Originally Posted by
St.Dzonny
Isto, tema mi je otvorila oci. Meni je agenda bila nikad preko 200e za tel ne treba, i stvarno nikad preko nijesam da. Poslije ove teme mislim da sam se cak zeznuo sa s4 mini lte sto prosle godine pocetkom februara "pukoh" 200e (sa maskom i foliom), no ne znam da li je ovakvih modela bilo do sad, nijesam upucen. No za mene je i dalje mana to sto su 5+ incha, a to mi je nekako previse za mobilni, ljepse onda uzet tablet, no valjda se covjek navikne. ZTE mi je za 0.8cm kraci od Meizu M2.
Slazem se, nego nije zurba, taman sam i mislio da porucim za mjesec - mjesec i Spol.

Ne volim ni ja velike telefone, ali sad kad vidim ovu masinu sto mi zena koristi prije bi presa preko toga i uziva u telefoncini od 2-3 gb rama sa procesorom od minimum 4 jezgra nego koristio neko smece od ni manje ni vise 250€ sa smijesnim karakteristikama dje pjevas ako izvuces 1gb rama i 8gb roma. Gledam ovih dana neke laike kojima kazem za ovaj telefon sto narucih i kad im kazem da je marka "meizu" iz oci im citam dje misle "haha dje taj raspad uze", a u ruke drze neki tel tipa htc wildfire..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Bookmarks