Jedan dan ili dva ako si van PG.
Lijepo sam iznenadjen, sad da vidimo koliko sad treba do moje adrese
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by nexus4; 19-01-16 at 23:57.
Jedan dan ili dva ako si van PG.
Ne racunajte da cete dobiti u narednih deset dana iz poste bilo sta. Tek je treci/cetvrti januar na red dosao![]()
To se i ja pitam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trgovao sam na Aliju dvije pošiljke 11.11. Naravno, poslije dosta nerviranja zbog kašnjenja, poslije praznika dođe jedna (bez trackinga kod naše pošte, izgovor: famozni džakovi iz Bg-a...)
Za ovu drugu, koja nikako ne dolazi, ja otvorih dispute, kad ono kinez odgovara tek nakon pet dana (nakon mog traženja novca, jer je isticao period zaštite kupaca): "pošiljka poslata za Samou" ?? i traži zatvaranje disputea i nudi slanje nove pošiljke.
Da li da mu vjerujem, i kako da se zaštitim od prevare? Savjet dobrodošao...
trazi mu pare da vrati,pa ako oces naruci ponovo... znaci u dispute navedi da nije tvoja greska, da si napisao kako treba adresu. sa novom narudzbnm imas novu zastitu, jer ovi iz aliexpressa nisu bas realni kad dodje kod njih na odlucivaje oko refunda.
znaci ako prodavac ne prihvati prigovor, i ide na njihovo odlucivanje, u najboljem slucaju racunaj da ces dobiti povrat 50% para,jer, po nekom mom razmisljanju i iskustvu, preci im je prodavac od koga imaju mnogo koristi nego ja i ti...
Ja danas idem u poštu popodne da im glavu otvorim sa pričom jer 16 dana u pošti da mi stoji pošiljka to će im proć ali će me dobro čut.
Narucila sam parfem na fragancex sajtu, na traking mi pise:2016-01-19 15:18SMITHTOWN, NY 11787, Delivered, Your item was delivered at 3:18 pm on January 19, 2016
Je li kome ovako pisalo? Vidim da ste narucivali na ovom sajtu.
a jel se pojavila u našoj pošti ta isporuka?
Da nije @direktor napravio kakav problem u postu sto ga nema danas da prenese utiske![]()
Bio sam, uzeo sam jednu pošiljku koja je stigla 5-og Januara a za drugu nisam imao srca da mučim ovu stariju gospođu da je traži. Ionako je ovu 15 minuta tražila. Inače prenijeću vam novost, treba na ispomoć da im dođu zaposleni iz drugih gradova koji će pokušati da im pomognu da u subotu malo muke da im ublaže. Zamisli kad dođu ovi iz Rožaja i Ranabe da traže adrese po Podgorici, kralju ima da izavetaju
Sami su krivi za ovakvu organizaciju... Ja se razmisljam da stavljam neku drugu adresu tj grad za ubuduce porudzbine , ova posta ce samo u vece probleme upadat sa ovakvim sistemom. Narudzbine ce samo rasti preko interneta a njima ovakva organizacija ce samo odmagati...
Sent from my D5803 using Tapatalk
Zna li neko kako mogu da podignem pare sa www.freelancer.com?
Danas postar donio paket poslat prije 12 dana sa alija. Iznenadio sam se prijatno brzinom dostave.![]()
Ja sam skoro narucivao i evo poslednji status https://tools.usps.com/go/TrackConfi...=LJ868725662US
Cekao sam 15 dana da stigne. Tracking ne postoji kad napusti proizvod Ameriku. Preostaje da cekas u posti.
njoj pise da je posiljka sa tim tracking brojem urucena...
a sto se tice toga da tracking ne postoji kad napusti ameriku,nije u potpunosti tacno... ako znas kuda ide posiljka, na sajtu poste te drzave obicno mozes da dobijes info kad je prosla kroz tu drzavu...
I meni danas stize jakna... uklopih velicinuhvala ljudi na pomoci oko onog trackinga
P.s. @direktore i ja sam ovog druga postara ispeglo da mi nadje posiljku, kaze mi oko 200 posiljki mu je stiglo ova dva dana iz podgorice jer su ih nakupili boze sacuvaj
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Obavio sam kupovinu preko Alija i dobio broj za pracenje.
U dijelu VIEW ORDER se navodi broj za praćenje i sajt na kojem da pratim (www.mtytrack.com).
Kada na sajtu unesem moj broj, dobijem sljedeću informaciju
Da li ovo znaci da je paket stigao u CG ili putuje za CG?
Ja sam shvatio ovo kao da je stigao u CG ali u posti ga jos uvijek nema/postara jos uvijek nema/nema nikakve informacije da stigao u CG.
Ovakav tracking broj se ne priznaje prilikom prijema već se dojeljuje u pošti od strane zaposlenih novi broj prilikom prijema jer pošiljka mora imati inicijale pošte i države na početku i kraju tracking broja ako se sjećam procedure.
@regulatorni, pod ovim track brojem ti se nece ni pojaviti u nastu postu. oni dodijele neki drugi broj kad originalni tracking broj nije ono tipa CN**********XX
Je li ti stigla pošiljka?
Ne znam sto je moja zaglavila:
http://imageshack.com/a/img907/3607/Qm3Vko.png
Last edited by miamin; 21-01-16 at 14:17.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks