Djalovic trenira sa nasim igracima vec par dana..
Evo na sansasport pise da su uzeli 130 hiljada i da ce najvjerovatnije dovest Djalovica u napad..
Djalovic trenira sa nasim igracima vec par dana..
Djalovic je legenda, bas mio lik. Kakve slike kaci na instagram vidi se da je momak uzivao u zivotu. Nista sminka samo zezanje
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Mali je potpisa za Sevilju B. To je treca liga. Drugi su na tabelu, igraju tvrdo.
Odlicno, tamo moze odma da igra.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Meni idalje nije jasno kako rezervni igrač Budućnosti može u Sevilju? Kojim trikom, kakve su to maĐije...
Pa sve i da ga pošalju u 2. ligu na kaljenje... rezervni igrač iz cg lige, eeeej !
Shit has hit the fan !
rezervni iz razloga sto nije htio da produži ugovor ili sto je loš igrač? Sa obzirom na godine prije će biti ovo prvo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Rezervni zato sto nije umio centarsut I pas pogodit. Sad da li je razlog njegova kurcobolja ili sto je prevara vidjet cemo.
svaka cast sto je otisao u tako veliki tim po njegovim pricama na fb sad je vec presrecan i mora bas da radi ko zna mozda ga nekad vidimo i u 1. tim samo da nauci da koristi brzinu. podrzavam svaki odlazak iz nase lige pogotovo ove mladje jer ovdje kod nas nisu cista posla u fudbalu i nemaju nekakve uslove za napredak.
Послато са SM-G130HN уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Raicevic usao u 73 minut a u 75 dao gol
Kako cijepa mreze, definitivno zasluzuje da ga probaju![]()
evo i drugi dade za pobijedu, a gubili dok on nije usao
Opet ste nasli igraca.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
evo golovi Raicevica
http://portalanalitika.me/clanak/215...rtugalski-klub
Marko Bakić (22) narednih pola godine provešće na pozajmici u portugalskom Belenensešu, saznaje Arena. Povremeni crnogorski reprezentativac nije u planovima trenera Fiorentine Paula Benta, tako da će ponovo ići na dokazivanje u drugoj sredini.
Ali kako je momak sebi nabio pritisak odmah kad je iz topa rekao ja sam crnogorski Kaka![]()
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Rajevac ja mnim...
Eto saznaćemo sutra, biće bijeli dim iznad kancelarije fscg, pošto bi se prije papa izabrao od selektora CG.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
S obzirom ko je sve u najuzi izbor, Rajevac bi nam bio ka' Gvardiola taman...
Stvarno taman ka gvardiola. Ako ova dvojica budu mozemo se pozdravit sa ozbiljnim fudbalom u CG. Pa tumbakovica su metlom iz kineske druge lige cerali a ovaj nesrecnik je po hrvatskoj zadnje angazmane imao
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
pižon bi nam pao ko budali šamar
Tumba....
http://www.sansasport.com/fudbal/dom...ktor-crne-gore
Sent from my D6603 using Tapatalk
In vino veritas
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks