Page 649 of 857 FirstFirst ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... LastLast
Results 16,201 to 16,225 of 21409

Thread: Predlozi...

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Odlican film, iako nemam pojma o ekonomiji objasnili su doktorski I bas sam pofatao. Onaj lik sto ga glumi bejl je realno jedini provalio. Ovi ostali samo odradili posao uz informacije liseona dva momka koji su upgradeovali situaciju.
    Dok se on isti prosuo jedini

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    Karelova ekipa je takodje provalila, drugachijim postupkom, ali jeste. Ludi dr. je chitao "papire" i druge faktore/parametre, a oni su otisli direkt na izvor. Razlichit postupak isti rezultat.
    Kako je ko nabasao na "predmet", nije pretjerano vazno.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znaci da se skida The Big Short

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Immobiliare View Post
    Inače sve više ljudi se pali na SF filmove,mislim to su vrh efekti ali mene to nikad nije radilo nešto posebno,mada to se danas prodaje i pravi pare ,mislim da možeš nać masu priča iz života ljudi i snimit film za oskara..
    Pa takvi filmovi i jesu uvjek dobijali oskara za najbolji film i najboljeg glumca/glumicu. Što se u dosta slučaja pokazalo kao nepravedno, "zabavni" filmovi nikada ne dolaze u obzir za nagradu za najboljeg glumca/glumicu.

Da li je Val Kilmer barem nominovan za Oskara za Doka Holideja ili Džima Morisona ? NIJE !!
    Da li je Džim Keri i jednom barem nominovan za Oskara ? NIJE !!!!!!
    Da li je Robin Williams dobio kojeg Oskara za glavnu ulogu ? NIJE (dobio ga je za sporednu ulogu) !!!!
    Da li je Brus Vilis kojim slučajem dobio Oskara ? NIJE !!!

Jedini zabavni film da meni pada na pamet za kojeg je glavni glumac dobio oskara je Džek Nikolson za As Good as It Gets
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Pa takvi filmovi i jesu uvjek dobijali oskara za najbolji film i najboljeg glumca/glumicu. Što se u dosta slučaja pokazalo kao nepravedno, "zabavni" filmovi nikada ne dolaze u obzir za nagradu za najboljeg glumca/glumicu.

Da li je Val Kilmer barem nominovan za Oskara za Doka Holideja ili Džima Morisona ? NIJE !!
    Da li je Džim Keri i jednom barem nominovan za Oskara ? NIJE !!!!!!
    Da li je Robin Williams dobio kojeg Oskara za glavnu ulogu ? NIJE (dobio ga je za sporednu ulogu) !!!!
    Da li je Brus Vilis kojim slučajem dobio Oskara ? NIJE !!!

Jedini zabavni film da meni pada na pamet za kojeg je glavni glumac dobio oskara je Džek Nikolson za As Good as It Gets

Eto vidiš da ima Dzek Nikolson i ajde i Robin Vilijams za sporednu,za Dzim Kerija si u pravu ja sam ubijeđen bio da je morao uzet oskara..Ne znam zbog čega,valjda su nam te životne priče bliže od naučne fantastike .. Što ne znači da nema dobrih scifi , različiti ukusi..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

No escape !http://www.imdb.com/title/tt1781922/?ref_=nv_sr_1 Odlican,preporuka!Owen Wilson se fino snasao u ovakvoj vrsti filma

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

nesposoban sam da nadjem topic o Oskarima.. pa cu ovdje reci, da odavno nisu bili losiji filmovi, a samim tim i nominacije... uz sve sto sam ranije rekao za Revenant i Leonarda..sve ostaje, dobar je film.. dobice nagradu.. sve to stoji.. ali uzi izbor filmova u odnosu na neke ranije godine.. ovo je goli prosjek.. To treba da bude filmcina.. i za 40 godina unaprijed.. kakav jubilej slavi pobjednik za 1975. Let iznad kukavicjeg gnijezda.. ili iz 2012. The Artist, nijemi film.. Sto neko rece, "Film se može smatrati ekranizacijom izjave Norme Dezmond, “Nama nisu trebali dijalozi, mi smo imali lica!”"

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Dobro ja godina bila, dosta ovih nominovanih nisam gledao jer nisam bio u prilici a neki me jednostavno ne interesuju.
    The End of The Tour i Love&Mercy su odlicni filmovi a eto nisu bili nominovani, uvijek ima dobrih filmova samo ih treba naci.

Thanks Thanks Given 
    5,229
    Thanks Thanks Received 
    9,466
    Thanked in
    4,590 Posts

Quote Originally Posted by Artemis View Post
    http://m.imdb.com/title/tt2381111/

Prelijep film.Više za ženski svijet.

Послато са GT-I9070
    super!

45 years smor
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Može li ovđe serija da se predloži?

Ja inače nisam ljubitelj serija, ali ovu sam sinoć počela da gledam i odlična je.
    NARCOS - o Pablu Escobaru, nema puno epizoda i drži pažnju...
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Trumbo. Preporuka u po dana i po noci
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

^Dje si gledao Trumba?
    Pogledah Martian-a konacno i mogu reci da sam se bas prijatno iznenadio, posebno nakon sto je dosta ljudi ovde pricalo da je film meh. Meni je bas legao, mogao bi da cjepidlacim "realnost" filma i to sto se mnogo paznje ne obraca na mentalno stanje Watney-a. Nekako mi je film imao bas avanturisticki "ton" vise nego sto je bila neka prica o prezivljavanju, na par scena sam navijao kao malo dijete, a to mi se ne desava cesto. Moze biti da su mi ocekivanja bila niska pa me zbog toga film ovako iznenadio ali svakako upada u listu najbolji filma prosle godine, s tim sto jos dosta toga nisam pogledao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    super!

45 years smor
    Što da se radi...

"Tiha voda brijeg roni..."

Thanks Thanks Given 
    5,229
    Thanks Thanks Received 
    9,466
    Thanked in
    4,590 Posts

Quote Originally Posted by Artemis View Post
    Što da se radi...
    da se ne gleda 45 years

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by grundeljski View Post
    Ko ono rece da The Revenant http://www.imdb.com/title/tt1663202/ ne valja? HAHAH pa kakvih sve tipova ima..
    Inarritu opet objasnio kako se snima, Di Kapriolica izdominirao, sporedni likovi odlicni, prica dobra. I veli ne valja..
    Ljepotica od filma!
    danas odgledah...odlican film, odlican!!! Preporucujem
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    6,277
    Thanks Thanks Received 
    14,083
    Thanked in
    5,355 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Ima li kakav dobar triler po mogucnosti sa nekom dobrom jebacinom?!
    Ahahah, pod$eti me na jedan momenat od prije 13-14god sigurno kad sam bio s drugom da iznajmimo igrice za PS2 kod lika kuci. I otvara on, daje nam igrice i drug iz zajebancije veli "a da nemas sto brate od jebačine?!" a ovaj se snuzdi u sekund i gestikulira "tiše, cutii, zena mi je tu, imam, koji ces zanr?" :lolblue:

Sent from my iPhone 6S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    114
    Thanked in
    43 Posts

Bridge of Spies

Gledljiv je, ocekivao sam da ce biti dosadnjikav kao sto je bio Lincoln ali drzao je paznju. Tom Hanks odlican, Mark Rylance takodje jedino sto nije imao bas previse scena sem u prvoj trecini filma, uopste oba lika su dopadljiva i njihove zajednicke scene su bile jako dobre. Atmosfera tog doba solidno preneta, vizuelno dobro uradjen. A sada najveci problem koji sam imao sa filmom. Radnja je smestena u 1957. i tokom filma nigde nema naznake da se desio nekakav skok u vremenu, sve se desava u medjuvremenu ali onda kada se radnja prebaci u Berlin vidi se da Rusi grade Berlinski zid, u toku filma ga i izgrade a to se sve istorijski desava u 1961-oj godini, gradnja zida je pocela 13. Avgusta. To su 4 godine koje ne mogu bas da se zanemare i da se ne objasne. Ima jos podosta scena koje se uopste nisu desile u stvarnom zivotu a i onog ruskog spijuna nema sanse da nisu mucili ili barem pritiskali da im otkrije sta zna za razliku od onog Amera u ruskom zatvoru. Mada na samom pocetku kazu inspired by true events a ne based on true events a nisam ni ocekivao da ce Spielberg sve to verno predstaviti i da nece biti propagande. Ako se film gleda kao film a ne istorijska lekcija onda se moze odgledati.
    Last edited by Severnjak; 14-01-16 at 23:39.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    ^Dje si gledao Trumba?
    dvdscr skinuo ima bogami 10 dana. I gledao danas
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ode jos jedna legenda...

A ova scena nikad

Grigori Rasputin: The sea brings comfort, and the waves they talk. The sunshines on the water as it gently rises. You can see the face of God when you look at the sun. Your soul forgets everything as you wake from the dreams of life's worries. For the joy lifts your heart, and your soul sees the wisdom of life, and beauty. Indescribable beauty. Is the pain gone?
    Alexei: Yes.

R.I.P. Legendo

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Big Short bas dobar.. Margin Call mi je do ovoga filma bio najbolji u tome kako je priblizio ekonomsku krizu da je publika razumije, mada se u filmu osvrcu na desavanja u jednoj firmi dok je to u B.Short iz vise uglova prikazano.

Ne moze se bolje i detaljnije od ovoga kroz film objasnit o finansijskom kolapsu. Inace, film je tezak za prevest na nas jezik jer je nas sistem mali i ne poznaje sve zavrzlame tj. fraze

Najveca istina sto je recena u filmu je da ljudi sa Wall Streeta koriste fensi izraze da to izgleda previse komplikovano za razumijeti od strane prosjecnog covjeka.

Quote Originally Posted by PavleCL View Post
    Pogledah Martian-a konacno i mogu reci da sam se bas prijatno iznenadio, posebno nakon sto je dosta ljudi ovde pricalo da je film meh. Meni je bas legao, mogao bi da cjepidlacim "realnost" filma i to sto se mnogo paznje ne obraca na mentalno stanje Watney-a. Nekako mi je film imao bas avanturisticki "ton" vise nego sto je bila neka prica o prezivljavanju, na par scena sam navijao kao malo dijete, a to mi se ne desava cesto. Moze biti da su mi ocekivanja bila niska pa me zbog toga film ovako iznenadio ali svakako upada u listu najbolji filma prosle godine, s tim sto jos dosta toga nisam pogledao.
    Zanimljiv film. Realnost ne treba previse komentarisati jer je film ipak SciFi. Ima nekih zackoljica oko toga ali nista precerano, koliko sam ocekivao..

Quote Originally Posted by Severnjak View Post
    Bridge of Spies

Gledljiv je, ocekivao sam da ce biti dosadnjikav kao sto je bio Lincoln ali drzao je paznju. Tom Hanks odlican, Mark Rylance takodje jedino sto nije imao bas previse scena sem u prvoj trecini filma, uopste oba lika su dopadljiva i njihove zajednicke scene su bile jako dobre. Atmosfera tog doba solidno preneta, vizuelno dobro uradjen. A sada najveci problem koji sam imao sa filmom. Radnja je smestena u 1957. i tokom filma nigde nema naznake da se desio nekakav skok u vremenu, sve se desava u medjuvremenu ali onda kada se radnja prebaci u Berlin vidi se da Rusi grade Berlinski zid, u toku filma ga i izgrade a to se sve istorijski desava u 1961-oj godini, gradnja zida je pocela 13. Avgusta. To su 4 godine koje ne mogu bas da se zanemare i da se ne objasne. Ima jos podosta scena koje se uopste nisu desile u stvarnom zivotu a i onog ruskog spijuna nema sanse da nisu mucili ili barem pritiskali da im otkrije sta zna za razliku od onog Amera u ruskom zatvoru. Mada na samom pocetku kazu inspired by true events a ne based on true events a nisam ni ocekivao da ce Spielberg sve to verno predstaviti i da nece biti propagande. Ako se film gleda kao film a ne istorijska lekcija onda se moze odgledati.
    Dobro se snalazi Hanks u tim Cold War ulogama, kao npr. Charlie Wilson's War, koja je zesca americka propaganda ali po istinitoj prici i vrlo poucan s'obrzirom kakve su radnje Amerikanaca ostavile na neke zemlje..

Mislim da su zimu u film stavili samo zbog one scene sa kaputom, da bi prikazali tesko stanje na ulicama Istocnog Berlina u tim godinama

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Jbt, jos ne mogu da se alavertim, kao da je juche bilo, chini se, a evo ode i on.. Eh.

Red je ispratit ga kako je i zasluzio, jednom od najlegendarnijih scena u kinematografiji, koja je, dobrim dijelom, to sto jeste, upravo zbog njega.

><

Thanks Thanks Given 
    177
    Thanks Thanks Received 
    530
    Thanked in
    399 Posts

Ona najjača "nije Božić ako se ne daje Die Hard 1" na TV

Straight Outta Compton dopee ! Preporučujem ga svima koji su imalo upućeni sa West Coast rap scenom i geto predgradjima Los Angelesa.. To su bila zlatna vremena za rap

Thanks Thanks Given 
    117
    Thanks Thanks Received 
    126
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Severnjak View Post
    Bridge of Spies

F G Powers je oboren iznad SSSR 01-05-1960, tako da ...
    Inace prilikom obaranja Powers-ovog U-2 sovjeti su "uspjeli" da obore i svoj Mig-19(pilot poginuo), koji je bio jedan od 3 lovca upucanih na presrijetanje U2.
    Ovo se u filmu, interesantno, ne pominje/prikazuje.
    Last edited by suponik; 15-01-16 at 10:33.

Thanks Thanks Given 
    5,229
    Thanks Thanks Received 
    9,466
    Thanked in
    4,590 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

The hateful eight..ocekivao sam nesto malo vise, a ne znam sta je to. Film jeste bio dobar, mogao bi reci i odlican, ali mozda me je malo razocaralo to sto se radnja odvijala na jednom mjestu. Mada je tih skoro 3sati odma proslo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Beasts of no nation...ne znam , uopste me nije dotakao, da li je moguce da postajemo toliko hladni ili jednostavno film nije bio nesto poseban ? Uglavnom, mislim da sam mogao da odgledam nesto drugo, nesto bolje.

Page 649 of 857 FirstFirst ... 149549599639645646647648649650651652653659699749 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)