Probaj na www.fluege.de ali je na njemacki, pa probaj prevesti stranicu u chrome.
Koji pretrazivac koristite, osim momonda i expedie? Trazim kartu za PG - Njujork u aprilu/maju, pa trazim najjeftinije datume..
Je li neko letjeo za Ameriku preko Londona sa Ryan airom?
Sa njima nikad vise poslije ovog iskustva..za NG u London sa njima, kasnili letovi po sat vremena, prljav avion, cekaju se redovi na gate masu jer imaju nesposobne radnice na Stansted..Zaspes u sjediste i budi te jebena stjuardesa da ti prodaje sokove i sendvice..Pi..
Trebaju mi 2 povratne za Stockholm krajem marta..ne mogu naci nista na sky
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Gledaj akciju Turkisha da uhvatiš. Ja sam prošle godine letio u tom periodu, nekih 250ak eura me je izašla povratna iz PG, sa presijedanjem u Istanbulu.
In vino veritas
Ja sam letio sa Ryanom do Brisela i nazad skoro. Za zivota sam letio 20tak puta. Nikakvu pretjeranu razliku nijesam osjetio u odnosu na druge kompanije u Evropi i Americi. Cak njihovo osoblje mi je mnogo ljubaznije od osoblja npr. Lufthanse.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ja sam letio sa Ryanairom, Wizzairom, No blue expresom, easy jetom... To su niskobudzetne kompanije... What you pay is what you get. Kome se ne leti za 50-60eur onda neka ne bukira niskobudzetnu, nego neka plati 10puta vise i zavrsena prica. Easyjetom sam isao Zagreb - Pariz za 29eur povratna, smrdio je avion, noge su mi se ukocile 3 sata, ali sam platio autobus Sarajevo - Zagreb u jednom smjeru 35eur prije toga...
Uvijek bih zrtvovao 2h udobnosti za 100-200eur. Ljudi rade za dnevnicu od 7eur, a ja treba da placem sto ne mogu noge da ispruzim za 100eur LoL
Za stokholm iz BG-a povratne su od 60-100eur ali ne znam hoce li to odgovarati posto je Wizzair.
Recimo datumi 21 - 27mart 60eur povratna iz BG direktan let.
Uzmes za 100-120eur iz PG-a let i eto.
Posto ste dvoje jeftinije bi vas ispalo do BG-a autom tu vam je ustede 150-180eur sigurno
Last edited by Gandalf_White; 08-01-16 at 01:33.
One Ring to Rule them all...
Wizz leti iz Tuzle za Stockholm npr. 22 ili 26 marta karta je 29.99 km ili 15e.
Wizz je najblizi bg. Mada su linije sem za pariz nesto bzvz
Mislim da vueling treba iskoristit sa cilipa za barselonu- to je jedini direktan let i prejeftin.
A tirana je kad ocete za italiju bas prejeftina bilo dje
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ja sam Vuling uzela za Rim, jeftiniji je nego do Barse. Iz Dubrovnika
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Ja uzeh karte iz Dubrovnika za Barselonu (jun) preko Norwegiana, jeftiniji je od vulinga oko 100 eura za tri povratne.
Kako mi je najbolje i najjeftinije od Podgorice do Madrida?
Ima preko agencija prevoz i smjestaj 225e (5.dana - 4.noci) e sad ne znam za avio kartu posebno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imaš norwegian oko 100 eur iz Dubrovnika do madrida povratna.
https://www.norwegian.com/en/booking...EUR&TripType=2
Montenegrina, kakvi su sa prtljagom?
f6
Jedan ručni kofer i mala lična torbica.
Dimenzije 10 kg – 55 x 40 x 23 cm
20TH BIRTHDAY SALE - LAST DAY - up to 20% off 500,000 seats*
Easyjet 20% popust danas.
Dje se uzimaju te karte za Brisel i posto su para sad (februar)
Pusti brisel, obidji prvo ovo lokalno, provali malo google i internet uopste pa ces tek onda putovat...
Te karte, pusti djaola
f6
Evo od sads iz tivta direktno za amsterdam.
Pitanje je samo oce li biti skupe karte.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
To njihova turisticka ag organizuje carter letove. Nema to nista za nas
f6
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks