lada je zajkon duze traje od leksusa i jeftinija za odrzavanje ;pppp
Pa vazda si vozio Lade i slicne kante.
Ne radim ni VW. Injection ti je za to. Kontaktiraj njega.
TAKUMI
lada je zajkon duze traje od leksusa i jeftinija za odrzavanje ;pppp
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Za manje od 9 sati u Beogradu je juče izgorelo čak ŠEST AUTOMOBILA. Evo zašto
U Beogradu je u toku jučerašnjeg dana za manje od devet sati izgorelo čak šest automobila. Ispitivali smo zašto.
Upaljeni automobil na Novom Beogradu
Upaljeni automobil na Novom Beogradu
Dva automibila su se u razmaku od dva sata upalila u toku vožnje u Borskoj i u Ulici Milutina Milankovića, a u požaru koji je izbio oko 4 sata ujutru u garaži stambene zgrade u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, vatra je potpuno uništila dva automobila, dok je dva oštetila. Razgovarajući sa stručnjacima pokušali smo da otkrijemo zašto dolazi do iznenadnog paljenja automobila i šta u tom slučaju prvo treba preduzeti.
- Dosta zavisi od toga koje je marke automobil. Naime, automobili francuskih proizvođača su skloniji tom problemu da se lako zapale
Fabia, jesi li ovo poceo da pises i za novine!? Hahhaahahaha
Ps
Tekst je sa Blica
zgoreli automobili “škoda” i “suzuki”, oštećena i dva vozila marke “BMW” i “tojota”. U 10.52 sati - Borska ulica - izgoreo džip. Oko 12 sati - autobusko stajalište u Ulici Milutina Milankovića - izgorela “škoda fabia”
sve sami francuzi![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Toyota je sa dizel motorom!
Onda nek ide i ona.
TAKUMI
Reno povlaci 15hiljada vozila zbog izduvnih gasova.
Cudi me to.![]()
laz..
Resho u srcu!
http://bljesak.info/mob/clanak/145481
Sada je toplo vrijeme? U Francusku ili đe?
Jesu li čuli oni da dolazi ljeto?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 3 x2
Ovi se voze samo oko Alpa
Kako da saznam da li mi renault scenic dvojka restajling 1.5 dci 78kw ima FAP/DPF filter ili nema? Ne znam koje ulje da uzmem :-) jedan prodavac mi kaze ima ti on dpf tebi treba elf solaris a drugi kaze nema uzmi obicno ulje za auta bez DPFa...a ne bi da omanem :-)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
sto bi da omanes brate moj,sipaj ulje koje je za FAP ili DPF jer nece da skodi ulje ti ima aditive i procitaces na njemu low saps tako da ce manje da zacadi egr i usisnu granu,nemoj da brigas,elf solaris sa oznakom za fap... poz
Kao sto je Injection napisao, to ulje za DPF ne moze da skodi, samo moze da pomogne. Ako je auto proizveden posle 2009 ima zasigurno DPF (Euro 5 norma je tada stupila na snagu u EU i DPF je obavezan).
Ma nek vidi idu li kakva crijeva oko spulje, posle izduvne.
Ali opet, ovo sto kaze injekcija, zbog grane i EGR-a.
TAKUMI
Koliko ja znam ima oznaka na vozacevim vratima?
Taj motor nema dpf
Ja sam ga uzeo misleci da nema FAP/DPF i kad sam posao da uzmem ulje i rekao koje je auto itd kaze tebi treba ulje za DPF. Rekoh nema, kaze ima, odem kod drugog, kaze nema, pitam majstora, kaze vjerovatno ima ,pogleda motor I kaze to je noviji motor. U servisnoj vidim da je sipan 5-40 u svajcarskoj do sada ali posto je servisna na njemackom jbg ne mogu naci
ako ne steti onda cu uzeti ovaj 5-30ya motore sa DPF i super sve, nego sam citao da ovaj 5-40 steti ako ima dpf pa rekoh da nije i obrnuto
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Smuci mi se kad vidim ovo "za tople predele".
TAKUMI
Kad pređem preko lezecih cuje (osim ako bas ne smanjim brzinu) se nesto naprijed ,vozaceva strana.Sta mislite.sta je u pitanju?Nesto urgentno ili vozi dalje...Reno senic je vozilo.
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks