Ja u lukoil imam 1% preko premium sto je presmijesnou ikea real je lose gorivo bez obzira sto je jeftinije koliko god da uzimaju od istog. Nek me demantuje neko ako nisam u pravu.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
daj sibaj tu info na pm.![]()
Ja u lukoil imam 1% preko premium sto je presmijesnou ikea real je lose gorivo bez obzira sto je jeftinije koliko god da uzimaju od istog. Nek me demantuje neko ako nisam u pravu.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ja ga sipam tu, usporedjivao sam vise puta 10€/km i uvijek mi je bilo 100-115km sto mi je i slicno i sa eko, CMC i euro petrol dje ,,lajones,, daje isto 1%. Priznajem da sam sa petrolove kod autobuske jednom sa desetkom sabio 140km sto mi je rekord samo sam primijetio da im kvalitet nije uvijek isti. Kad sam u Banja Luci sipao pun, a odavde sam posao osto pun, bas sam vidno osjetio da traje duze + je bilo jeftinije.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Last edited by vidovicb; 22-01-16 at 16:26.
Ode sve u ****.
TAKUMI
Posto?
Nema promjena
Sve se nesto prica dje je bolje gorivo..
Kad su u pitanju benzinci / kod autobuske 100okt. 10+ kad su u pitanju dizeli EKO.
Na autobusku auto osjetno sporije ide sad zbog cega nzm ili ima aditiva u nju takodje i na lukoil / na cmc auto ide bolje ali zbog toga nesto se ne moze preci puno km.
na EKO auto ide kao na CMC i predje se najvise km.
Inace prije toga godinama se sipa na EKO -dizel ali mi je bilo dosadno pa malo testirao.![]()
U sto sipas 100 oktana?
TAKUMI
Gnjolf 3
Sent from my iPhone using Tapatalk
EsTri
Ajme meni...ja mislio da vozi nekog bijesnog turbasa.
TAKUMI
Onaj s3 od 2006 do 2012, ja mislim da se pravio, je stvarno prelijep i dosta brz (5.5sek)
Evo najnovija informacija. Sipah u cetvrtak ekto dizel na lukoil sad na -24 sve ok. Nisam sipao nikakav aditiv u gorivo jer ne nađoh ništa kod njih, auto pali na pola ključa. Za sad je ok, još nije zaledila nafta. Viđećemo oće li padat temperatura još dolje i kako će se ponašat.
![]()
Last edited by Bronx-PG; 24-01-16 at 09:41.
Na -24 nije zaledila nafta?
Dje si to na -24? Vjerujem da pumpe u hladnijim krajevima dodaju vise tih aditiva za niske temperature.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Crka mu pokazivac temparature
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk 2
Renault
To je brat...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Sipano je gorivo u PG. Na Kopaonik sam.
Nije tema al da pitam mogu li amortizeri da zalede? Nešto mi je pretvrdo auto... Ako su zaledili kako ih najlakše odledit? Hvala.
U teoriji mogu, nedje na -65
Mislim da ti ne pokazuje tacnu temperaturu.
Lolčina (od #7860).
TAKUMI
Nije mu zaledila jer je u vožnji. I rezervoar i gorivo se zagrujavaju u toku vožnje.
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Auto je prenoćilo. Nije voženo od 19 do 8h
Znam slučaj dje je nafta zaledila u toku vožnje..bronx je čak noris btw, nema šta da se čudite
možda je to -42 pa je permutovao dok je brzo kucao
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks