Ako je ovaj moj "shipped by air" 7og kad ga mogu orjentaciono ocekivat?
Ja sam x600 ali je isto, mislim barem
Sent from my x600 using Tapatalk
ko pijan? kakav sank?
Ako je ovaj moj "shipped by air" 7og kad ga mogu orjentaciono ocekivat?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
U posti ove sedmice, kuci ko zna kad ce se nakaniti. Kojom postom su ti poslali? ako je singapur, obicno stize bas brzo, jesi li provjeravao da nije vec stigao u nasu postu?
Sinapurska posta ga transportuje. Kako da provjerim je li stiga kod nas u postu? Kucam u onaj link singpost.com tracking number i izadje mi "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) a na nalog aliexpressa mi pise samo "shipped by air''..
Aj na trackitonline.ru vidji sto pise.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Njihovu. Tebi ne šalju direktno singapurskom poštom već imaju kirursku službu koja iz mainland China ili đe su već šalje to za Singapur tj njihovu poštu a oni tebi. Još im nije stigao paket a kad im stigne do CG pošte je kratko, oko jedne sedmice max
ko pijan? kakav sank?
od kad su uveli ovaj aliexpress standard shipping pojedini... malo je teze pratit posiljku je tracking uopste nije azuriran...
meni se npr desava da na sajtu alija stoji da je poslato avionom jos 8og januara...ali ta se informacija pojavila prije 2 dana.
dok na singpost jos uvijek stoji informacija da je informacija primljena i to je to
Onda čekaj ponedjeljak pa vidi što ti vele na SG. U svakom slučaju, poslali su. Probaj trackitonline.ru tamo da vidiš. Oni su mi do sad bili najprecizniji
ko pijan? kakav sank?
ali kako taj sajt sajt moze da bude precizniji od singpost ili postacg?
koliko vidim on samo prikuplja informacije od poste koja salje i one koja prima posiljku..to sto mozes vidjeti na njihovim sajtovima vidis onda i na tom sajtu???
Ne bi trebalo da bude ali svaka pošta prati precizno svoj dio puta pošiljki. CG pošta od kad paket uđe u CG, SG od kad primi pa do kad isporuči CG pošti i tako. Ako na SG poštu stoji da ga još nisu primili ili ga nisu primili ili nisu ažurirali sajt. Aliex radi isto što i trackitonline zato mu kažem da provjeri tamo jer su oni mi bili najprecizniji dosad,a ne zna kome da vjeruje SG ili Aliju.
ko pijan? kakav sank?
Pakete od prodavnice/magacina do centara za sortiranje nose manje kurirske sluzbe, a trackit i ostali prate i te manje zato su cesto precizniji od oficijalnih.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
I meni jos od 5-og na ali pise shipped by air, a na singpost Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article). Jaa shvatam da prvo treba da dodje od prodavnice pa do tog mjesta odakle ga salju za CG, ali mi ne moze biti jasno da za 12 dana ne mogu to odraditi.
Meni je znalo da stoji i po 15 dana taj status. Vrlo je moguce da je on kaparisao ti traking broj ali da jos nije poslao telefon jer ga nema na stanju ili nesto.
Ako koga zanima:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...i-1S&styleid=3
Kod mene je ovako išlo:
Na Ali sam ga naručila na Black Friday 27.11. Bilo je ograničena količina od 2000 komada. Pretpostavljam da je tek tada prodavnica od proizvodjača naručila telefone. Dugo sam čekala da uopšte dobijem shipping information, malo sma pučila ovoga ali bilo je kako je i obećao.
11.12 se pojavilo na Singapore Post - Information received.
Tako je stojalo sve do 21.12 kada je pisalo - Despatched to overseas (Country code: ME)
Nakon toga u našu poštu:
2015-12-29 13:38 85343, BIJELA, Dostava, Uručena na adresi
2015-12-29 07:57 85343, BIJELA, Razmjena, Prispjela u poštu
2015-12-29 01:07 81200, Postanski Centar, Razmjena, Otpremljena ka pošti 85343
2015-12-28 14:15 81200, Postanski Centar, Razmjena, Posiljka prispjela
2015-12-28 09:05 81003, IZMJENICNA POSTA, Razmjena, 35-Slanje na domacu lokaciju
2015-12-26 10:17 81003, IZMJENICNA POSTA, Razmjena, Prispjela u Izmjeničnu poštu
Opa, vidim da sam pomogao nekim da uzmu MX5... I dalje najbolji telefon za najmanje novaca.
100e Note 2
150e RedmiN3
150e Letva
200e Mx4 Pro
250 MX5
350 novi Mi5
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
Last edited by Bugi; 18-01-16 at 18:37.
nijesu ti bas cijene oknote 2 120 e, rn3 170, letva 160, i do 200 mx4 pro bih rekao
![]()
a Letva moze i za 120 s onim kuponom. tako bar procitah.![]()
A ne moze, to je bila akcija nekoliko dana, sad vise nema![]()
Nedje procitah da ovaj LeTV dnevno gubi meleon dolara na telefone jer ih prodaju za manje para nego sto ih kosta da ga naprave...
Ali oni su kompanija koja svoju zaradu bazira na tv sadržajima. Sve što prodaju ima njihove tv servise, oni su neki kablovski operater sto li i onda im ovo dodje kao sirenje broja korisnika u Kini. Globalno ce poceti sad da razmisljaju kad su pokazali da su kvalitetni, jer samo su tako mogli parirati xiaomi, meizu, huawei.
Evo koristih par dana Xiaomi Redmi Note 3 32/3gb
Evo prvo nesto o operativnom MIUI da kazem
Koristim verziju kinesku 7.0.22 stable i zadovoljan mnogo ljepse radi od svih do sada sto sam koristio jednostavan a opet sa dosta opcija podesavanja nema nikakvih lagova i kocenja
Ne igram igrice tako da ne znam kakav je sa igricama
Najvise koristim chrome ,fb tapatalk,pages manager,messenger,viber i ostale social i online servise
Sve radi fluidno bez ikakvog kocenja posebno chrome na kojem otvorim po nekada i do 50 tabova koje ovaj tel uopste ne osjeti
Ono cime sam najzadovoljniji kod ovoga telefona je ekran
Touch radi isto kao kod Samsung top modela glatko tecno cini mi se ni da ga ne dodirnem a vec reaguje
Zvuk je odlicnog kvaliteta kako preko slusalica tako i preko zvucnika
Youtube pusta na 4k bez ikakvih sjeckanja
Fingerprint radi dobro ne bas kao sto su na testovima nekim rekli da je perfektan jer ne reaguje svaki put na prvi dodir
Kamera je dobra preko dana sa slabijim detaljima kada je zumirate ali kao cijelina odlicna prednja dobra za video pozive a slike osrednje
E sada o bateriji malo
Ja koristim non stop 4g internet i baterija moze da mi traje 10h sa full koristenjem svih gore navedenih aplikacija
Screen on time bude oko 5h do 6h kako kada
Ocekivao sam bar 12h ali standby trosi mnogo tipa za pola sata padne batetija 2 posto
To se moze rezudukovati sa autostart aplikacijama ali ako ih izgasim onda ne dobijam notifikacije koje su mi potrebne u realnom vremenu.
Sve u svemu tel je odlican za ove pare i malo sam se razocarao sto je izasla ova Pro verzija bas kada je meni stigao ovaj ali vidjecu kakva ce batetija da bude na snapdragon pa ako se dobro pokaze kupicu ga
Inace pri odabiru telefona baterija je meni najbitniji faktor ali naravno i nije mi ni prijatno da bude ogromnog kapaciteta i da je telefon pretezak kao par oukitel modela
I jos nesto prijem je bolji nego na ijedan model telefona koji sam do sada imao zadnji sam imao s6 edge plus u kuci mi se 4g non stop gubio dok na ovaj stalno imam bez ikakvih ptoblema
Eto toliko od mene
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Last edited by orlo; 17-01-16 at 19:50.
Drago mi je da si zadovoljan, jednostavno i ova najeftnija redmi serija im je odlicna postala! MIUI je odlican u svemu, ali "ne voli" bateriju nikako![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks