tako je kad se zadnje 2 god dovode suteri.
ranijih godina nam je mihajlovic bio kao "dobar" suter u ekipi.
Ne bi nego bi bila mozda 2,posto je tada bila 4.Mislim da je to ona sezona kad smo igrali protiv makabija posle u polufinalu.Jedna od boljih sezona tih godina
Podgorica Podgoricanima!
tako je kad se zadnje 2 god dovode suteri.
ranijih godina nam je mihajlovic bio kao "dobar" suter u ekipi.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
stream?
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
E pa svasta, kakve suteve pogadjaju ovi iz Olimpije to je nevjerovatno, ne pomaze ni Sead koji sve zivo zaeba.Lesic 2 stepback trojke pogadja, onaj iz auta trojku, Mesicek utakmica zivota.
Mesicek veliki potencijal
97 godiste
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Bravo momci,svaka cast
Tadija care
Podgorica Podgoricanima!
Odavno Moraca nije bila punija na "manju" utakmicu,konacno su ljudi shvatili da ovoj ekipa bas treba dat podrsku!
kad ce ljudi doc ako nece sad? prvo mjesto velika sansa za evroligu? inace sledeca u moracu protiv partizana.![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Oce li se moci doci do karte za partizan
Podgorica Podgoricanima!
ka svake godine
Послато са SM-G130HN уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Jesu li Rikića otpustili ili ga slučajno nije bilo u ekipi juče?
Posjeta nevjerovatna, mislio sam da ,po onom vjetru, neće doć' hiljadu ljudi...
Shit has hit the fan !
Odlična naša Budućnost.
Treba im dati bolju podršku.
Morača je vazda bila teško osvojiva tvrđava!
Još kad se napuni drukče je bogomi!
Ajmo plavi i Partizana da zgazimo!
![]()
mislis na tribinama iza klupe. msm da je njemu odsviralo ovdje..
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Realno onaj covjek ni za crnogorsku ligu nije.Sta su oni mislili kad su mu ponudili visegodisnji ugovor ne znam.Od svih hrvatskih mladih igraca i prospekata kojih ne nedostaje, oni bas njega uzese, nije bio neki veliki prospect nikad, nije imao neki veliki upside da se nada covjek da moze od njega igrac neki postati, jednostavno je vazda bio tip koji osim te visine nije imao nikakve kosarkaske vjestine.Nije ni Buducnost neki tim da se moze pohvaliti razvojem igraca ali ni on nista nije pokazao za ove godine da bi zasluzio da mu se da sansa.Da vidimo ovog Halila ubuduce kako igra te backup minute da se vidi moze li se na njega racunati, mislio sam da ce juce debitovati al ocigledno nije bio dovoljno spreman.
Odradili su malo marketinga pred utakmicu kroz medije i po društvenim mrežama + smo dobili Cedevitu prošlo kolo, zato je bilo publike
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Tadija preskace ovo kolo
Podgorica Podgoricanima!
Sto je Tadiji? Samo bi jos falilo da se u Valjevu oklizamo ili po obicaju opucimo dok dobijemo, obzirom na to kakvu odbranu igraju trebace nam dobar sut za 3 da to oposlimo.
dobro je ako ne igra tamo je prelosa sala tako da je bolje da se ne rizikuje i eventualno povrijedi. prosle sezone nam se tamo cook povrijedio.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Dobio je udarac,hematom se pojavio
Podgorica Podgoricanima!
Veceras i podrska Varvara u gornje Valjevo![]()
aj popij casu jaja
Jel ovaj čovjek Kanacević ili Kanačević?
Shit has hit the fan !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks