Page 288 of 402 FirstFirst ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... LastLast
Results 7,176 to 7,200 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Whey dajem i đeci po malo, bolje whey nego neskvik.
    Ало стријељаће те неко за ово, послаће ти социјалне раднике на кућу :Д

Jeste, nas bb Igor Dulovic. Bio je drugi u svojoj kategoriji na svjetsko u Poljsku prosle godine, a bio je apsolutni pobjednik na 2 takmičenja u Srbiju prosle godine. Sve pripreme krpio od svojih para...
    Сјећам се на љето, радим ја лист, упумпа' га онако солидно, мртав задовољан идем на други крај теретане, а он стоји и тренира неке двије жене и како стоји, клати се, а она му лишчуга искочила, они чворови по њој, нити се преплићу, перфекција, реко' самоме себи АЈ ТИ ДОМА СРЦЕ МОЈЕ ПОЛАКО, ИДИ ЛЕГНИ :Д
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

@Kaljestro jeste, list mu je brutalan ono je strašno. Mada mu je i ruka odlična. Radili smo zajedno dosta treninga pred ova prosla njegova takmicenja ali kad radimo listove to je ko moj kvadriceps

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

jebena genetika,pu!

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

@Kaljestro jeste, list mu je brutalan :grin: ono je strašno. Mada mu je i ruka odlična. Radili smo zajedno dosta treninga pred ova prosla njegova takmicenja ali kad radimo listove to je ko moj kvadriceps :grin:

Рука одлична, мислим да му фали дубина леђа ако се добро сјећам, заборавио сам, гледа' сам слике неђе, али да не цимпиљим сад и једем каку )

jebena genetika,pu!
    Мајку јој милу је*ем! :Д
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kad smo kod genetike i lista. jedan mi poznanik iz Tivta , fudbaler bio. sa 15 godina potpisao za tada jaku buducnost , u reprezentaciju stare juge(ne prestare) u te mladje kategorije bio.
    dobio dosta para, zvali sa svih strana i nadimak mu Ziko i dan danas stoji.
    oduzih ja no ajd. poceo da se drogira , i to zestoko poslije se lijecio presao na alkohol itd . poslije nekih 15 godina svog tog desavanja dobrih droga i tone alkohola zovnemo ga mi na mali fudbal.
    list mu stoji ko da je citavog zivota fudbal igrao a ne se drogirao godinama. nisam vjerovao da neko ima toliki list i tako jak. sto je genetika
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Можда је шиба хероин у лист? :Д

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahhahahahahahha

Vi da ga izliječite od droge, kad imadoste što viđet
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Nijesmo ga mi izlijecili no sam, nije imao para za nju pa prešao na pivo od 2 l
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahha, pametno
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    kad smo kod genetike i lista. jedan mi poznanik iz Tivta , fudbaler bio. sa 15 godina potpisao za tada jaku buducnost , u reprezentaciju stare juge(ne prestare) u te mladje kategorije bio.
    dobio dosta para, zvali sa svih strana i nadimak mu Ziko i dan danas stoji.
    oduzih ja no ajd. poceo da se drogira , i to zestoko poslije se lijecio presao na alkohol itd . poslije nekih 15 godina svog tog desavanja dobrih droga i tone alkohola zovnemo ga mi na mali fudbal.
    list mu stoji ko da je citavog zivota fudbal igrao a ne se drogirao godinama. nisam vjerovao da neko ima toliki list i tako jak. sto je genetika
    Nema to veze sa genetikom koliko sa treningom.
    Meni su kao djetetu noge bile kao dvije cackalice. 11-12 godina sam trenirao fudbal. Danas mi je list kao nekom butina, bukvalno. Ali ima to lose strane. Ja kad sam najmrsaviji, a to je nekih 90-95kg ne mogu naci farmerice da ne izgledam u njima kao zena.
    Nikad se ne mogu noge pogoditi u teretani, kako ih fudbal kao sport izgradi. Ja trcim posle tegova svaki put, cak ponekada i dva puta dnevno odem na trcanje. Ali kada odem na fudbal, taj jedan termin nedeljno..meni je upala neizbjezna.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Nema to veze sa genetikom koliko sa treningom.
    И те како има... Кад ми фудбалери кажу САМО ТРЧАЊЕ ЗА ЛИСТ НАЈЈАЧЕ, најјаче вама кад вам је генетски предодређен да пр'нете на њега он ће да порасте, ка' мени рамена... :Д

А то што трчкараш по два пута после тренинга ногу, ту ти могу рећ' само једно - Не умијеш ти да погодиш ноге теговима, вјеруј ми :Д

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima itekako veze sa genetikom...načinom na koji su ti mišići spojeni sa kostima, sa motorikom - kako se krećeš i držiš i generalno sa strukturom mišića.
    Zavisi kakav ti je sastav mišića, crvena-bijela vlakna, više će napredovati od trčanja-bicikla ili od anaerobnih vježbi. Mada generalno, vazda se radi o proizvođenju velike snage u što kraćem vremenu, makar za bijela vlakna koja su gro mišićnog volumena...Nema toga mudonje koji kad odradi squat kako treba (dovoljan je samo on) neće imat upale i hipertrofiju ludačku.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

sve li vam je izgovor genetika kad ne umijete da vjezbate................
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

A nijesam ja reka' da ne mogu da pogodim noge Nego rekoh da na fudbalu ti pogodis misice koje trcanjem ne mozes da pogodis. I koliko god bio ''spreman'' zahvaljujuci trcanju redovnom, na fudbal kad dodjes moras prelezati upalu misica onih ''zaboravljenih'' trcanjem.

Sto se tice genetike ima to udjela. Ali ja genetski nisam imao i nemam jake noge. To sam zahvaljujuci sportu kojim sam se bavio dobio. 90% fudbalera sadasnji-bivsih ima izuzetne noge, list pogotovo. 10-11-12 godina treninga u sportu koji se igra nogama ostavi ''posledice''

Ja u teretani recimo ne radim noge, bas zbog navedenog negdje prije i tog problema sa odjecom(farmericama). Ali covjek u teretani ne moze da ocekuje rezultate sto se noga tice i da se poredi sa fudbalerom. Pricam o onima koji treniraju bez dopinga. Jer ti u teretani noge radis jednom ili max dva puta nedeljno, a fudbaler 4 do 7 puta nedeljno ''radi'' noge
    Ima genetike, ali veci je udio u tome treninga. Ako covjek nesto ne moze uvijek se nadje neki izgovor, umjesto da se jace zapne.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

dobro sad,upala ne znaci da je odradjen predobar trening i da je to too..

Sparco nije to izgovor,nego samo igra ogromnu ulogu,a ovi sto ih je majka priroda pogledala,obicno oni palamude kako nema veze ta genetika,sve se moze postici,tezak rad ce da presisa dobru genetiku itd itd
    cisto pisanje.

Quote Originally Posted by samson View Post
    Ali covjek u teretani ne moze da ocekuje rezultate sto se noga tice i da se poredi sa fudbalerom. Pricam o onima koji treniraju bez dopinga. Jer ti u teretani noge radis jednom ili max dva puta nedeljno, a fudbaler 4 do 7 puta nedeljno ''radi'' noge
    Ooo grdno se varas...
    Totalno dva razlicita tipa treninga.
    Ti na trening fudbala imas toliko hipertrofije,koliko i ovaj u teretanu na njegov trening kondicije.
    A da bi none ili bilo koji misic bio veeelki,bitna nam je hipertrofijaaa
    jos ako neko genetski ima dobre noge,na to dodas teretanu,dobar trening..a da mu pozavide na nogama najjaca imena fudbala
    Last edited by dontigar; 22-01-16 at 11:06.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

sve li vam je izgovor genetika kad ne umijete da vjezbate................
    ТАКО ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :Д

Кад кажу да фудбалери сви имају листове и да морају пораст' од трчања, само окачим једног човјека

Ako covjek nesto ne moze uvijek se nadje neki izgovor, umjesto da se jace zapne.
    Ако запињање на листове сваки други дан на почетку тренинга није, онда не знам )

Ooo grdno se varas...
    Totalno dva razlicita tipa treninga.
    Ti na trening fudbala imas toliko hipertrofije,koliko i ovaj u teretanu na njegov trening kondicije.
    A da bi none ili bilo koji misic bio veeelki,bitna nam je hipertrofijaaa
    jos ako neko genetski ima dobre noge,na to dodas teretanu,dobar trening..a da mu pozavide na nogama najjaca imena fudbala
    Потпис

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja imam jake listove, al kad krenem da trčim, posle prvog kilometra me opučaju
    Ne znam jel zato što nikad trčao nisam (osim fudbal, košarka, biciklo), il što sjedim dosta u toku dana
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    144
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    A nijesam ja reka' da ne mogu da pogodim noge Nego rekoh da na fudbalu ti pogodis misice koje trcanjem ne mozes da pogodis. I koliko god bio ''spreman'' zahvaljujuci trcanju redovnom, na fudbal kad dodjes moras prelezati upalu misica onih ''zaboravljenih'' trcanjem.
    ...
    Zavisi o kakvom se trcanju govori. Svakako da se neki srednji intezitet trcanja (30+ minuta) tesko moze prenijeti u velikoj mjeri na teren i preduprijediti upale, al' zato sprintevi, sprintevi uz brdo (nagib), shuttle runs, lateralne kretnje i uopste ti kraci intervali koji zahtjevaju visok intezitet trcanja i brze promjene pravca, uz agilnost, itekako se prenose i pomazu na terenu, a i u oporavku.

Inace, kad smo kod listova, pravi primjer uticaja genetike, su mozda prije kosarkasi nego fudbaleri. Ljudi cijeli zivot provode na prstima i skacuci, pa mahom imaju vrlo tanke listove ( skoro kao ja ).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

dehidriras od testa ;p

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Genetika po meni najvecu ulogu tu igra,ne moze ti se list nabiti od fudbala pa da treniras po citav dan ako nemas genetiku.Ima masu primjera za to,masu ljudi trenira profesionalnk fudbal pa nema dobro izgradjen list.
    A opet ima momaka koji imaju nevjerovatne listove a treniraju fudbal neki amaterski neki profesionalno,znam dosta primjera koji su takvi tipovi ( Ne pricamo o odlasku u teretanu)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Listovi su izuzetak, al za sve ostale mišiće se može zborit....od fudbala, kao i sve stvari kad se dosta ponavljaju, dobiješ kvalitetnu masu da ti stoji dugo...i lako se održava...Tako sam ja ramena i donja leđa od košarke nabudžio...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

i od testa ;p

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahhahahhaahhahah ♥
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

em kosa opala em zna za erekcije od testa i prica drugima, hah .........................

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema erekcije jadan...sise porasle...utulio sam ga
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Page 288 of 402 FirstFirst ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)