Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
jeste.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ses ..
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Nedje u decembru je bio jedan speed dating u PG i ne da nisu bili takvi kako rece Aca,, nego sve omladina, djevojka ne zna se koja od koje ljepsa.
I am so post-rock I shit sad birds.
nervira me kad e nerviram zbog nekih gluposti koje niti mogu, niti treba da promijenim.....e pa ne znam sto sam neUrozna?!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hahahahahhahahahahahahah
Bem te stau.
Ne znam... Vidim po zapadu reklame za tinder, romanticne sajtove za upoznavanje itd. Za njih mi je normalno jer nemaU kad.
Za ove nase mi je bas nenormalno, te lijepe su tu 100% radi fore i da budu urbane.
Te ne daju ono sto se kazeJer pazi te dobre ribe izdju na pivo, vide momka koji im se svidja, posalju signal i to je to.
Ovi shkarambechi to ne mogu nego moraju da vataju momke kad su pjani pa momci poslije povracaju i godinama mrze sebe sta su pretresli
Svaku srecu zelim svima na speed dating ali bogomi mrka kapa je tu
One Ring to Rule them all...
je li normalno da na danasnji dan i sjever koji duva ko sasav i ledi krv moj sin izlazi u grad u TANKU KOZNU jaknu, sa tankom postavom, obucen u obicnu košulju, onako sportsku, tipa teksas? Isto to dijete ide na termin kad je ledno u šorc??? A u septembar je na 39 nosio duksericu debelu i bermude????? Ja samo možda luda, ne znam...nesam školovala:shock::shock::hammer::hammer::hammer::tr ashcom::roll::fight:![]()
e nijesam pametnaizgleda, upalu mozga dobit neće pa sam mirna
![]()
Lako li se kurčit' ovima zgodnima, visokima, kršnima, lijepo udatima, uh, izvinite, oženjenima, sveta silo nebeska...
Sell the Vatican, Feed the World!
Lagunina izdanja prepuna tipfelera... Ghhhhhhhhhhrrr
The more things change, the more they stay the same.
Sjedim u auto i krava sa sivim pezoom 308 parkira pored mene,otvara svoja vrata i udara u moja. Ni izvini,a vidi me u auto.To joj ocigledno svakodnevnica.
Da sam skot,pa da joj nacrtam cica glisu kljucem .
Ovaj put sam ja nastradao poslije Nove godine.
10 dana već ležim od upale.
Brezoviče Brezoviče...
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Idi karaj sine.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ovakve bajke.
http://www.avaz.ba/clanak/215635/bog...i-su-se-ponovo
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Jebbeni hipsteri sa zimskim kapama na 40 stepeni. Sa svojim vegan gluten free tripovima i pokusajima brada. Ranije su ih zvali emosi i bilo je gadno... Sad je moderno biti hipster i nositi cizme sa sorcevima, ljubicasto zeleno i karirano...
Kako ce mi neko nalecet na penal
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks