Može li na ovaj je be ni forum jedan dio biti dje ćemo moći mi Crnogorci da komntsrišemo bez ovih padobranaca ostalih je li administratori
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
U Riu na fer sudjenje ćemo da ih otresemo lagano. Zbog Mandića, ljudi iz CG koji slave poraz svoje države. Polako, osveta je dostižna. Kad tad.
Sent from ajfon
żPlata o Plomo?
Može li na ovaj je be ni forum jedan dio biti dje ćemo moći mi Crnogorci da komntsrišemo bez ovih padobranaca ostalih je li administratori
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
e jedino sto mi je milo to sto sto su morali sudije ukljucivati da bi nas dobili.
ponistit gol i ne sudit u zadnji napat 2 minuta kad je golman isplivao sve govori o tome kako smo igrali.
krivo mi jedino zbog ovih domacih izdajnika i poosrbica , sto se raduju zbog poraza zemlje u kojoj zive.
e tako zdravo i zivjeli i zdravi bili
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
pa u CG skoro 60% stsnovnistva su neke druge nacionalnosti,to treba prihvatiti normalno
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Severnjak srecna titula.
Domacinsko sudjenje priznacete. Ali nista sto se nije ocekivalo. Mozda je kod onog gola bilo ocigledno ali protiv Italije je bilo jos ociglednije.
A ovim domacim izrodima a ne znam kako da vas opsujem nekako je malo gowna jedna i da vam je lijepo.
Crna Gora je bolja bila.
Sudije su nas pokrale.
To će svako pošten reć.
Bio je i faul Prdainoviću kad je dao gol pa mu nije bio sviran, no je priznao gol.
Nije fer.
Samo su ovako mogli dobit.
Ali srebro sija ka` zlato.
Svaka čast momci!
I još zviždanje našoj himni.
Sramno!
I neko veli veća je kultura u BG.
Jes moj .....
Smeta mi sto pricaju i pisu "pa dobro drzali smo se, pokazali smo zube", ka da smo mi odigrali najbolje a oni najgore sto mogu. Da se igralo na neutralni teren dobili bi ih i mislim da se opet za 24h igra da bi gusto bilo sa realnim sansama da ih dobijemo.
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Naravno severnjaku iskrene cestitke i ako ima jos ko ko je rodjen, odrastao, primio platu ili zaradio dnevnicu u srbiju a navija za nju cestitke od srca
svim onim sto im je voz jednom u tri godine srecu ucinio da vide maticu ne mogu jos uvjek da cestitam
mandicu mandicu
Valjda nema veceg stepena primitivizma no zvizdati himni druge zemlje. fuj
Ko normalno slavi? Nasladjivanje rodjenoj drzavi uz napusavanje rodjene drzave?
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
jesu grci sudije?
Podgorica Podgoricanima!
Bravo Nikola !!!!!
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Sudjenje je sramno bilo.. bas nisu zasluzeno dobili..
Neko je odje napisao da puno ocekuje od radovica.. najbolji je bio.. i gojkovic u tajmautu je rekao nemojte preskakat sasu, on neka puca..
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ja gledah na HRT. Oni oduševljeni utakmicom. Komenator je imao primjedbi na neke sudijske odluke, no stručni konsultant ne bješe tako strog.
Mnogo konpleksa izvire sa obije strane. Skalajte malo momci. Jeste li zdravi?
Inace ovo je jedna od boljih utakmica koje ja vidjeh. Pokazali smo hrabrost i znanje. Medjutim nije bilo dovoljno. Sto zbog sudjenja, sto zbog tempa koji su nametnuli.
Oni stegnuti, mi rastereceni. Steta sto se nije ovo osvojilo.
Narod koji navija protiv svoje države je za ispitivanje...
Samsone, slažem se...
#fakenews
Momci sto se lozite na ove prozivke?
Ja stvarno nmg da se nerviram oko ovako smjesnog sporta.
Sport u kome nisi ni pravila jasna.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks