Mozda bolje da kupim neke kvalitetnije ali ne znam da li je ovo kod Vujacica od 45e ujedno i kvalitetno.
Ove brisace sto imam koristim 4-5 godina, i tek su sad poceli da mi malo skripe kad rade, inace i dalje idealno ciste.
Ja kupujem Wurth jednom godišnje na Jugopetrol pumpe. Kosta par oko 6e.
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Mozda bolje da kupim neke kvalitetnije ali ne znam da li je ovo kod Vujacica od 45e ujedno i kvalitetno.
Ove brisace sto imam koristim 4-5 godina, i tek su sad poceli da mi malo skripe kad rade, inace i dalje idealno ciste.
Who let the dogs out
Ja u Alliance dva komada (750mm i 650mm) kupujem za 35 eur (evo treva godina traju)
Onaj trend auto kod Dana je imo raznija osiguraca ranije - ne znam ima li sad
Mada, u sustini bi trebali svi toga da imaju
A pitaj i kod dilera za tvoj brend, ne moze to bit ne znam koliko para
Ljudi imate Brisače neke kod Kreša,univerzalne sa svim kačenjima,i svih dimenzija. po 10-11 € Koštaju. Ne mogu se imena sjetit sad. Ja sam ih kupovao na troje kola .Chev Cruze, Wv Jetta i Suzuki sx4
. Znaci ti brisace meni stoje na auto preko godinu dana culi nisu. Na ova dva druga sam ih skoro stavio.
Znaci i da traju godinu dana a trajace 101%. da se mijenjaju jednom godisnje za 10 eura. to je odlično.
Ja sam prezadovoljan sa bosovim twinair iz kastelane prema CT kad se krene.
Na tri auta korisceni, nijednom ispod 2 - 2 i po godine nisu trajali.
Rijetko ko ima ove moje velike, za panorama soferke![]()
Meni i dalje brisu na audog od momka iz kotora, cetvrta zima i peto ljeto im se smijesi
Ja sam imao Bosh 5-6 godina su trajale (ali su i pofino koštale), pocele malo da skripe al odlicno su brisale stakla. Uzeh kod Kresa proslo ljeto neke na A nznm koje su uglavnom 4€ par ne skripe a brisu ok.
Ja u zadnje vrijeme (2 godine) uzimam na Gintas (ona radnja sa spoljne strane do spolitera) - 4 i 6 eura komad...
samo ih treba probat jer ima nekih koji oce da skripe odmah (vrucine i cuda pa garant izgore u izlog)ali po ~godinu lagano mogu brisat bez imalo problema)
Japanac neki...
TAKUMI
ima li ko iskustva sa G3Roof Bars? Vidjeh u Okov bas su jeftini
http://www.g3spa.it/en/
S obzirom da bi mi ovo sluzilo samo za skije i bord
ima li gdje covjek u PG kupiti a da nije thule
http://www.prolineracks.com/yakima-b...s-3082-lrg.jpg
Auto Shop Bulatovic na stari aerodrom,u produzetku zgrade Celebic.
Znam da su imali nosace za skije za 4 i 6 pari skija i to su dzabe bile u odnosu na sve dje su se ti nosaci mogli naci u pg.
Ja sam moje za 4 para skija sa bravicom platio cini mi se 30 eura,a za 6 pari skija,mislim da su bile oko 40-50 eura.
Sto se tice kvaliteta,evo ja 4. godina kako rgam s njima. Naravno,zimi ih kacim samo![]()
Last edited by DJuzla; 19-01-16 at 14:52.
Sad sam bio do njih ali nemaju ih vise
Zahvaljujem na odgovor
Nesto cackah po ebay-u,vidji jel ti korisno ovo:
ovi novi te sa slanjem ukupno izadju oko 45 eura
http://www.ebay.com/itm/NEW-GENUINE-...sAAMXQUmFSd2t-
a ovi polovni 30 i kusur eura (shipping je free)
http://www.ebay.com/itm/YAKIMA-LIFT-...3D252243957579
Last edited by DJuzla; 19-01-16 at 16:29.
U Efel. Iskljucivo. Daj mi kataloski broj.
TAKUMI
E nema guma 195 55 16 dimenzija skuplja nego 205.
300e 4komada savina. Pakao
f6
za skije i sl u tempo ima toga cuda
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Kod mene isti slucaj sa 195/55/15,nijesam moga vjerovat.
Kako su mi rekli,nestandardna je dimenzija gume,pa je zato u krv.
Ove nosace ce on i nac u pojedine prodavnice autodjelova/kozmetike,i tamo je malo jaca cijena nego sto bi trebalo.Tempo tek gazi sa cijenama...
Evo vele ovi iz MonteParts da su postali ovlasceni distributeri Castrol ulja. Oce li to bit original.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ne kuzim vas. Ako sumnjate, zasto ne trgujete vani, tipa Ebay, Amazon...?
Ja sam npr Amsoil kupio kod Pabla. Pablo je jedan od nekoliko dilera za Amsoil u SAD. Da se razumijemo, Amsoil je najbolje ulje na svijetu.
Amsoil Signature Series, 25000 milja.
Last edited by Fabia_Elegance!; 19-01-16 at 21:34.
TAKUMI
amsoil je smece, ta americka prica por favor.......................
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks