Page 285 of 402 FirstFirst ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... LastLast
Results 7,101 to 7,125 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koju tunu to jedete ? Kupio sanom nekih 15 konzervi, po 50-60centi na akciji bijasu i mogu vi reci da sam zavrsio sa 5 njih i ne mogu vise da crknem. Rijec je o sitnim komadicima ma to je mljevena tuna. Mislio sam da ih bacim, nego cu da ih poklonim nekome bolje. A i ove sardine su mi dosadile samo tako.
    Jedino piletina sto mi valja, a koliko para bacih na tunu + sardine mogao sam 2-3 kg pileceg filea uzeti.
    Prije sam kupovao bio za 5 e oko 800gr u konzervu, ali imalo je velikih komadica i to se moglo jesti, nego je bio problem sto kad otvoris jednom, ajde to drzi dobro zatvoreno a da ne mirise dok se sve pojede.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Pa realno,sad djetetu od 4,5god kad naprave kajganu stave 2jaja
    Naravno ne treba precerivat,treba uzeti u obzir jos neke stvare,ali praviti frku oko 5jaja..mit.alii dok se mi opametimo,ojhaa

Edit:
    Ma koji ce ti tuna jbt..jos te u komadicima,ne znas ni sto jedes jbt..
    A one koje iole valjaju su skupe,tj nisu isplative ako imas veci unos prot itd.
    To da tuna ne valja,to je povezano sa zivom(ziva hemijski element),veca koncentracija...ali ne brini nece ti nista biti od par tuna nedeljno.
    Nego ljudi sve bukvalno shvataju
    Last edited by dontigar; 15-01-16 at 14:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma ja to ne mogu da jedem vise, toliko mi se smucilo sinoc, pola konzerve pojedoh na sto muka i batalih to. A jes sigurno ova kvalitetnija je skuplja pa vse ne isplat, po 1.5 e konzerva, znaci 15-20e za 1kg. Radije bih pileci file 1kg za 4e u HDL. Eto taman ako neko vidi negdje akciju za pileci file neka napise ovdje. Uzimao sam bio u pakovanje ove zaledjenje za istu cijenu i prestao sam kad sam ovo nasao u HDL.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

A mislis da je ta u hdl koja?tu 5,6albanaca cerupa i kida pilice i direeekt ih dostavlja onamo vjeruj mi to ti je ista ta smrznuta piletina samo sto je oni razlede i stave onamo...cak ja ta i gora jer ne znas kolilo im stoji odmrznuta.
    Fino u voli pakovanja od 2kg smrznute,7e i nesto malo preko,mada je sad na akciju do kraja mjeseca,nedje oko 6e i miran.

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Vidi ja skoro sve ovo kombinujem sa nekim salatama, tako sam navikao i tako ti je ljepše.
    Npr.
    Paradajz
    Tuna
    Maslinovo ulje
    Jaje kuvano
    Malo tucane paprike

Može i:
    Tuna
    Zelena salata
    Pikantno maslinovo ulje

Imaš masu nekih kombinacija da pojedeš tunu.
    Mada ako ti se ne jede ne moraš je jesti....

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    A mislis da je ta u hdl koja?tu 5,6albanaca cerupa i kida pilice i direeekt ih dostavlja onamo vjeruj mi to ti je ista ta smrznuta piletina samo sto je oni razlede i stave onamo...cak ja ta i gora jer ne znas kolilo im stoji odmrznuta.
    Fino u voli pakovanja od 2kg smrznute,7e i nesto malo preko,mada je sad na akciju do kraja mjeseca,nedje oko 6e i miran.
    Nisi me shvatio, izgleda. Kupovao sam ovo smrznuto 8e 2kg, ali je bilo iz Brazila, tako je pisalo, pa sam kupovao kod istog covjeka, nesto na arapski je pisalo itd. E sad kad sam uzeo u HDL te svjeze ne moram da komentarisem razliku. Isto sam platio 8e 2kg. Ovo je bilo za novu godinu, ne znam kakva im je cijena, ali i da je 10e za 2kg prije cu to uzeti. A u voli pakovanja od 2kg za 7e jos nisam vidjeo...koji je proizvodjac to ? Mislim da sam gledao slicne neke ili iste kao sto sam uzimao kod ovog covjeka, aliolim skuplje su bile u voli.

sparky- ja nesto ili nisam jeo previse kvalitetnu tunu ili je uopste ne volim, ali hvala na sugestiji.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Smrznute isto,brazil
    Mada mijenjaju proizvodjace.
    Stoji ti u frizider onamo kod suhomesnatog.
    Pricam za voli uu city kvart

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

@siraj

Ne volim je ni ja :-)

Na silu jedem uglavnom sve ovo, ali sam se baš utovio i moram skidat salo....

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Drug ako sve to radis na silu,djavo ga ponio.
    Smrsaces ali brzo ces vratiti.
    Veliku ulogu u svemu ovome igra psiha.Sto ljudi ne kapiraju.Misle) samo jedi,treniraj i to je to..ali ako se samo toga drzis puknuces i sumasumaru na kraju nista nisi uradio..pogotovo poslije teske dijete.
    Potrebno je mnogo vise od samog treninga i kao pazit na ishranu!naravno pricam za duze staze..

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Podržavam sve što si rekao i u pravu si.
    Moj problem je što sam svašta jeo- pice, pečenja, pite, girose, hamburgere, ćevape, hljeba sam jeo sa paštom itd itd.

I sad mi je teško da sve to prihvatim, ipak i psiha treba da se našteluje na sve ovo.
    Naravno da treba voditi računa o ishrani jer da sam vodio ne bi došlo do ovoga.
    Ali isto tako mislim da svima po malo dosadi svaki dan isto.

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by siraj View Post
    Koju tunu to jedete ? Kupio sanom nekih 15 konzervi, po 50-60centi na akciji bijasu i mogu vi reci da sam zavrsio sa 5 njih i ne mogu vise da crknem. Rijec je o sitnim komadicima ma to je mljevena tuna. Mislio sam da ih bacim, nego cu da ih poklonim nekome bolje. A i ove sardine su mi dosadile samo tako.
    Jedino piletina sto mi valja, a koliko para bacih na tunu + sardine mogao sam 2-3 kg pileceg filea uzeti.
    Prije sam kupovao bio za 5 e oko 800gr u konzervu, ali imalo je velikih komadica i to se moglo jesti, nego je bio problem sto kad otvoris jednom, ajde to drzi dobro zatvoreno a da ne mirise dok se sve pojede.
    imas u maxi premia tunjevinu(u ulju,salamuri,i sa sosom od pomidore)komadi sve,1.40-1.50e.
    jos u maxi imaju vazda neke akcije,tako da cesto mozes uzet tunu i za 1e
    i piletinu uzimam kod njih,4.40-4.80e.i do sad je bila dosta dobra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najbolja je milenium tuna u maslinovo ulje ,2 i nesto je. Ali komadi,ne komadici ,to ne bi moga za spasda pojedem

Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    9,439
    Thanks Thanks Received 
    6,883
    Thanked in
    2,707 Posts

Kad vidim premia marku i k plus uf tesko mi je.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Smrznute isto,brazil
    Mada mijenjaju proizvodjace.
    Stoji ti u frizider onamo kod suhomesnatog.
    Pricam za voli uu city kvart
    A imas u HDL svjezu isto 8e 2kg, bolje uzimaj to jer je svjeza i mnogo je bolja od te smrznute iz brazila. I ja sam uzimao tako, pa eto preporucujem ti ovo.

Quote Originally Posted by sparky View Post
    @siraj

Ne volim je ni ja :-)

Na silu jedem uglavnom sve ovo, ali sam se baš utovio i moram skidat salo....

I ja na silu, ali kako bi dobio mase tj cist misic, ali jbg vise ne mogu, samo mi zao sto bacih pare a mogao sam piletinu uzeti.

Quote Originally Posted by Randy Orton View Post
    imas u maxi premia tunjevinu(u ulju,salamuri,i sa sosom od pomidore)komadi sve,1.40-1.50e.
    jos u maxi imaju vazda neke akcije,tako da cesto mozes uzet tunu i za 1e
    i piletinu uzimam kod njih,4.40-4.80e.i do sad je bila dosta dobra.
    Ne mogu vise, da je ne znam kakva tuna, eto mozda za par nedelja kad me prodje ova muka i gadjenje prema njoj(specificno mljevena tuna) onda mozda i probam.

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Kad vidim premia marku i k plus uf tesko mi je.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    slazem se s tobom,ali probaj njihovu tunjevinu u komadu pa kazi da ne valja
    (nema potrebe uzimat nesto skuplje)

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Za kolege sa značajnim unosom jaja, koji je odnos žumance/bjelance otprilike? 1:1, 1:2, 1:3? I koliko komada jaja dnevno unosite a da ne osjećate da vam smeta? Jer ja jaja jedino mogu jesti u odnosu 1:1, koliko bjelanaca, toliko i žumanaca, od malena sam gadljiv na bjelance.

Цијела јаја вазда, пет најмање на дан, некад и 7-8. У април сам има' температуру и препоруче ми да одем да извадим крв и урин, једва ме наћерају јер падам од игле ка' кокошка, да скратим причу, холестерол је на мјесто, не бојте се, а ево двије године не знам је ли се десило 10 дана да нисам изио пет јаја

Кад бисмо сад гледали ТО НИЈЕ ЗДРАВО, ОВО НИЈЕ ЗДРАВО, мислим да не бисмо баш остали здрави у памет.
    То што вели тигар, повишена жива бла бла... Андол је безначајна таблета, попиј 10 отроваћеш се... исто тако и било што друго, прећерај, исто ти се вата...

Што се тиче бијелог... Имам своје дома што држим па кољемо два пута годишње, а кад фали купим у лаковић, е сад фора је што ја те смрзнуте нисам ни видио, само батаке, иначе бих то купио...
    Јес', то је смрзнуто, а оно друго није било у хладњачу смрзнуто но су га вруће донијели у лаковић директно из месаре... Смијешна прича...

Ја почесто једем туњевину, волим да је поједем, додуше само комаде, комадиће и не волим, а и смеће су реално

Drug ako sve to radis na silu,djavo ga ponio.
    Smrsaces ali brzo ces vratiti.
    Veliku ulogu u svemu ovome igra psiha.Sto ljudi ne kapiraju.Misle) samo jedi,treniraj i to je to..ali ako se samo toga drzis puknuces i sumasumaru na kraju nista nisi uradio..pogotovo poslije teske dijete.
    Potrebno je mnogo vise od samog treninga i kao pazit na ishranu!naravno pricam za duze staze..
    Поента мршављења читавог....
    Преједа' си се до сад, нагрдио си се, сад обрнеш све контра, пазиш, тренираш, устручаваш се, наравно да мршаш. Како мислиш да ће организам да реагује кад почнеш поново да се преједаш, слаткиши, нема тренинга итд? Има да упали своју машинерију за преживљавање и враћа се све брже него што је отишло
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Poceh da pijem ovaj Battery kreatin. Djeluje, ali djeluje i na neke druge stvari.

Sta god pipijem, pojedem...ja u wc moram posle pola sata. Dobro ovo sa vodom, to je bilo i prije tako..dok sam pio drugi kreatin. Ali ovo sa hranom.
    .ne znam stvarno. Kao da mi je metabolizam u puni gas. Ima li na nekog slicno djelovanje. Cudo me nadje...

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Ako kenjas svakih pola sata to ne znaci odma da imas ludacki metabolizam.
    Jesi jos sto mijenjao mimo kreatina?
    Podji do doktora,ali nemoj mu spominjat kreatin

Thanks Thanks Given 
    9,762
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Da mu ne pominje najvjerovatniji razlog...? Onda nema shta ic...

Sent from tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Nista, samo kreatin. To je jedina promjena.. Do sad nisam koristio ovaj Battery. Od kako sam krenuo sa njim ovo je pocelo. I nisam rekao da kenjam svakih pola sata hahah, nego da prosto sta god pojedem vrlo brzo moram u wc.
    Drug ima isto tu stvar, ali on se navikao na to. Covjek je zavrsio medicinu i kaze da se njemu to desava zbog metabolizma. Sto je potpuno tacno, jer momak moze da pojede tonu bilo cega i da mu se ne poznaje.
    Kaze da kreatin ubrzava anabolizam i usporava katabolizam, pa samim tim da to moze biti posledica. Takodje ubrzava apsorbovanje zdravih stvari iz hrane. Uz to ja uzimam uvijek-konstantno 5g kreatina na dan. Nista punjenje..i ostale stvari.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

E sad je li to razlog ne znamo ni ja ni ti...ja nisam imao slicnih problema,nisu ni neki jos likovi.Ne kazem da nije moguce,ali ali
    Najlakse je prestat sa kreatinom i pratit stanje.
    A to sto sam rekao da ne spominje,naravno da ne treba spominjat jer bi on odma rekao too je!nece da se bakce i maltretira..a ovako bi stv morao da se pomuci malo,neka analoza ovizi onizi pa bi dosao do zakljucka

Edit:
    Samsone
    Rekao sam da ne.mora odma voditi do toga da imas ludacki metabolizam,moguce su i druge neke svari..
    A jes,vele kreatin steroid.sveti kreatin,opste poznato na nasim prostorima..e svasta.
    Odjava
    Last edited by dontigar; 18-01-16 at 16:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gdje uzeti najjeftinije kikiriki peceni ali bez soli ? Uzimao sam u HDL po 3-4e kilo, no ima soli i kad stavim ovo u shake, pjuk. Nista ne valja, inace shake mi je: banana, mlijeko 50gr oraha, ovo je odlicno. Nego, rekoh da dodam jos malo vise proteina.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Pa si nasao iz kikirika da dodajes protein? Daj uozbilji se

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa si nasao iz kikirika da dodajes protein? Daj uozbilji se
    Kako mislis ? 100gr ima 25gr proteina, em je jeftino,3e ispada oko 250gr proteina, em je prirodno. Znaci 12e 1kg proteina, radije cu to nego da uzimam whey...Samo nemojte mi reci sto ne uzimam whey, nisam za ovakvu vrstu proteineaiz raznih razloga, i da ne pocnemo pricu o tome. Svako ima svoj nacin ishrane.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Totalno je nebitno oli uzimat vej,to toliko mizernu ulogu igra kod nekog kao ti,ja,marko,janko..
    Ne znam koji bi mogli biti ti razni razlozi??
    Jeste,svako ima svoj nacin ishrane,ali postoji i nesto sto je vec provjereno,utvrdjeno..neko pravilo,mozes i tako nazvat.
    Zar mislis da smo mi svi blesavi sto placamo skuplje i bakcemo se sa mesom,sirom,praskovima aa mozemo sve to zavrsit sa kikirikijem ii za 70% manju cijenu??malo razmisli.
    Ne ubjedjujem te ja nista odma da se razumijemo,samo pricati o kikirikiju i proteinu,danas,uzas.
    Ako si veget.onda ok.

Page 285 of 402 FirstFirst ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)