Na eks
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Zurih, a i nije mi bilo do rasprave sa njima, znam da ne mogu da mi zabrane da snimam put, ali nisam siguran da li mogu da snimam razgovor sa nekim (mada svudje u svijetu moze ako prica sa tobom,ali sta znam)...
Malo trazih po sajtu sluzbenog lista, ali ne mogu da nadjem nista vezano za to, sve sto nalazim je o video nadzoru na objektima u zakonu o zastiti licnih podataka...
Nebitno hoce li te kazniti ili nece - to je kd i zakonom je zabranjeno. A ko je baksuz - moze da naj.....
Uostalom, nije to samo kod nas:
Whoops. 2015 Corvettes Come With Illegal Spying Feature.
http://www.forbes.com/sites/kashmirh...0bd4bb24e674a0
Last edited by .:.; 17-01-16 at 08:40.
Nije to krivicno djelo. Krivicno djelo se odnosi na snimanje kojim ti "osjetno zadires u licni zivot snimljenog" itd cl 175 KZ . Ovo se seigurno ne moze podvesti pod snimanje javnog rada policije. Sta da si ga snimio kako krade?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde stručnjaci, mala pomoć .... Nisam imao prilike da probam/čujem nista o Suzuki grand vitari , 2007 god. sa Renaultovim 1.9 motorom ... Any sugestion ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Smece, cim je Resho umijesan. ( cisto da nr cekas Fabijuv)
Otvorio mi se suvozačev airbag i ona konzola je nekih 10cm otvorena. Ima li neko da to namjesti, zalijepi ili kako već a da se ne vidi ili da se teško vidi ☺
Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока
da,kad se snima bez znanja,ali ako pocne nesto da se glupira,kazem mu da se snima i trebalo bi da je ok? Nasao sam da je npr u SAD tako dozvoljeno, kad te zaustavi policajac, kazes mu da se snima i kraj
mada nije meni do tog audio snimka,mogu i da iskljucim audio, ali se malo drugacije ponasaju kad ih neko snima![]()
moze li se registrovat auto kod nas iz Njemacke godiste 2000-2002.vidm da ima jeftinih auta a znam i da mnogi Njemci poklanjaju ta skuplja auta.valjda zbog registracije il tako nesto.i ako moze koliko je to dazbina da bi se registrovalo.
http://pic1.autoscout24.net/images-b...d707d4f0566a10
evo gledam ovako nesto,jeftinije je nego ista kod nas.da se cerka uci da vozi malo,a ove pare bi se uvjek prodao kod nas.
Jao mora li opet ta priča o prevrcanju? To je bilo sa prvim verzijama prije esp-a.
U svakom slucaju @Jokac ova A klasa sigurno može, jer je Mercedes počeo sa euro3 među prvima jos '98 u C.
Ne bih ovo kupovao...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
To ti je kanta jokac kupi maloj lanciu ipsilon 1.3 onaj njihov dizel I ljepota
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Onako usput...
Imao sam nekad Lanću ipsilon, doduse benzinca i to je za mene bio frapirajuce kvalitetan auto s obzirom na cijenu, klasu i u poredjenju sa raznim Fiatima i ostalima sa slicnim 'pedigreom'.
Yarisa 1.33
TAKUMI
Po koliko su
f6
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks