poslije Rija ako se ne izbore da zatvore bazen u Podgorici, poprave u Kotoru i pojacaju rad u Budvi bruka. Ako bi se ovo troje ispunilo uz strucni kadar u Niksicu, to bi vec bilo ozbiljno. Ne znam jesi li vidio Vladovu izjavu danas? Djeluje mi da on bas razmislja daleko daleko.
"Treba da napravimo bazen u Podgorici, da se završi onaj u Nikšiću. Veći dio reprezentacije će vjerovatno u penziju nakon ljeta, a nemamo dovoljan broj mladih igrača. Neki su pokazali u ovim pripremama da su blizu A tima, neke ćemo gurnuti u prvi plan tokom ljeta, ali važno je da se baza proširi, jer nije lako napraviti selekciju iz tri mala grada." - zaključio je Gojković.
Zaista je vrijeme da se ovi padobranci sankcionišu zbog nepoštovanja pravila foruma jer nagrdiše sa ovim komentarima koji nemaju ama baš nikakve veze sa ovim dijelom foruma.
Zašto se toleriše uvijek ovakvo ponašanje jasno nije nikome.
Dobro bi bilo da kolege forumaši stave na ignore ili makar ne obraćaju pažnju na komentare ove vrste dok neko od administratora ne uvede reda jednom za vazdan
Gledam ovaj docek i ovaj brajovic me zestoko nervira,okle on tu kakve on veze sa ovim ima.PIH,zbog takvih ljudi koji nidje veze sa sportom nam je i ovakav sport
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks