Ja kupih na Ali prije nedelju dana Redmi Note 3 i tek danas mi stize mail da je shipped... sad se nadam da ga nece bas oteci sa transportom kao sa slanjem...
Sad cu da pogledam ovaj mx4,nego smijem li te pitat dje ti je letva![]()
Ja kupih na Ali prije nedelju dana Redmi Note 3 i tek danas mi stize mail da je shipped... sad se nadam da ga nece bas oteci sa transportom kao sa slanjem...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Što ne odeš do njih? Ja kad god vidim da je prošla izmjeničnu poštu i prispjela na lokalnu 81000 trke kod njih, samo poštara da ne čekam
Sent from my x600 using Tapatalk
ko pijan? kakav sank?
A moj ti, trazio je postar pola sata prije neki dan i nije mogao naci imaju 500 dzakova punih paketa, naslaganih random u magacinu!
Xaxaxaxa....ja mislim da se sad po posti prica ako se nastavi ovako da ce svi otkaze dati...e nedaj ti ga boze da CG ima 10miliona ljudi
Evo ti sve verzije
http://www.apkmirror.com/apk/viber-media-s-a-r-l/
http://download.viber.com/viber.apk da ne gatas sa svakakvim lijevim sajtovima, ovo ti je direkt sa viberovog sajta.
Skinuo, hvalaaa...
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
evo jutros donio postar paket, prvi utisci su bas pozitivni, telefon izgleda odlicno. boja je super nije potpuno zlatna, malo je tamnija, kuciste djeluje kompaktno i zategnuto, a telefon je lak iako je metalni. Prvo da ubacim novi sooftver pa cu kasnije ostalo.
Ljudi, imam tempered glass koji sam naučio za x600 i koji je uži malo od ekrana i smeta mi. Ne znam ako neko ima onu silikonsku masku, možda mu bude odgovaralo. Ne znam može li za x500
ko pijan? kakav sank?
@pumba Cekamo te... :-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa evo nijesam imao previse vremena pa cu u crticama.
Izgleda ljepše nego na slikama, boja ne bih rekao uopšte da je zlatna, više ide na neku crvenkastu bakarnu. Izgleda skupo, kuciste je bas dobro, cini mi se da samo fali jedno dugme poput onog na meizu telefonima da to bude savršeno, mada i ovako izgleda top.
Otisak prsta radi ok, od 10 puta mozda dva mi odmah ne prepozna otisak, otključavanje je baš brzo.
Uzeo sam verziju sa 3gb rama tako da je sve savrseno fluidno i ovaj x10 je bas top procesor.
Medjutim nije sve tako bajno. Odmah sam instalirao novi rom koji je krcat kojekakvim kineskim smećem, pa sam odmah uz pomoc fundimentija i telekineze rutovao i instalirao titanium i sa njim pozamrzavao 20-tak aplikacija (toliko je smeca) i onda instalirao to sto koristim i sve u svemu sredio ga. Tokom procesa se izgubi jedna od frekvencija za mrezu, pa sam to naknadno mora da ispravim fixom. da bi to proslo kako treba radi se opet factory reset, pa sam morao da bekapujem titaniumom aplikacije, pa sam one sve opet morao da frizujem
U svakom slucaju sam izgubio makar dva sata na sredjivanje svega. Tako da ljudima koji nijesu previse vjesti ne bih preporucio letv, nego da idu na xiaomi i meizu koji su out of the box mnogo upotrebljiviji.
E da ekran je baš lijep i ugodan za oko to je plus, kameru nijesam probao, baterija mi ne djeluje dobro, nije na nivou redmi note2, ali poslije nekoliko punjenja ćemo vidjeti.
to je to, pa ce biti apdejt za koji dan, kad budem koristio.
Bezveze što si se izmaltretira oko frekvencije i aplikacija, nisam znao za x500 i taj problem. Ima jednostavnije rješenje za ljude koji ne žele da petljaju oko telefona. Stave drugi launcher koji pokrije sve to, dobiješ pao drawer gdje su sve aplikacije i kao na svakom telefonu tamo su apps od kojih neke ne koriste. Na 3 GB se to ne primijeti osim poneke notifikacije ponekad. Kažem ovo za ljude koji ne žele root i da slože telefon onako kako oni hoće već samo da ga koriste. Za ostale treba malo truda. Na x600 nema problema sa frekvencijom
ko pijan? kakav sank?
Koliko ce bit ovaj letv max pro ili le max i kad ce izac u prodaju?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Hellblazer...
E da dodam, zvuk na x500 je izuzetno jak i sto je meni mnogo vazno u slusalici kristalno cist
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
kako to da je X600 jeftiniji od X500: http://en.jd.com/product/897442.html
i to 32gb.
Last edited by clapton; 22-01-16 at 14:03.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks