Krivo mi je i da su bas Radovicev gol ponistili,najbolji igrac uz Darka ovog prvenstva
Smijesna statistika srpskog portala,molim te nemoj da prenosimo ovakve gluposti.Srbiji je ponisten gol,kad se centar odgurivao,cini mi se daje bio Dusko tada,CG je jedan go cisto ponisten.
Ova iskljucenja ako cemo pravo su mnogo smijesna,jer imali su srbi par puta 2 igraca vise,par puta su bezvezna iskljucenja bila a svirani foulovi dok je lopta na ruci bila.Bobeku minimum 2 iskljucenja nisu svirali.
Kazem ja i prije utakmice sam rekao ovdje su sudije pa umor najveci protivnici i to je tako bilo.Jednostavno da smo mi napravili ovakav spektakl osvojili bismo.
Idemo dalje
Podgorica Podgoricanima!
Krivo mi je i da su bas Radovicev gol ponistili,najbolji igrac uz Darka ovog prvenstva
Podgorica Podgoricanima!
Bio sam jasan - do 6:5 je bilo 13-8 u iskljucenjima! Sve nakon toga, pogotovo nakon sto su Srbi poveli, jeste standardna vaterpolo prica, shtelovanje za nepoznavaoce vaterpola. Ono, imali ste (vi koji ste porazeni) sansu, ali je niste iskoristili.
Ne prolazi to...
A ta iskljucenja cu naknadno da komentarisem.
Nase prokletstvo od Malage i dalje traje...trece izgubljeno finale...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
Sad idu OI, a onda imate juniorsko SP pred nosem, pa cete znati cime raspolazemo u buducnosti...
Ono sto je sigurno, ovoliko klase u jednoj reprezentaciji (bez obzira sto je recimo kapiten od Darka stariji 10 godina) nikad vise necemo imat'.
Nakon OI odlaze u penziju legende ovog sporta.
Nismo ovo nocas mogli dobit'.
Sve je receno, realnost je da smo drugi...i da idemo na OI.
Cilj ispunjen, moramo biti zadovoljni.
P r i m o r a c
Montenegrino, ne zaboravi mec sa Talijanima...
P r i m o r a c
Ovo nije poraz no pobjeda!
Izviždali su nam himnu, pokrale nas sudije i ukrali pobjedu i zlato ali mi smo na kraju pobjednici!
Neke debele boli ovo srebro koje sija ka` zlato!
Džabe vi je sve!
Najgrđi ljudi su izdajnici svoje države!
Postojaće Crna Gora...!
Ne zaboravite zbog licnih odma u drugoj su nas stigli,jer Jokic i Petrovic po dvije licne su imali pa onda odma i Misic,i odma posle 2 iskljucuju petrovica.Strasna bi odbrana do kraja bila da nas oni posrovi nisu iskljucivali kao na traci
Podgorica Podgoricanima!
Nikad ponosniji nisam bio što sam Crnogorac no večeras. Toliko smo jaki da smo natjerali sudije da ovo rade. Ponašanje Mandića i Prlainovića ne bih komentarisao. Ako je tačno da je pljunuo put naše zastave onda i bolje što ne igra za nas. Kao i namjerno dizanje tri prsta kad se postigne gol da bi se mi provocirali.
Sent from ajfon
żPlata o Plomo?
Ko je ovo rekao bas me zanima?
Sta pise ovaj kurir ahahahahah
Bio je to trenutak koji je prelomio utakmicu", kazao je potpisniku ovih redova selektor jedne od najuspješnijih reprezentacija u istoriji, ne želeći da mu se pominje ime.
Podgorica Podgoricanima!
Mandic i Prlainovic su bolesnici isto kao i sestre dabovic.Ima jos takvih
Inace fantastican tekst vuckovica ,bas odlican.Pravo u centar,sve tacno kako treba,dobra brza analiza
Podgorica Podgoricanima!
Ne znam koliko sam ja i moje mišljenje bitni, ali im nikad neću priznat da su bili bolji večeras. Jednostavno nisu, iako to svi od reda nabijaju na nos "Svaka im čast, bili su bolji"...
Odradjeno ovo iz 2 u 1![]()
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Je li moguce da je prvi strijelac sampionata coek iz MALTE jbt?! Sa 21 golom cak.
Ko izmisli ignore listu? Da ga častim jednu čokoladu.
Zar mora svaki put ista priča poslije utakmice, bilo da je u pitanju vaterpolo, košarka fudbal. Oćete li ikad čestitat protivniku pobjedu i pustit ostale neinteresantne prežvakane odvratne priče sa strane..Neka igra ko god oće đe god oće neka navija ko god oće za koga oće, ne osuđujte i ne dosađujte sa istom pričom. Svako ima svoj izbor, poštuj svaki izbor a ti se okreni svojem dvorištu i svojim izborima.
Ja bih čestitao sudijama.
Završili su dobar posao.
Za nekoga.
Kolka je razlika u kriterijumu, kad su poveli 3 razlike sudije stale odma,mi se vracemo na gol razlike,odma se sude srbiji faulovi u napad,odgurivanja i tako dalje....
Podgorica Podgoricanima!
Само ме занима зашто је провокација три прста? Друго људи су национално Срби мислим да је нормално да играју за Србију, и кога су они то издали? Друго ватерполо је спорт сам много контатка, и једноставно ваша слабија клупа је једини разлог пораза. Помињете највише поништени о коме се да расправљати.Онда помињете фаулове и искључења, а могу се наћи и ситуације где су и Србији могли свирати играч више па нису него контрафаулове.
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks