Originally Posted by
.Bole
Pitao je Supkovic Janovica,da li postoji kompleks,a on ladno kaze ne postoji u profesionalnom sportu uopste kompleksa
sigurno da je u pravu i da ne bi smjelo da postoji i ja se naam da je utisak nas navijaca pogresan....možda mi imamo komplekse i bojimo se Srbije jer je realno najjaca pa onda svoja osjecanja i strahove prenosimo na reprezentaciju 

Originally Posted by
cattaro
Znam da ljudima tesko padaju porazi od Srbije (nikom teze nego meni), ali treba biti realan - najbolji au trenutno.
Ipak, pricati da ova nasa generacija ima komplekse od njih...smijesno iz vise razloga. Ako se neko time hrani onda nek mu je prijatno.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
samo sam rekla da imam utisak a ne mislim da se ijedan navijac nase reprezentacije time hrani....moguce da se navijaci Srbije u CG hrane tako necim, ali mi navijaci se samo bojimo najjacega, mislim barem tako
Ne pratim ni priblizno koliko ti, ali se slabo sjecam pobjeda nase reprezentacije u duelima sa Srbijom, a sjecam se recimo, da smo vodili i po nekoliko golova a na kraju izgubili...sjecam se mnogo utakmica u kojima smo bili pata-pata a oni dobili...ne sjecam se nijedne da su nas dobili kao pocetnike, kao sto oni umiju, recimo, i slažem se da im je najteže sa nama da igraju, logicno, ali da se hranimo slutnjama da imaju kompleks, ne vala
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks