Neka izadju na balkon u Bg, je*e mi se, samo da dobiju.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
Otvori se malo vise...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
Ispred arene:
![]()
Zna li ko na koju su tribinu naši ?
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
pa zasto kiks, svim reprezentativcima je porodica je ovamo.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Zna li ko na kojoj su tribina naši navijači !!!
Zna li se koliko ce biti naših u Arenu?
Nece biti puno.Moje je misljenje da bi nocas na aerodrom u pg masu bilo no sto ce ujutro u tivat.
Podgorica Podgoricanima!
Bilo bi,ali to ne znaci da bi bila bolja atmosfera.
Podgorica od vaterpola ima samo onih 5 obećanih bazena,odje u Boku vatepolo svi prate .Skoro da nema momka koji ga nije trenirao,bar preko ljeta po ovim sezonskim klubovima.
Nekako mi nije prirodno da ih u PG čekamo.
Nadao sam se da ce odma nocas stic u CG ,teško da cu stic sutra i do TV poc da ih dočekam.
Masu naših ljudi po BG-u.Sad koliko njih ima kartu ne znam. Momcima puno sreće, ne sumnjam da će ostaviti zadnji atom snage u bazenu. Igramo protiv najbolje ekipe svijeta u njihovom dvorištu. Ako ko može protiv svih možemo mi.
Sent from ajfon
żPlata o Plomo?
Bice nasih 1,5-2 hiljade..
aj popij casu jaja
A dobro ipak su domacin.I do ovih karata se na muku dolazilo.
aj popij casu jaja
Ne bih rekao jedino kotor dolje zivi za reprezentaciju nasu,mada i to je upitno,sa obzirom da su se klubovi prakticno pogasili i manje ljudi prati i dolje vaterpolo,nije isto kao prije 7-8 godina....
Ja samo kazem da je u PG najlakse organizovati i objekitvno svakom iz CG je najlakse je tam doci.Nema to veze sto su momci sa primorja.Ja isto zivim za ovu reprezentaciju kao i ljudi koji su sa primorja i sjevera i treba da je svakom omoguceno da to proslavi sto je najbolje moguce...
Mada nasi doceci su svake godine sve losiji i losiji...
Podgorica Podgoricanima!
A kako neće biti loši kad ih vode Ivan Maksimović, Bane Žugić i ekipa (ne)novinara sa RTCG-a.
Sent from ajfon
żPlata o Plomo?
Ja sam ušao. Karta samo
60 €.
Jug
Cemu prozivka, znam jos nekoliko ljudi koji su toliko platili... Vjerujem da ima i po 20-25 ali nijesu nasli i platili su bas 60...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zato sto mi je brat sa drustvom platio 5 karata 100e. Ko je lud da placa 60e, ako imas za 20.
To nista ne dokazuje. Meni je iskreno drago zbog tvog brata ali ocito ima ljudi koji nijesu tako dobro prosli... Nego da ne idemo u negativnu energiju...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A... Drugo je veleprodajna cijena![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks