http://tempo.co.me/index.php/prodavn...a-za-automobil
vala ako je 40 eur ubijanje s cijenom ja ne znam................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Budimo realni, nema toga ulja koje bi vozio preko 15.000km. Pa može na naljepnicu da piše lifitime
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Drugari, uzeo sam bio neke jeftine gume 15tice za pasat prije jedno tri godine. Posteno su me ispostovale.
Ima li mozda jos dje u pg neke jeftine gume 15tice da se uzmu, nisam davno bio u kastelani, ne znam kakvu ponudu imaju....
Recimo tu do jedno 80-90€
4 gume, neka su najgora marka samo neka je novo...
Ja vozim po 20.000km redovno, imam losu naviku jer sam na golf 2 vozio po 2-3 godine a da nisam mjenjao ulje![]()
Last edited by Rookie; 19-01-16 at 23:07.
Vidi, 25000 milja ili 40000 km kod njih, sa dobrim gorivom. Kod nas? Ne, na benzin ne bih preko 20000 km. Na plin bih vozio 30000.
TAKUMI
15 tica frende koja dimenzija mogu bit, one najmanje za pasat
![]()
195 65 , za 80e možeš samo dvije, uzmi za naprijed, šta te briga, i ja pozadi guram neke lijeve marke što su došle uz njega kad je uvezen..taman prije 3 god..samo lagano u krivinenema ulijetanja pod ručnom i to je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ps oli prodaT ove felme?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, 195 65. Ako ti je budzet 90 eura onda uzmi dvije.
TAKUMI
Znači, 4 litra Castrol ulja (originalnog za naše prilike) dođe 31,67 eura sa popustom (nešto manje od 8 eura litar). Fabia, nešto se i ne opterećujem mnogo je li original, da vozim kakvo bolje auto sigurno bi bila druga priča
A kakvi su ovi Magneti Marelli akumulatori, 74Ah za 60 eura. Je li to nekakvo kinesko gomno? Mada, isplati se uzet Bosch, gledam sad, uzeo sam u mart 2011 Bosch od 70Ah za 74 eura, pali ujutro sad kad je ovaj pomet ka iz p....
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja se opterecujem, ne samo oko ulja. Opterecujem se i oko tecnosti za sofersajbnu.
TAKUMI
Last edited by Rookie; 20-01-16 at 01:25.
Bosh bannwr varta isti q...
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Hellblazer...
Rece mi drug juce da Varta daje 5 godina garanacije na akumulatore, to je Ok a ne vjerujem da su mnogo skuplji
Fabia,kakav ti je stav prema protektiranim gumama,kad ih vec nedje gore pomenu?
Ja bih prije na te koje trenutno imam vozio nego na te nalivane. Ma koliko da su loše ne mogu bit lošije od nalivanih koji se raspanu brzo...
Drug ih stavio prije dvije zime I put kombinata na pravinu ga led izbacio direkt u banderu
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Puce mi guma na bmw-a juce i vidjeh da mi je doslo s autom kao ovaj bmw-ov mali kompresor koji me odusevio kako je praktican. Kompresor se zakaci na uticnicu u kola s jedne strane, a s druge se zasarafi u ovu bocicu. Bocica se zasarafi u tocak i na dugme se sama napumpa guma za minut dva. Posle pumpanja isprska kao smjesu neku po pipku koja sprecava valjda izduvavanje. Znam da provaljujem toplu vodu, ali kompresori sa kojima sam se srijecao do sada su obicno glomazni i zauzimaju prostora. Ima li se dje uzet nesto slicno kroz grad, bi ih ubacio u kola u firmu a i par drugova je zainteresovano odma da uzme.
![]()
Imas obične u Okov, Kips ili Centrometal al sa tim se ne mogu uporedit. Po 10€ do 30€ su.
Drugu je uz Tuarega došao mnogo dobar kompresor. Ne može se uporedit sa ovima. Tačan i precizan što sa ovim običnim nije slučaj.
Super stvar u teoriji, u praksi - hmmm
Znas li da ti je zamjenska bocica ako je kupis kod dilera cca 80 eura? (bar je toliko meni za auto)?
Znas li da to fungira samo sa jako malim rupama?
Ja sam to, zlu ne trebalo, ostavio da imam, ali sam na otpad kupio felgu i ubacio u kola tocak rezervni...
Svakako - sto se kupovine tice - pravac autootpad - prodaju ih 50-150 eura - kako ko i kako za koje auto... u sustini, od bilo kojeg malog auta koje ima gumu tvoje velicine bi trebalo da bude ok za sva auta iste gume (znaci guma 14,15,16,17)... bitno je zbog jacine kompresora i kolicine hemije u boci
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks