Ja sam odgledao par novijih i krenem jos malo i nisam moga vise. I marsovac me smori poslije po ure hahah
Nadjoh na tv100 film california i tek pred kraj se prisjetih kako zavrsava![]()
Mr. Holmes
Ne znam zašto ali ... uživao sam
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ja sam odgledao par novijih i krenem jos malo i nisam moga vise. I marsovac me smori poslije po ure hahah
Nadjoh na tv100 film california i tek pred kraj se prisjetih kako zavrsava![]()
The 33
http://www.imdb.com/title/tt2006295/
film kao film je mogao bolji bit, ali je priča božemesačuvaj
nothing comes from violence and nothing ever could
Bridge of spies, smece...
One Ring to Rule them all...
Gando, daj mi neku dobru preporuku, valja li sto black mass?
Primjetio sam da imamo slican ukus
martian, revenant, bridge of spies raspadi... idemo dalje![]()
Upoznat sam sa tematikom - hladni rat, spijunaza itd itd. Tacnije fasciniran sam tematikom... Posebno kad je istinit dogadjaj u pitanju.
I onda imas Tom Henksa i Stivena Spilberga i ocekujes nesto tipa "Sad ce ovo da me oduva ili cu da placem" film se zavrsi a ti ono Meeehhhh...
Kad bih morao svrstao bih ovaj film u kategoriju Nat geo dokumentaraca... I to ne najboljih
Revenant mi je bio jedan od najiscekivanjih filmova za 2015. i moram reci da sam razocaran nakon sto sam ga pogledao, daleko od toga da je los, ali imao sam jako visoka ocekivanja, ko nije gledao neka ne cita ovo dolje.
SPOILER!
Nakon odlicnih prvih 30-ak minuta, kad Lea ostave samog, i kada je jasno sta ce krajnji konflikt da bude, film prakticno staje i pretvara se u Utimativno prezivljavanje sa DiKapriom. Scene x u kojoj DiKaprio radi y stvar da bi prezivio su dominatne u sredini filma i realno nicim ne doprinose, ni likovima niti glavnom zapletu, da je bas odatle skreceno nekih 20-ak minuta mislim da bi film bio bolji. One surealne scene snova ili halucinacija ili sta su vec su mi potpuno nejasne, i mislim da im nije bilo mjesto u filmu. Ono o cemu se najvise prica a to je gluma DiKaprija je po meni jedan od manje impresivnih dijelova filma, ne zato sto je on los glumac vec zato sto mu uloga nije zanimljiva, Hardy je mnogo zanimljiviji antagonista nego sto je on protagonista. Najbolji dio ovog filma je bez dileme nacin na koji je snimljen, od prve pa do poslednje scene film stvatno izgleda nevjerovatno dobro, tu treba skinuti kapu Lubezkom i Inaritu-u. Sta znam, dobar je film, i samo da vas zamolim da vi ne budete medju onima koji kukaju kad Leo potpuno zasluzeno ne uzme oskara.
Last edited by PavleCL; 22-01-16 at 09:01.
The Revenant je film koji je u POTPUNOSTI podredjen DiCapriju i njegovoj ulozi. Najveci problem sa njegovom ulogom je sto nije bilo previse teksta, sve se uglavnom oslanjalo na fizicku glumu. Mozda je nekima bilo dosadno gledati ga sat vremena kako puzi i gamize ali koliko ga je izmrcvario medved moralo je to njegovo oporavljanje da zauzme toliki prostor filmu i bolje je sto tu nisu nista skracivali. Hardyjev lik zbog tog fokusa na DiCapriju nije mogao previse da se istakne ali nije da je ostao nezapazen, imao je solidnu minutazu i dosta dijaloga. Filmu je najvise falilo tog nekog uzbudjenja sem te pocetne scene a i jako je predvidljiv ali je sve u svemu dobar. Kamera stvarno odlicna, ti kadrovi prirode i atmosfera dosta daju na kvalitetu filmu.
Pa upravo to je meni najvise smetalo kod filma, scene njegovog prezivaljanja su mu bile dosta nemastovite i posle odredjenog vremena kao da su pocele da se ponavljaju(ne mislim da su bile identicne scene vec da su postale monotone). Nakon sto ga ostave onako zakopanog, jasno je sta ce krajnji konflikt filma da bude, njegova osveta, i taj drugi cin koji zauzima najveci dio filma je trebao da produbi pricu ili njegov lik, za mene to nije uradio. Njegovi flesbekovi ili snovi ili sta vec su mi bili potpuno nepotrebni i nisu dodali tezinu koju je mozda Inaritu htio. Uz Mad Max je ovo film koji sam najvise cekao ove godine, i ostao sam blago razocaran, ali opet film vrijedi pogledati u bioskopu jer stvarno izgleda fenomenalno, i odlicno je prenesena atmosfera divljine.
Najavite te spojlere amateri...e pa...
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Hellblazer...
secret in their eyes
super što nisu sve iskopirali. film mi nije baš wow, možda zbog originala, ali nije ni za bacit.
nothing comes from violence and nothing ever could
aj predlozite nekih novijih komedija..
tutti quanti cantano e bevono per te!
Trumbo
Onako, nije neki film za pamcenje ali je dobar da se ubiju dva sata. Drago mi je da Cranston nije pao u zaborav posle Breaking Bad-a a cini me se da su u ulogu Trumba ubacili malo i od Waltera White-a, samo bez tih Heisenberg momenata. Nije bas morao opet da se razgolicuje u nekim scenama ali ajde. Uopste, i kod drugih glumaca se video veliki uticaj ranijih uloga, onaj sto je glumio Rothsteina u Boardwalk Empire maltene ponovio ulogu, John Goodman dosta slicna uloga onoj u The Big Lebowski, cak su mu i donekle imitirali jednu cuvenu scenu iz tog filma, Adebisi iz OZ-a isto jako slicna uloga... Vidim da je film lose prosao na blagajnama ali je to i bila rizicna tema za uspeh kod americke publike, da saosecaju sa komunistima. Zasmetalo mi je sto mnogi glumci uopste nisu licili na svoje likove iz stvarnog zivota, Cranston ni nalik tom Trumbu, Edward G. Robinson takodje nimalo slican, glas skroz drugaciji (ko je gledao Robinsona na filmu) jedino su sa Kirkom Douglasom uradili dobar posao, cak su mu potrefili i rupu na bradu. Takodje scenario mi se opet cinio previse modernim za to vreme, cest problem sa danasnjim filmovima koji obradjuju neki period a i ta tema o blacklistingu je mogla biti ozbiljnije odradjena ali kao sto rekoh da se ubiju dva sata je okej, drzi paznju.
Legend
http://www.imdb.com/title/tt3569230/
Auuuu, koja filmcina a upalih ga bzv da izgubim dvije ure. Tom Hardy POKIDAO! Hahah ne znam dje je bolji bio u ulozi Rona ili Redzija, GENIJALAN!!!
^Legend je ok film, nista pretjerano dobro ni lose u njemu nema, Hardy je najbolji dio filma ali ima on mnogo boljih uloga od ove.
Kad smo vec kod ok filmova, Man from uncle je sasvim pristojan.
Last edited by PavleCL; 24-01-16 at 13:29.
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
90% Hopkinsovih filmova, makar koje sam ja vidio, su bili smece. Koliko god da je fantastican glumac, bas ima los izbor filmova![]()
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Absolutely Anything
Simon Pegg u glavnoj ulozi, ima par fora, moze se pogledat
Takodje sa njim, Man Up, romanticna komedija (mrzim ovaj mix zanr) ali ovaj film mi se bas svidio, odgledah ga s djevojkom i posteno se ismijasmo![]()
Haha pare drugari...Nema sto vise da dokazuje, jedan od najboljih glumaca u istoriji..Dokazao se davno i sad uzima penziju pred glatiranje.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
80 godina tip ima.. Da je mislio da ih zaradi, zaradio bi..
Mislim da je samo dokon![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks