....a barel pao sa ~38$ na 33$.
bem ti matematiku
http://www.nasdaq.com/markets/crude-...x?timeframe=1m
Nema promjena cijena goriva
Komentari (0) A A A
U naredne dvije sedmice u Crnoj Gori neće biti promjena cijena goriva, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.
Last edited by radza-madza; 11-01-16 at 11:14.
....a barel pao sa ~38$ na 33$.
bem ti matematiku
http://www.nasdaq.com/markets/crude-...x?timeframe=1m
barel PROPO
Sramota. Lopovi.
TAKUMI
TAKUMI
Ajmo sad cijene barela da zaboravimo.
100% ce od kraja januara cijene goriva kod nas da rastu. Tako je bilo i prosle godine. Jbg, zbog minorne oscilacije barela cemo biti "casceni" vecim cijenama goriva "zbog drasticnog povecanja cijena barela na svjetskom trzistu". Pa sjetite se da su prosle godine negdje u aprilu uveli neustavnu odluku od 7 centi. I zavrsili su sebi posao - dodatna ekstra akciza je bila na snazi cijelo proslo ljeto - dok su bili turisti - tj. dok je povecana potrosnja goriva.
Moje misljenje je da ce maloprodajne cijene goriva uskoro poceti da rastu na ovaj ili onaj nacin. Nazalost po nas.
PS
Pa prosle godine na ljeto je benzin bio 1.34 € - skoro isto kao kada je barel bio duplo skuplji godinu dana ranije. Matematika?
Cigani
Znaju oni matematiku koju vi nikad nećete naučiti...
Poslato sa elegantne pisaće mašine S6 x2
moze lock.
TAKUMI
Na vrh glave. Dako padne na 15-16 zelenih.
Ide put brojke 20.
TAKUMI
Gorivo u CG drzi cijenu, svaka cast.
kakvi sampioni...15 dana ga nece dirat a imali su osnova da ga spuste ohoho...
Dobro je dok ne ide gore....
E pa kakvi su lopovi ...
Oni da nisu bili dobri matematicari ne bi imali ono sto sad imaju![]()
Neka se ne raduju previse.
TAKUMI
sto se mene tice neka ovo gorivo ne mrda/ ni gore ni dolje narednih godinu![]()
cujem od druga koji ima a4 1.9 2004 i sipa zadnjih god dvije na pumpu kod autobuske da mu nafta pravi problem sa diznama...dok drugi koji je radio reparaciju dizni u toyotu rav 4 u garantnom roku zamijenjena u ovlascenom servisu oni su mu tada da li savjet da sipa naftu samo na autobusku jer je tamo najkavalitetnije gorivo,sa dosta aditiva. pa vas pitam posto i ja sipam u w211 200cdi no'stop na autobusku full ,koji aditiv usuti i ima li potrebe za tim? pozz i hvala
ja evo 3 godina u dci isključivo tamo...čekića kao sat...nisam nikad sipao nista od tih aditiva...
mani se vožnje na rezervu i ne brini...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks