Ko to kaže da ne bi smjeli da emituju nešto što se ne prenosi? Meni više smeta ćutanje Mkabla kao operatera nego fukarluk RTCG.
Poređenje nije isto
(a zašto su ostavili na ExtraTV ako se i on emituje u CG!? zašto se u kafićima i kladionicama prenose utakmice kad nemaju pravo da javno emituju program!? mogli bi ovako do sjutra...svi znamo u čemu je problem...)
Inače, ako bi čekali ko će da otkupi prava u CG da bi gledali serije, filmove, sport i sl, gledali bi Q (ili bi pretplata bila bar 100€)
Last edited by Iceman; 19-01-16 at 23:10.
Ko to kaže da ne bi smjeli da emituju nešto što se ne prenosi? Meni više smeta ćutanje Mkabla kao operatera nego fukarluk RTCG.
Pa koje to serije otkupljuju CG televizoje:spanske , turske i ostale gluposti ili Tv Vijesti sto su poceli da emituju Mucke kojr smo gledali i koje su se emitovale do sad bogzna kolilo puta.
Послато са GT-S5301 уз помоћ Тапатока
Pa realno ako prošire zamračivanje na sve i svašta onda nema potrebe da se uzima kablovska TV jer je poenta kablovske ponude raznovrsnost i izbor a ne zamračivanje i usmjeravanje na nesrećne TV kuće u CG. Ima smeća u ponudi kablovske poput onih kcn kanala kako li se zovu, samo oni kvalitetom slike i sadržajem parirarju našim tv kućama.
Dzabe zamracuju mene nemogu da naceraju da nesto gledam na CG kanalima pa makar sve zamracili a ako se nastavi ovako trazicu drugo resenje.
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da se po zahtjevu RTS-a zatamnjuju TV kanali “RTS 1“, “RTS 2“ i “RTS SAT“ u terminima emitovanja utakmica Evropskog prvenstva u rukometu, pojedinih filmova i dokumentarnih emisija kao i sledećih serija i emisija:
– “Komšije“
– “Pandur“
– “Džo“
– “Mornarički istražitelji: Los Anđeles“
– “Montevideo, Bog te video“
– “Časna žena“
– “Ja mogu sve“
www.m-kabl.net/vijesti/
Last edited by zeks; 21-01-16 at 02:17.
Always,forever and beyond ...
Sprdnja...
e čudo jedno pa je rts tražio pred finale da se zamrači "ja mogu sve", kako ne.
ne mogu ramba da gledam.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sto se cudite u ovu nasu jadnu drzavu sve se moze pa i to .
Zato lijepo cs picim i imam sve ex yu kanale.
Koji su ex yu kanali sve dostupni na cs?
Da ja znam nema samo studio B i SK4,5,6
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Last edited by masster; 22-01-16 at 14:33.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Mislio sam reci da samo ovih kanala nema no sam malo zabudalio
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Zabagova' si brale
Valja razmislit o takvim alternativnim egzotičnnim rješenjima. Stvarno zavisit o klošarskim potezima naših operatera nema potrebe.
Ili kupis iptv i imas sve kanale. To ili cs ako neces da te klosari maltretiraju.
20000 za 2 lista?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dobili su uslovnu saglasnost za spajanje. Dakle, ako planiraju da njih preuzmu, morat ce da drugim operatorima dostave ponudu(istu ii povoljniju) za sadrzaje iz sopstvene produkcije ili pak imaju exkluzivna prava za Crnu Goru za iste(citaj Sport klubovi po trzisnim uslovima za druge ili nista od spajanja).
To je svrsena stvar njihova taktika sirenja je bila ista i u Sloveniji pokupuj sve.UG je prosto jaka kompanija,sto hoce dobice.Uz to da je m-kabal pukao ko zvecka i da EPCG uklanja bespravno postavljene kablove.To je igra velikih,a m-kabal je odradio par poteza i sami sebe su ukopali.EPCG nece dati dzaba stubove,a iz teksta se vidi da ekskluzivno pravo ima mtel.
Last edited by Odorian; 25-01-16 at 07:36.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks