Ako se ne varam, nema veze sto je igrao za U17 naše, on sad moze ladno zaigrat i za seniore komšija ako ga pozovu?
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Ovo je kompletan prilog. Koliko je dobro igrao govori i to što je novinar iz Barija nakon pobjede domaćeg tima kao zaključak na kraju meča naveo samo hvalospjeve na račun gostujućeg igrača, a to se vrlo rijetko dešava.
Uporediti njegov učinak sa učinkom (!?) Stefana Mugoše, ali opet zet je zet. Zet + nekoga ćemo još uvesti iz Srbije i kapaciteti u napadu popunjenO, rezervacije numerisanO itd. Ali, opet, Dejo sigurno najbolje zna, on je toliko toga uradio za naš fudbal, ko će umjesto njega, bla bla bla...
Ako se ne varam, nema veze sto je igrao za U17 naše, on sad moze ladno zaigrat i za seniore komšija ako ga pozovu?
nece on za nikog igrat bez za nas, znam momka
momak je prava prica o uposrnosti i posvecenosti onome cemu radi
covjek je bio u kadetima partizana potom malo odje i otisao tamo u beton ligu
nije se predavao vec maksimalnim trudom (nije sad neki talenat) dosao je tu dje je
evo mu sestra izbacila sliku sa krespomko zna mozda ga jos neko prati
Dobro, komšije imaju dovoljan broj kvalitetnijih igrača da bi ih Raičević zanimao. Ne pomaže ni to što je u pitanju Crnogorac. Čak je ispravio talijanskog novinara koji ga je nazvao Srbinom "Crnogorac, iako sam igrao u Srbiji". No to mu ne pomaže ni u crnogorskoj reprezentaciji, već samo odmaže. Jedino ako se potrefi da je Dejo dobar sa njegovim menadžerom pa da se nekako zaradi za tu bijelu crkavicu (brašno tip 400, na to sam mislio, zlobnici).
Mada realno do ove sezone i nije zasluzivao poziv, cak ni na pocetak sezone ali sada ako ga ne dobije onda se ama bas nista promijenilo nije.
zato i ne zelim nista da komentarisem dok ne vidim spisak.
ne moze Mugosa biti ispred ovog momka nikako.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Dobro ali vala zasluzuje taj poziv, da debituje, da se "kapariše" Mi mozda prije i nismo imali problema sa kadrom u napadu, ali sad bogomi bi se vata za svaku slamku...
Naravno, slazem se. Nadam se da ce dobiti poziv za prvu sledecu prijateljsku, Tumba je na potezu.
Savic odlican
I ajmo tura za kafanu marko bakic dao gol :-)
Aj mali ajde sminko
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
sminka ne sminka, upao je u prve odmah dao gol. malo li je
a broji mu se i asistencija isto
evo i gola
http://cg-fudbal.com/video-bakic-pogodio/
Last edited by lepetanac; 24-01-16 at 18:15.
Naravno milo mi je,samo da nastavi jer ima potencijala ali selfija pali po 20 dnevno
Ajde fala bogu više da se pokrene taj mali... To su dobre vijesti za reprezentaciju, on i Luka Đorđević da igraju u kontinuitetu i da su u dobroj formi.
Još samo da oće ovaj suludi Manćini da se okane Ikardija i da malo više vjeruje Joveti. Što više sjedi na klupu to se više pokazuje da je Ikardi precijenjen.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Kakve veze imaju Ikardi i Jovetic? Ikardi ne zauzima mjesto Joveticu, kao ni Jovetic Ikardiju. Bez ako Manco nece sa nekom laznom devetkom da pocne da igra, no ne zna on to.
I Raicevic ga dade
El Almería closed yesterday the central defense procurement Esteban Saveljich and the attacker Juan Ramirez , which are now four signings made in the winter market after the arrival of striker Kalu Uche and left-backGońi . Like the latter, the new additions are supported by Atletico coach Nestor Gorosito.
Ovo je odlično za Bakića. Iskreno, nijesam očekivao da će odmah u prvih 11. Ja vam tvrdim da bi naša reprezentacija imala svijetlu budućnost (a i sadašnjost, zašto da ne) samo da na čelu Saveza nije ona seljačina.
Ja mislim da Mugosa nema vise nista da trazi u reprenzetaciju, i da bi u mesto njega morali uzeti Raicevica.
Jer ako momak ovako nastavi da trese tudje mreze on ce sledece godine igrati u (seria a). A tako nesto necemo vidjet od Mugose, jer momak evo vec " tri sezone" nista pokazao nije, i ako sam se nadao u njega.
Last edited by xxxx007; 25-01-16 at 08:22.
Dzabe kad je mugi zet moj brate.
Da je srece mali je nivo mlade reprezentacije I dalje.
Kapiten bi bio :-)
Vi se to pomalo uezate?
Esteban potpisao za Almeriu
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks