Moram i da pohvalim kondiciju momaka stvrno su strasno pripremljeni iako su sve stariji
А ЦГ није имала два играча у нападу?
Moram i da pohvalim kondiciju momaka stvrno su strasno pripremljeni iako su sve stariji
Podgorica Podgoricanima!
Evo ja čestitam protivniku i želim im da svaku utakmicu koju u budućnosti dobiju, dobiju na ovaj način.
Naši definitivno nisu trebali izlazit na primanje medalje
Dočekajte ih kao šampione pošto ono nije srebro već zlato sa platinom, a Srbi noćas slave zarđalo srebro
PS.
Krivim CdM jer nije funkcionisao juče u 2.59
Last edited by Rakun; 23-01-16 at 23:28.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ne pretpostavljaj nego jeste, cak po novim pravilima koliko se meni cini igrac mora biti odaljen za duzinu ruke (cini mi se )od igraca koji izvodi faul. svako ostupanje je automatski igrac vise.
ono je bilo potezanje za ruku , ako ga je igrac omeo da izvede faul i samim tim prouzrokovao da mu ta lopta ispadne iz ruke a ti nisi svirao iskljucenje jer ne smijes , ne mozes onda ponistiti gol zbog toga sto mu je lopta ispala iz ruke.
u ovom slucaju mozes.
ne mislim na tebe no na sudiju da ne bude zabune.
sa druge strane onaj prasac nema 130 kila nego i malo vise![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Obzirom da se sa kvalifikacija 4 tima kvalifikuju izborili bismo OI vizu i da sad kojim slucajem nismo uspjeli.
Madjari sa boranijom, Talijani sa Spancima i NJemcima...
Uglavnom, na OI ce ici svih 7 jakih evropskih selekcija (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Grcka, Madjarska, Italija i Spanija), potom Brazil, SAD i Australija. Ne mogu se sjetit igraju li 2 grupe po 6 ili 4 po 4.
Bice poprilicno jak olimpijski turnir, a put do medalje nikad tezi.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
ahahahahaha
Nadao sam se da možemo namučiti Srbe i bar prvo poluvrijeme igrati egal. Za hendikep 2.5 na kraju nisam bio siguran. A noćas smo realno bili bolji i zasluživali pobjedu. Neutralisali smo njihove udarne igle, koristili to što su oni bili pod pritiskom. Suđenje očekivano domaćinsko, prva polovina da se stekne utisak kako su objektivni pa nam se sudi i što ne bi trebalo, a kad se lomi utakmica, naravno navuče se za domaćina. Sve je to bilo za očekivati i me mislim da je to bilo baš drastično, ali naravno da je uticalo. Jedan detalj prelomi ovakav meč. Bili su odmorniji Srbi. Mi se istrošili u dva finala prije ovoga i plus desetkovani kaznama. Očekivano da padnemo na kraju. Za mene neočekivano da se onako dignemo nakon minus 3 na 3 minuta do kraja. Žalim za onim golovima Aleksića ni iz čega i Ćuka nakon finte. Ono se moglo bolje braniti. I ono što je i Gojković zamjerao, Radović je trebao uzeti više šuteva.
Sve u svemu ja sam zadovoljan i nisam ni očekivao medalju. Gojković uliva povjerenje očigledno dobrom psihološkom pripremom tima i vođenjem same utakmice. Svaki tajmaut je bio pravovremen, sadržajan i sa potrebnim psihološkim impulsom Nadam se da je on čovjek za duže staze na našoj klupi. Dokle god mu igrači ovako grizu u odbrani, sigurno će biti. U Riju očekujem labudovu pjesmu ove generacije i bila bi velika sportska nepravda da se ne popnu na postolje. Ko zna kad ćemo dočekati sledeći voz za takvu šansu
Sent from my D5503 using Tapatalk
Racuna li se da ce biti ista ekipa u Rio? Naravno ako nema nekih povreda. Postoji li sansa za neko podmladjivanje? Ili tek nakon Ria?
Srbija vs Crna Gora finale ep u vaterpolu 2016 beograd
-prije i poslije utakmice kao i utakmica naravno i izjave sa rtcg dnevnika koje su dali naši igrači http://neodrive.co/share/file/GOI2TW...NU14KOTNHWCKH/
takodje snimak sa rts da čujete malo i komšije kako su komentarisali http://neodrive.co/share/file/OZPPJ1...OMRICC4F0YKEA1
Tema je vaterpolo i utakmica pa da ne bude poslije kukanja.
Svi koji budu provocirali ili politicili idu na duzi odmor.
Podmladjivanje nakon ria.
Nadam se medalji kao kruni ove generacije.Zasluzili su.
I sad djeluju masu vise kao ekipa kao jedno
Podgorica Podgoricanima!
Mene najvise zanima, sta ce poslije svega ovoga od ovog rezultata da dobiju nasi klubovi. Imamo tri kluba, od koja su dva polu-amaterska (igraju momci od 16,17 godina). Hoce li ponovo da se pravi 5 bazena ili ce se neko sjetit da pomogne te klubove. Igrace se vaterpolo i poslije olimpjade, a sta cemo onda?
Veeeliki sam ljubitelj sporta, a najmanje volim vaterpolo i rukomet zbog činjenice da sudije itekako mogu da utiču na ishod a da se ne može sa sigurnošću tvrditi da su nekog oštetili.
Gledao sam na HRT4 i stekao utisak da ni komentatoru, ni stručnom konsultantu, nije baš bilo jasno zašto nije priznat gol Radovića. Što se ostalog dijela susreta tiče nije bilo nezadovoljstva suđenjem, posebno ne od strane stručnog konsultanta (neki bivši reprezentativac, a sad trener iz Splita, mislim da se zove Neven). Komentator je imao primjedbu i na isplivavanje srpskog golmana i krađu lopte (negdje pri kraju utakmice), dok je s druge strane konsultant rekao da bi on uvijek priznao gol koji je poništen Pijetloviću zbog odguravanja.
Što se isključenja tiče, istakli su da su sudije zauzele strog kriterijum (koji više odgovarao Srbiji), ali jednak prema obije reprezentacije.
Ključni detalji po njima su ujednačenija srpska reprezentacija i napuštanje bazena od Ivovića na nekoliko minuta.
Volio bih da neko ko dobro poznaje pravila vaterpola pažljivo pogleda reakciju obojice sudija nakon Radovićevog šuta i gola. Obojica sudija su istovremeno raširili ruke, te mi se čini da nije samo Margeta bio mišljenja da gol nije regularan.
Moj je utisak da je bilo sudiskog navlačenja za Srbiju, ali ne više nego što se to obično čini za domaćina.
---
Ovo sad nema veze sa sportom, već sa navijanjem i objektivnošću
Kad pogledam srpske portale bude mi jako žao što ne ostaše bez zlata, a s druge strane kad vidim sa kakvom mržnjom pojedini naši forumaši govore o Srbiji, Srbima i njihovim reprezentativcima onda shvatim da ga sa tog ljudskog (ne sportskog) aspekta ni mi ne zaslužujemo.
---
Ovo ovdje je uzrocno posledican sled stvari na dodgadjaje prije, u toku i poslije utakmice. Srpskim vaterpolistima svaka cast, sjajni igraci, neke koje sam upoznao sjajni momci. Za sve ostalo nula, prekrizana!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kao rukometasice sto su bile pokradene na OI pa se osvetile na EP tako ce i vaterpolisti sad sve da ih razbucaju na OI![]()
Očigledno nikome nije jasno
"Normalno" je svirati po neki faul više ali poništiti gol je van svake norme (uključujući i lopovsku)
Stav nekih forumaša je u potpunosti opravdan od strane srpskih postupaka (uglavnom navijača)
Tipa Mi njima tapšemo na himnu, oni nama zvižde (i prije priznanja Kosova).
U potpunosti je normalno da takvi postupci rađaju antagonizam ili da se izrazim po seljački "Prvi su počeli". Što je najgore od svega dostina Crnogoraca je usvojila takav postupak Srba kao nešto normalno pa im i dalje tapšu na himnu.
Takođe Srbi misle da treba da se poštuju po defaultu. Podigao sam obrve kod desetak Srba samo zato što sam presjedio njihovu himnu (nisam smio da uradim nešto više jer sam sa jednim Kotoraninom sjedio među 15 Srba)
Last edited by Rakun; 24-01-16 at 01:47.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks